- 12 Ocak 2019
- 3.130
- 6.850
- 158
Ametist migrene iyi geliyor diye duymuştum ama. Bir araştır istersen.farklı bir yoğunluğun içindeydiy.düzenli gelmek istiyorum aslında.inş bugünden sonra daha düzenli gelirim .migren taşı alayım diyorum hep unutuyorum.bayadır hafif geçiriyordum.dün zonkladı.iş bitmez.ev berbat durumda camlar,banyo ilk yapılacaklar arasında.
mikanım ev size siz eve alışma sürecindesiniz, azıcık sabır, yine de o kocaman taşınma sürecini atlattın ya, gerisi inan kolay gelecek.Slmlar herkese,
Herkes yoğun koşuşturmaca halinde. Aynı durumdayım bende.
Dün memleketten döndük.
Bugün sabah çocukları eşimle okula götürdük. Eşim bizi bırakıp kendi okuluna geçti. Ben de küçük oğlum için 1 saat falan durdum. Oğlum sen git dedi sonra banaben de eve geldim. Öğlene kadar zamanımın çoğunu bebek sallayarak geçirdim. Aralarda evi süpürüp mutfağı topladım. Çocukları almaya gitmeden de makarna yaptım gelince yesinler diye.
Çocukları alıp yemek yedik sonra da oğlanları uyutup evi sildim. Akşam yemeği için taze fasülye koymuştum ocağa unuttuk dibi yanmış
Kafam çok dolu. 3 çocukla ilk kez yalnız kaldım. Zorlanıyorum. Tembelim ben öyle vızır vızır olmak bana göre değil. Çamaşır makinesi çalıştıramadım sürekli şalteri attırıyor makine anlamadım. Elektrikçi makineden dedi tamirci bekliyoruz. Çamaşırlar içinde kaldı. Bi şeylere yetişmeye çalışırken modum çok düşüyor. Konfor alanımdan çıktım. Yeniliklere alışmak da zorluyor beni. Otelde gibiyimSilkeleyin bi beni.
yaa ne güzel, kendi gidip gelebilir o zaman dimi?Bizim okul çok yakın. Zili evden duyuluyor
Bugün ben başlattımbugün herkes benden önce günaydınlanmış, ee benden de kocaman bi günaydııınnn
Bende islatmayı unutunca şöyle yapıyorum.Benim kız bugün kuru fasulye istedi ama akşamdan ıslatmayı unutmuşum.
Sabah bir posta ne yiyeceğiiiizzz davası döndü.
Yakın ama çok dik bir yokuş çıkıyoruz. Ve henüz küçük olduğu için kendi gidemez. Okul etrafı aşırı kalabalık oluyor. Veliler etten duvar onu bile aşamaz çocuk.yaa ne güzel, kendi gidip gelebilir o zaman dimi?
bugün herkes benden önce günaydınlanmış, ee benden de kocaman bi günaydııınnn
Bizim arabayla 7 dk sürüyorBizim okul çok yakın. Zili evden duyuluyor
Teşekkür ederim hoşbuldumNe dönem başlamış sizinde ailenizde hayırlı olsun
Kendine mutlaka vakit ayır çok iyi gelecek
İnsan bir şekilde ben bu hayatın neresindeyim diye sorguluyor
Değişen bir dünyada değişim olması gerek
Tekrar hosgeldiniz
Günaydın hanımlar,
Taze fasulye etkinliğine mercimek ve kuskusla katıldım. Bi farkım olsun değil mi
2. sınıf öğrencisi olduk biz bu yıl.
Kızıma arkadaşları ağzın yumurta ve bal kokuyor diyerek rencide ediyorlarmış.
dişlerini fırçalıyor aslında ama ah bu çocuklar!!!
bu sebeple kızım yumurta ve bal yemiyor kahvaltıda.
zaten beslenmemiz çok az, bu çocuklar yüzünden başımız belada.
bir gün farkla bende akşama ayşe kadın yapayım diyorum.herkes yapmış.yapmazsam ayıp olur şimdiBenim kız bugün kuru fasulye istedi ama akşamdan ıslatmayı unutmuşum.
Sabah bir posta ne yiyeceğiiiizzz davası döndü.
ametiste bakayım bi.hacamatın şifasına inanıyorum ama feci korkuyorum.hele migren için kafaya yapıyorlar.gözlerim açılıp dehşete kaplıyorum.Ametist migrene iyi geliyor diye duymuştum ama. Bir araştır istersen.
GrubunAnka yla beraber hacamat sülükçüsü olduğumdan, durumun müsaitse onu da tavsiye ederim.
Rabbim şifa versin.
ben atlatım geçen sene elalar laler havada uçuşuyordu.sinir krizleri geçiriyorduk ikimiz beraber.huhh ne günlerdi be.oğlumla şu meşhur zıkkımın kökü videosunu yapıp günlerce eğlenmiştik.hiç kullanmadığımız bir kelimeydi ama o dönem gerçekten haketti ela el ele diye diye o lafıAcemiliği atalım alışırız elbet
Tatilden dönünce premses moddan çıkmam uzadı. Haliyle işler de uzadı. Bu makus talihimi yenmek için çay koydum şimdi. Kahvaltım bitsin, dünyayı fethedeceğim.
Bir oda yap diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Dün oturma odası, tuvalet, banyoyu yaptım. Bugün salon olabilir.
Okul formaya geçti. Hergün ne giysem diyen kızım için kötü oldu ama bizim için harika. Zaman kaybediyordu çok. Akşamdan karar verirsen senin için de kolaylık olur desem de ergenus yine bildiği moddaydı.
Oğlum asla düğmeli birşey sevmez, giymezdi.
Formada düğme var. Zorundasın dedik artık. Belki o da alışır. Çekiştirip duruyor kıyafetini istemiyorum diye.
Ufaklık benimle. Haftaya kursu başlıyor. Haftaya benim de üniversite derslerim başlıyor inşaallah. Ufaklığın kursu öğlene kadar. Öğleden sonra onu bırakabileceğim bir yer bulsam kaymaklı kadayıf olacak. İnşaallah hepimizi mutlu eden bir çözüm bulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?