Ametist migrene iyi geliyor diye duymuştum ama. Bir araştır istersen.
Grubun Anka yla beraber hacamat sülükçüsü olduğumdan, durumun müsaitse onu da tavsiye ederim.
Rabbim şifa versin.

mikanım ev size siz eve alışma sürecindesiniz, azıcık sabır, yine de o kocaman taşınma sürecini atlattın ya, gerisi inan kolay gelecek.

Tatilden dönünce premses moddan çıkmam uzadı. Haliyle işler de uzadı. Bu makus talihimi yenmek için çay koydum şimdi. Kahvaltım bitsin, dünyayı fethedeceğim.

Bir oda yap diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Dün oturma odası, tuvalet, banyoyu yaptım. Bugün salon olabilir.

Okul formaya geçti. Hergün ne giysem diyen kızım için kötü oldu ama bizim için harika. Zaman kaybediyordu çok. Akşamdan karar verirsen senin için de kolaylık olur desem de ergenus yine bildiği moddaydı.

Oğlum asla düğmeli birşey sevmez, giymezdi.
Formada düğme var. Zorundasın dedik artık. Belki o da alışır. Çekiştirip duruyor kıyafetini istemiyorum diye.

Ufaklık benimle. Haftaya kursu başlıyor. Haftaya benim de üniversite derslerim başlıyor inşaallah. Ufaklığın kursu öğlene kadar. Öğleden sonra onu bırakabileceğim bir yer bulsam kaymaklı kadayıf olacak. İnşaallah hepimizi mutlu eden bir çözüm bulurum.

Günaydın hanımlar,
Taze fasulye etkinliğine mercimek ve kuskusla katıldım. Bi farkım olsun değil mi

2. sınıf öğrencisi olduk biz bu yıl.
Kızıma arkadaşları ağzın yumurta ve bal kokuyor diyerek rencide ediyorlarmış.
dişlerini fırçalıyor aslında ama ah bu çocuklar !!!
bu sebeple kızım yumurta ve bal yemiyor kahvaltıda.
zaten beslenmemiz çok az, bu çocuklar yüzünden başımız belada.

Teşekkür ederim hoşbuldum
Yaz dönemi biraz zorladı
Eylül ayı yeniliklere başlangıç ayı benim için
Eylülde evlendim, eylülde anne oldum
Bu eylül hepimize güzellikler getirsin

akran zorbalığı olabiliyor maalesef, oğlum da bu sene 2.sınıf oldu ve benzer şeyler yaşıyoruz, zaten bir çok şeyi zorla ikna ederek yedirmeye çalışıyoruz bir de böyle şeyler olunca.... ahhhh sabır....

Ametist migrene iyi geliyor diye duymuştum ama. Bir araştır istersen.
Grubun Anka yla beraber hacamat sülükçüsü olduğumdan, durumun müsaitse onu da tavsiye ederim.
Rabbim şifa versin.
ametiste bakayım bi.hacamatın şifasına inanıyorum ama feci korkuyorum.hele migren için kafaya yapıyorlar.gözlerim açılıp dehşete kaplıyorum.

Acemiliği atalım alışırız elbet
ben atlatım geçen sene elalar laler havada uçuşuyordu.sinir krizleri geçiriyorduk ikimiz beraber.huhh ne günlerdi be.oğlumla şu meşhur zıkkımın kökü videosunu yapıp günlerce eğlenmiştik.hiç kullanmadığımız bir kelimeydi ama o dönem gerçekten haketti ela el ele diye diye o lafı

Kolay gelsin
Okurken ev ortamını hissettirdin
Ne güzel anılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…