• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar
Eylül birkaç gündür hastaydı
Dün iyileşince ablama gittik hep evdeydik baya sıkılmıştı.

Ev duzeni konusunda artık daha rahatım
Sadeliğin faydasını görüyorum
Yarım saatlik gunluk isler oluyor akşama doğru yemek işi oluyor o kadar
Dolap içleri olabildiği kadar düzenli
Haftada 1 gün bazı işleri daha detaylı yapıyorum sadece.
Zor işlerde yardım almayı düşünüyorum.

Bu süreçte dizi izledim.
Uykusuz olduğumdan başka birsey yapasım gelmedi.

Buzluk için börek yaptım.

Sosyal medyayı daha az kullanmaya başladım.

Bu ayda kart borcumu sıfırladım.
Artık taksit olayına son verdim.
Aylik kisisel harcama ve eksik listesine göre alışveriş yapacagim
Ayda 1 gr altin alacağım. Ve bu ay kalan paramla 5 bin artıyor onunla da altın alacağım.

Aklımda bazı yapmak istediğim şeyler var onları da planlayıp uygulamaya geçerim 😊
Geçmiş olsun canım

Mia- Mia- çok geçmiş olsun🙏

Uykusuzluk beni de sersem etti bu aralar. Gündüz uyuyamıyorum. Kahveye yüklendim ama çocuk doktoru kafein tüketme gaz yapar dedi 🤦‍♀️
Mümkün olduğu kadar dinlen mikanim
Her fırsatta uyumaya çalış
Kahve daha çok yorgunluk yapar bu dönemde fazlası zarar

ah kuzum, kızın nasıl alıştınız mı birbirinize :KK200: :KK37:

keşke yakınlarda olsaydık ya, ben buradaki herkesi görüp bi kahve içip bir araya gelmek isterdim inanın.
Ah keşke 🥰 ne iyi gelirdi kahve ve sohbet 🤗
Kızım iyi tam bir minnoş 💗 alıştık ama abiler fena iyice bana düşkün oldular bazen bunalıyorum 🙈😅🫣🤭

ay bei de alın bilgilendirin lütfen bir şeyler yapın bana 🤷‍♀️
gerçekten çok geriliyorum. yoğun çalışan biriyim. şu an için 2 kişiyiz evde bi de kedilerimiz var. ama ben yetişemediğimi hissediyorum eve. görünen kablolar dağınıklık filan çok rahatsız hissettiriyor beni. ama şu anki evimizde çok çok az priz var yani her odada bi tane. ne yapcam ben. bu dağınıklık problemini filan nasıl çözümlüyorsunuz

gerçekten çok geriliyorum. yoğun çalışan biriyim. şu an için 2 kişiyiz evde bi de kedilerimiz var. ama ben yetişemediğimi hissediyorum eve. görünen kablolar dağınıklık filan çok rahatsız hissettiriyor beni. ama şu anki evimizde çok çok az priz var yani her odada bi tane. ne yapcam ben. bu dağınıklık problemini filan nasıl çözümlüyorsunuz
Fazlalıkları eleyerek başlayabilirsiniz

Kablo gizleyici ürünler var onlara bakabilirsin
Şarj makinelerini kullandıktan sonra kaldırabilirsiniz dolaba
Ev içinde gunluk bir plan baya faydası olur
Önce fazlalıklar varsa elemek gerekiyor.

Oda oda düşünün nasil olmasını istediğinizi.

Maria kondo kitabı size çok faydası olur 😊

Kablo gizleyici ürünler var onlara bakabilirsin
Şarj makinelerini kullandıktan sonra kaldırabilirsiniz dolaba
Ev içinde gunluk bir plan baya faydası olur
Önce fazlalıklar varsa elemek gerekiyor.

Oda oda düşünün nasil olmasını istediğinizi.

Maria kondo kitabı size çok faydası olur 😊
günlük planım genelde olamıyor maalesef. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. ama nöbet çıkışı duş evi silip süpürme garanti yaparım yani onu affetmem. ama bu kablo gizleyiciyi bulmam lazım haklısın. kitabı da hemen sipariş edicem 😊

günlük planım genelde olamıyor maalesef. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. ama nöbet çıkışı duş evi silip süpürme garanti yaparım yani onu affetmem. ama bu kablo gizleyiciyi bulmam lazım haklısın. kitabı da hemen sipariş edicem 😊
Yoğun çalıştığınız günler öncesi hazırlık yapmak iyi gelebilir
Robot süpürge gibi pratik ürünler size yardımcı olur zamanla bu tür ürünler alınabilir.
Camasir mak zamanlayıcıni kullanabilirsiniz siz eve gelince yıkanmış olur
Odadan çıkarken ait olmayan eşyaları da yerlerine götürün

Bebekte gelecek hayırlı sağlıkla doğsun 😊

öyle kıyafet fazlalığım filan da yok doğrusu. eşya olarak da varsa asla ikincisi olmaz. ama anlam veremiyorum gerçekten
Ben de çok şey eledim ama şu an yine bir kaos var evde 🙈 minimalizm yaptım oldu bittilik bir süreç değil uzun bir yol ve sürekli takip istiyor. Azla mutlu olmak kitabını da tavsiye ederim güzel bir plan çiziyor

Yapı kredi yayınlarının bil bakalım bu nedir serisini aldım kızıma

Bu yıl 1. Sınıfa başlayacak ve yaşına uygun seriler alacağım
Anaokulunda sevdiği kitapları eve getirip okurduk sonra geri götürürdü öğretmenin den izin alırdı tabi ama artık böyle imkanımız olmayabilir.
O yüzden kızıma kitaplik oluşturacağız 😊

Back
X