• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün küçük oğluşumun doğum günü🥳

Mutfağı süpürdüm. Oturma odasını süpürüp WC’leri lavaboları yıkayacağım. Çamaşır katlamam lazım birikti biraz.

Kakaolu ve tuzlu kurabiye yaptık annemle. Poaça yaptım bi de. Pasta ile 2 tatlı 2 tuzlu oluyor yeter. Çok kalabalık değiliz. Aile dostlarımız olan 2 aile ve çocukları ile kayınbabam ve kaynım gelecek. Kayınvalidem İstanbul’da görümcemin yanında. Her sene annem gelemezdi. Bu sene kayınvalidem yok.
Süslemeler de geçen seneden balon aldık sadece 😅 bu konuda çok minimalistim 🤭🫣
Nice güzel yaşları olsun oğluşun 🥰
Seneye de yeni evinde bahçende sevdiklerinle kutlamak nasip olsun.🎉🌈💕

Mutfağı süpürdüm. Oturma odasını süpürüp WC’leri lavaboları yıkayacağım. Çamaşır katlamam lazım birikti biraz.

Kakaolu ve tuzlu kurabiye yaptık annemle. Poaça yaptım bi de. Pasta ile 2 tatlı 2 tuzlu oluyor yeter. Çok kalabalık değiliz. Aile dostlarımız olan 2 aile ve çocukları ile kayınbabam ve kaynım gelecek. Kayınvalidem İstanbul’da görümcemin yanında. Her sene annem gelemezdi. Bu sene kayınvalidem yok.
nice mutlu yılları olsun kuzucuğun :KK200:

Doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara 😊

Selamlar
Eylülün odasına dolap bakıyorum bir süredir
Beğendiğim dolapların fiyatları çok çok pahalı malesef
Diğer çoğu model kullanissiz
Yaptırmak ve ustalarla ugrasmak istemiyorum artık deneyimlerimden dolayı soğudum.
nem problemimiz oluyordu o odada malesef
Alt kattaki o odayı kullanmıyor yer soğuk kuzey cephesi olunca durum böyle bir hal aldı.
Bu konuda araştırma yaptım ve nem alma cihazı yorumlarını okudum
Baya faydasını görenler olmuş
Bizde alıp deneyeceğiz. Belki kökten çözüm buluruz bu sayede. Camlardan özellikle çok buhar olup sular akıyordu hergun siliyordum.
Bu kış böyle deneyelim dedik sonuca göre yine bir çözüm buluruz.
Evde malesef tam anlamıyla düzen kurulamadi.
İnşallah bitecek bir gün 😅

Dolap değiştirme nedenimde büyük olduğu için arkası küf oluyordu daha küçük bir dolap alacaktım.

beğendğin dolapları paylaşır mısın?
Screenshot_20220622-153837_Google.webp

Screenshot_20220622-154013_Chrome.webp

Screenshot_20220622-154105_Google.webp

Screenshot_20220622-154223_Chrome.webp

Bunlara ek sifonyer de almam gerekti depolama alanları çok az
Yada sadece sifonyer alsam mı diye düşündüm bir ara oda yetersiz gelecekti.

Şimdiki dolap oyuncak kırtasiye ve kıyafet herseyi topluyor exra yorganını da koyuyorum dolaba
Dolap giderse yine hersey ortada olacak

cocuk odası depolama alternatifiniz varsa bekliyorum 😊

Oyy anammmm bütün gün yattım yuvarlandım. Neden beni tutmadınız Anka ham halinle koşarsan çarpılırsın demediniz 😂 Azer bülbül gibi titreye titreye dolandım sabahtan beri :confused: yarın tin tin tin yürüyeceğim inşallah.

Günaydın kızlaaaar, tatile son 2 :rolleyes:

Oyy anammmm bütün gün yattım yuvarlandım. Neden beni tutmadınız Anka ham halinle koşarsan çarpılırsın demediniz 😂 Azer bülbül gibi titreye titreye dolandım sabahtan beri :confused: yarın tin tin tin yürüyeceğim inşallah.
geçmiş olsun canım :KK200:

Back
X