• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an annem yanımda neyseki
Burada sadece kayınvalidemgil var. Gündüz oğlanlardan birini sırayla oraya gönderiyoruz sağ olsun🤭
Esas sınavı annem dönünce vereceğim anlayacağın
oo evet zor olabilir annen dönünce.okul açılınca rahatlarsın belki kreş vs olayları olursa

rutinin baya oturmuş sanırım.serumlar falan gördüm.
bende alışverişe başlayacağım.yazın çok bakım yapamıyorum.bazı ürünler yazın kullanılamıyor vs vs.güneş kremim baya bereketli götürür ddaha beni.bb alacağım ,allık,rimel,a ve e vitamin içerikli ürün bakacağım,baya eksiğim var.şimdi düşününce liste baya uzayacak.tonik bayadır kullanmıyorum.şimdi sende görünce heveslendim :) tekrar
Benimde eksigim var kil maskesi göz çevresi falan zamanla tamamlarım artık 😅
Tonik iyi oluyor kuruluğu alıyor hoşuma gitti uzun zamandır kullanmiyordum 😁

Halı ve tülüm geldi onları taktım serdim
Diğer yerler fena dağıldı.
Evi komple elden geçirmek çok zor ve yorucu dönem ama bir kerede olmuyor
Ya duzenleyici eksik oluyor yada bazı şeyler rutinler zamanla oturuyor
İhtiyaçlarımız zamanla değişiyor

Ev duzeni sonrası güzel bir ferahlama geliyor.
Önemli olan işi hakkıyla yapmak bu süreçte

İşlerim bitsin daha aktif olacağım 🙋‍♀️

Birde bazen diyorum ya akışına bırakmak gerek diye
Basak kablan hayatın anlamını bulmak ilgili video da çok güzel anlatmış çabasız yaşamı
Yani akışına bırakmak oturduğumuz yerden hicbirsey yapmamak demek değil akışta olmak demek izlemenizi tavsiye ederim.

Birde bazen diyorum ya akışına bırakmak gerek diye
Basak kablan hayatın anlamını bulmak ilgili video da çok güzel anlatmış çabasız yaşamı
Yani akışına bırakmak oturduğumuz yerden hicbirsey yapmamak demek değil akışta olmak demek izlemenizi tavsiye ederim.
Videoyu izledim. Çok hoşuma gitti, ikigai kitabını yeni bitirdim ortada aynı kavram var. Günlük sıradan işlerde bile akışı yakalayabilirsiniz diyor. Başak kablanın İnanç konusundaki yorumları da ilginç, etkileyici geldi

Selamlar
Cuma günü evde büyük parça olarak 2 berjerimi eledim
1 hali ve birkaç parça eşya eledim
Kızımın büyük parçalı eşyalarını depoya koydum hatirlamazsa eleyecegiz kullanmadığı şeylerdi.
Depodanda birkaç parça eledim.

Cumartesi misafirim vardı.

Pazar genel bir toparladim evi sonra disariya ciktik.
Biraz gezdik biraz koye gittik koyden bahceden sebze topladik onlari temizleyip dondurucuya atarim.

Bugün kuaföre gideceğim
Kendime bakım günüm olsun 😊

Merhaba hanımlar 😍
Aşure günümüz mübarek olsun. Aşure yapan varsa gruba dağıtabilir mi please 🤗

Merhaba hanımlar 😍
Aşure günümüz mübarek olsun. Aşure yapan varsa gruba dağıtabilir mi please 🤗
Ca5rq_1506675151_9367.webp

Afiyet olsunn, Allah hemen kapılarınıza getiren komşular nasip etsinn :KK200: :KK48:

Kuaförden geldim
Şöyle 1 saatlik ev işim var
Sonra biraz dinlenirim dizi izlerim.
Dolabim gelmedi malesef lojistik bir firmaya verilmiş o firmalarda ilçeye kolay kolay gelmiyor iptal etmeye çalışıyorum
Malesef kötü yanı da bu oluyor o yüzden yine ikea dan seçeceğim firma en azından söylediği zamanda getiriyor.

günaydınnn:)
minimalsiz ve düzensiz yaşadığım için buraya da yazamıyorum uzun zamandır, 3-4 ay sonra bir taşınma işimiz olacak inşallah, o sırada buraya yazıp hava atarım artık şu kadar parça daha eledim diye :DD
şaka bir yana hamilelikten ötürü ancak günlük işlerimi idame ettiriyorum, bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım artık bu haftasonu, şifonyer çekmecesini boşaltıp yerleştiririm sonra

günaydınnn:)
minimalsiz ve düzensiz yaşadığım için buraya da yazamıyorum uzun zamandır, 3-4 ay sonra bir taşınma işimiz olacak inşallah, o sırada buraya yazıp hava atarım artık şu kadar parça daha eledim diye :KK70:D
şaka bir yana hamilelikten ötürü ancak günlük işlerimi idame ettiriyorum, bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım artık bu haftasonu, şifonyer çekmecesini boşaltıp yerleştiririm sonra
Olsun canım ev duzeni bir şekilde kurulur
Sen yinede yaz buraya 😊

Back
X