• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıvı da tüketiyorum.
lifli de besleniyorum.

şu an belki biraz stresimi yönetemediğim için böyle olmuş olabilir.
Benim de saatli bir işim varsa, tuvalete daha sık gittiğimi farkettim. Evden çıkamıyorum bir türlü.
(Stres, vücutta neresi zayıfsa oraya vurur diye biliyorum. Yanlışsa düzeltin lütfen. )

‘Oğlum’ dizisi bitti ya, çok üzgünüm :cry:

Kaliteli bir diziydi, konusu orijinaldi ve 15 bölümde bittiği için suyunu çıkarmadılar ama keşke bitmeseydi yine de

‘Oğlum’ dizisi bitti ya, çok üzgünüm :cry:

Kaliteli bir diziydi, konusu orijinaldi ve 15 bölümde bittiği için suyunu çıkarmadılar ama keşke bitmeseydi yine de
Ben izlemedim bu diziyi. Bayağıdır dizi de izlemiyorum gerçi.
Ben Alf ve Cosby Ailesi tarzlarını seviyorum. 😄

Yok artık. Alf ve Cosby Ailesi nerden aklına geldi😅
Mikan Mikan canım senin yaşın kurtarmaz o dizileri bilemezsin😅
Deme yaa😁 yaşım ortaya çıkacak 🙈 Ben yine Aşk-ı Memnu muhabbetine gireyim.
Mikan Mikan cım, unut o dizilerin isimlerini. Söylememişim say.🤪🤣

Aşk-ı Memnu 1
Yaprak Dökümü 2
Ne zaman denk gelsem kendini izletecek diziler👍🏻
Yaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺
Bir ortayı bulaydım iyiydi de idare edin. Suç bende değil, burcumda.😅😁

Animasyon verin bana. 😍 Biriyle konuşuyorum,aklıma Sid geliyor mesela. Sid'in sözünü söylesem cuk oturacak ama karşıdaki bilmiyorsa e tadı yok.😆

Yaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺

Animasyon verin bana. 😍 Biriyle konuşuyorum,aklıma Sid geliyor mesela. Sid'in sözünü söylesem cuk oturacak ama karşıdaki bilmiyorsa e tadı yok.😆
Burcun neydi ikizler miydi? :)
Sid? Bak onu ben de bilemedim🙄

Galip Derviş
Kardeş payı
İşler güçler
Yalan Dünya Türk dizilerinden benim en sevdiğim.

Ben Cosby'yi çok hatırlamıyorum, ama biliyorum.
Alf'e bayılırdım.
Sonraları, Çılgın Bediş izledim :D
Dadı'ya da bayılırdım.
Tatlı Hayat vardı sevdiklerimden. Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in.
Sitcom tarzlarını severim ben de.
Ama Avrupa Yakasını izleyemedim nedense, açmadı beni.
Galip Derviş de severim.
Yalan Dünya'yı da epey izledim.
Artık dizi izlemiyorum. Gereksiz uzun bizimkiler o sebeple yabancı dizileri sezonluk izleyip kapatıyorum.

Çocukları hazırladım. Sarı şort giymem krizini aştım. Suluğun kapağını bulamadım. Şimdi kahvaltı yapacağım inşaallah.

Annemler bendeydi. Dün gittiler. Dün çocuklara kurabiye meyve suyu alıp gittik. Gösteri yıldızlarına jest olsun. Öğretmenleri de dondurma ısmarlamış. Küçük yerdeki küçük samimiyetler insanın içini ısıtıyor bazen.☺

Kahvaltı sonrası evle ilgileneceğim. Yürüyüş yapamadık arkadaşımla. İki gün annemler olduğundan, bugün de onun bahçe işi çıktığından iptal. Bu boşluğu eve kullanacağım. 🌟

Back
X