- 4 Eylül 2022
- 12
- 27
- 3
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız evdeyim ev hanımıyım günlük koşuşturma halindeyimNasılsın neler yapıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız evdeyim ev hanımıyım günlük koşuşturma halindeyimNasılsın neler yapıyorsun![]()
İyiyim sagolunİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız evdeyim ev hanımıyım günlük koşuşturma halindeyim
Rica ederimİyiyim sagolun
Şu ara evim dagilmisti yeni yeni toparladım
Bir yandan kışlık hazırlık yapıyorum
Kızımın okulu başladı ona ayrı plan yapmaya çalışıyorum
Yoğun bir dönemden geçiyoruz![]()
Minimalizmi Evlenirken keşfettiğiniz için çok şanslısınızBen minimal yaşamla evlenirken tanıştım. Çeyizime kullanabileceğim, az ve öz parçalar aldım. Aldığım herşeyi de 4 senedir severek kullanıyorum, kenara kaldırıp unutacağım hiçbirşey almadım. Evimde az eşya olunca temizlik çok rahat ve kolay oluyor. Temizlenecek eşya sayısı az olunca detaya da girebiliyorsun böylece işler birikmiyor. Kıyafet konusunda da minimallikten yanayım çok fazla kıyafet almam aldıklarımı da özenli kullanırım. Buzdolabımda çürüyüp atılan hiçbir yiyecek olmadı çok şükür, yemekleri de yeteri kadar yaparım dökmem, israf etmek hayatta en sevmediğim şeydir. Eğer huzurlu ve sade bir yaşam istiyorsanız minimalizm hayat felsefeniz olmalı
Mikanim aksilikler seninde peşini bırakmamış gel sarılalımSlmlar herkese,
Herkes yoğun koşuşturmaca halinde. Aynı durumdayım bende.
Dün memleketten döndük.
Bugün sabah çocukları eşimle okula götürdük. Eşim bizi bırakıp kendi okuluna geçti. Ben de küçük oğlum için 1 saat falan durdum. Oğlum sen git dedi sonra banaben de eve geldim. Öğlene kadar zamanımın çoğunu bebek sallayarak geçirdim. Aralarda evi süpürüp mutfağı topladım. Çocukları almaya gitmeden de makarna yaptım gelince yesinler diye.
Çocukları alıp yemek yedik sonra da oğlanları uyutup evi sildim. Akşam yemeği için taze fasülye koymuştum ocağa unuttuk dibi yanmış
Kafam çok dolu. 3 çocukla ilk kez yalnız kaldım. Zorlanıyorum. Tembelim ben öyle vızır vızır olmak bana göre değil. Çamaşır makinesi çalıştıramadım sürekli şalteri attırıyor makine anlamadım. Elektrikçi makineden dedi tamirci bekliyoruz. Çamaşırlar içinde kaldı. Bi şeylere yetişmeye çalışırken modum çok düşüyor. Konfor alanımdan çıktım. Yeniliklere alışmak da zorluyor beni. Otelde gibiyimSilkeleyin bi beni.
Sizede kolay gelsinRica ederim
Kolay gelsin size de bende aynı şekilde düzen kurmaya çalışıyorum
Kışlıkları çıkarttığıma pişman oldum havalar ısındı burada daSelam hanımlar
Herkes bugün taze fasulye mi pişiriyor
Ben de pişiriyorum da
Rutin işler ilerliyor bende. Fakat kırtasiye alışverişi, okuldan verilen kitaplar vs derken çocuk odası biraz karışmış durumda. Elime geçeni kitaplığa koyuyorum şimdilik. Oranın düzenlenmesi lazım. Yazlıklar da duruyor henüz Eylül boyunca giyilir burda.
Çok şanslısınızBen minimal yaşamla evlenirken tanıştım. Çeyizime kullanabileceğim, az ve öz parçalar aldım. Aldığım herşeyi de 4 senedir severek kullanıyorum, kenara kaldırıp unutacağım hiçbirşey almadım. Evimde az eşya olunca temizlik çok rahat ve kolay oluyor. Temizlenecek eşya sayısı az olunca detaya da girebiliyorsun böylece işler birikmiyor. Kıyafet konusunda da minimallikten yanayım çok fazla kıyafet almam aldıklarımı da özenli kullanırım. Buzdolabımda çürüyüp atılan hiçbir yiyecek olmadı çok şükür, yemekleri de yeteri kadar yaparım dökmem, israf etmek hayatta en sevmediğim şeydir. Eğer huzurlu ve sade bir yaşam istiyorsanız minimalizm hayat felsefeniz olmalı
Teşekkür ederim yazarım tabi kiSizede kolay gelsin
Gunluk planlarınızı bekliyorum![]()
Afiyet olsun mikanimNeyse içimi dökerken kahvemi yaptım. Modunuzu düşürdüysem affolaBu da mutfağımdan manzara
![]()
Benim yemekte taze fasulye kavurması bugün
Seni okurken dedim ki aynı ruh hali içindeyim diye, biraz zaman lazım ve ben çok sabırsızımMikanim aksilikler seninde peşini bırakmamış gel sarılalım
Bir şey bozulunca ilerlemeyince diğer planlarda uçup gidiyor ama düzeliyor wendy dediği gibi kıymetini anlıyoruz
Yemek yapınca alarm kur mutlaka
Geçecek alışacaksın ona göre bir rutinin olacak![]()
Buraya yazdım yazdım gittim iş yaptımSeni okurken dedim ki aynı ruh hali içindeyim diye, biraz zaman lazım ve ben çok sabırsızım![]()
Ay ne bileyim bir anda bütün olumsuzlukları sıralayınca kendimi kötü hissettimAfiyet olsun mikanim
Asıl bu cümleyi kurduğun için kırılırım
Her ne olursa olsun burda destek olmak için mutluluğumuzu paylaşmak için varız
Manzaranı yerim![]()
Bence de çocuklar uyuyunca yapmak daha iyi olacak galiba işler rutine bininceBuraya yazdım yazdım gittim iş yaptım
Ama yazınca içini dökünce bir enerji geliyor
Su isler düzene girsin gunduzleri pek işimiz olmaz akşam yapabildiğimizi yapalım
Bebek uyudukça dinlenirsin