- 17 Mart 2010
- 26.579
- 68.194
- 1.123
Benim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi acebaSudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesi![]()

Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler zaar

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi acebaSudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesi![]()
Kahve içelimUyumayı düşünen yokmu![]()
Temiz niye tezgaha konuyor orayı şey edemedik bizBenim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi aceba
Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler zarar![]()
O biri ben mıydim yoksaBi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu![]()
![]()
Benimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .Benim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi aceba
Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler zarar![]()
Ha haKahve içelim
Gerçi son yapraklar çok küçükmüş makineyle olmadı en son baya uğraşmıştım43 ü ters öevir gerisi ben yalnızben de makineyle sarmaya başladım çok kolay oluyor çocuklara da aldım
![]()
Kaç yıllık zavallı emektarin?Benimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .
Gitti emektarım![]()
Anka birkaç saat önce kahveyi bırakma kararı almışkenKahve içelim
8 yılKaç yıllık zavallı emektarin?![]()
Konu yemekse her şey mübahGerçi son yapraklar çok küçükmüş makineyle olmadı en son baya uğraşmıştımsonra da düdüklüye koymuştum dağılmıştı hepsi
![]()
Haa ben makineden çıkan tabakları düşünüyorum ha bireBenimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .
Gitti emektarım![]()
Yok canım değilO biri ben mıydim yoksagerçekten hatırlamıyorum ama olur mu olur
kaç sene geçmiş yani
![]()
Önce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.Temiz niye tezgaha konuyor orayı şey edemedik biz![]()
Işık hızıyla karar değiştiririmAnka birkaç saat önce kahveyi bırakma kararı almışken![]()
Ben kapakları açıyorum iç içe konacakları elimde biriktirip dolaba koyuyorumÖnce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.
Pratik şeylere bayılırım![]()
Komple dolaba koyup dolap içinden alıyorumÖnce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.
Pratik şeylere bayılırım![]()
Dök dök diyince bdv de geçen özel mesajda konuşulanları sanki herkes bilircesine ifşa etmişti biri de o aklıma geldiDök dök
Benim tek çocuklu hayatım çok azolaya iki çocuklu başlamış gibi bişey benimki
![]()
Gece gece beynimiz yandı sudem tezgaha neden tabak koyuyorKomple dolaba koyup dolap içinden alıyorum
Tezgah hep mi dolu oluyor nedenki![]()
Bir deneyeyim ama zaman kaybı var mı aceba?Ben kapakları açıyorum iç içe konacakları elimde biriktirip dolaba koyuyorum