• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklentiler

• 43105505-A909-415E-B2E6-5E1993A2E977.webp
    43105505-A909-415E-B2E6-5E1993A2E977.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 37
kızlar üç aydır sağlıksal bazı sıkıntılarla karşı karşıyaydık.süreç biraz sıkıntılı.bende kafa olarak yıprandım.az toparlanmak istiyorum.birşeylere odaklanmak kafamı herzaman dağıtmıştır.tekrar günlük haftalık rutinler şeklinde düzenli girmek istiyorum buraya.ayrıca topiğin enerjisi zaten yılardır harika.bu enerjiden mahrum olmak istemiyorum.gece sirkeledim kendimi.inş bu sirkelenmek kısa sürmez .sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.bende odaları tek tek dolanıp yatakları topladım.çocukların kıyafetleri ayarlayıp yataklarının üzerine bıraktım.salonu topladım duş aldım üzerimi giyip kahvaltı yapıp bulaşıkları makineya atıp çalıştırdım.en sonda mutfağı toparlayıp çöpü alıp çıktım.bugün çocukları eşim bıraktı.çıkışta ben alacağım.

kızlar üç aydır sağlıksal bazı sıkıntılarla karşı karşıyaydık.süreç biraz sıkıntılı.bende kafa olarak yıprandım.az toparlanmak istiyorum.birşeylere odaklanmak kafamı herzaman dağıtmıştır.tekrar günlük haftalık rutinler şeklinde düzenli girmek istiyorum buraya.ayrıca topiğin enerjisi zaten yılardır harika.bu enerjiden mahrum olmak istemiyorum.gece sirkeledim kendimi.inş bu sirkelenmek kısa sürmez .sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.bende odaları tek tek dolanıp yatakları topladım.çocukların kıyafetleri ayarlayıp yataklarının üzerine bıraktım.salonu topladım duş aldım üzerimi giyip kahvaltı yapıp bulaşıkları makineya atıp çalıştırdım.en sonda mutfağı toparlayıp çöpü alıp çıktım.bugün çocukları eşim bıraktı.çıkışta ben alacağım.
süpersin, inşallah atlatmışsınızdır sıkıntılarınızı, çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun umarım tedavisi olan birseydir detayları anlatmak istersen sen bilirsin 🙏

Topigim diye demiyorum mükemmel insanlarla tanıştım iyiki ❤️

Hayatını düzenlemek her anlamda pozitif olmanı sağlayacaktır.
Evinin ferah olması kafanın da ferah olması demek
Sonra ekleme çıkartma yapmak daha kolay oluyor kisisel anlamda.

Suhan geri döndü demek 😊

Öncelikle geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin🙏
Maşallah sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsıN
Biz de özlüyoruz seni düzenli gel bence de 🤗

Geçmiş olsun umarım tedavisi olan birseydir detayları anlatmak istersen sen bilirsin 🙏

Topigim diye demiyorum mükemmel insanlarla tanıştım iyiki ❤️

Hayatını düzenlemek her anlamda pozitif olmanı sağlayacaktır.
Evinin ferah olması kafanın da ferah olması demek
Sonra ekleme çıkartma yapmak daha kolay oluyor kisisel anlamda.

Suhan geri döndü demek 😊
detaylara girersem toparlayamam. :( ama burda olmak gerçekten iyi geliyor bana

Öncelikle geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin🙏
Maşallah sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsıN
Biz de özlüyoruz seni düzenli gel bence de 🤗
tşk ederim mikan.
aslında çok iş değil yazınca çok görünüyorda.on beş dakikalık bişey sürdü.böyle kendimi gazlayınca oluyor birşeyler

Ohh afiyet olsun
Ne ferah bir masa çalışırken her yeri dagitirdim 🤦‍♀️
o konuda inanılmaz düzenli biriyimdir, dağınıklığa asla tahammülüm yok, o yüzden masam hep derli topludur, evimi de mümkün olduğunca öyle tutmaya çalışmaktan heba oluyorum bazen :)

kaktüsümü de annem dikmiş masam için, canım annem, Mikan Mikan şu an erdemli tarafında tatilde kendisi, sana yakın sayılır heralde.

o konuda inanılmaz düzenli biriyimdir, dağınıklığa asla tahammülüm yok, o yüzden masam hep derli topludur, evimi de mümkün olduğunca öyle tutmaya çalışmaktan heba oluyorum bazen :)

kaktüsümü de annem dikmiş masam için, canım annem, Mikan Mikan şu an erdemli tarafında tatilde kendisi, sana yakın sayılır heralde.
Bende çok detay vardı prosedürler formlar talimatlar bir iş için 5 dosya açardım.
Sonra başka başka işlerinde sorumluluğu vardı onlar gelirdi.
Şuan o maaşa parmağımı bile kaldirmazdim da neyse 😅

Maşallah ne güzel alışkanlığın var.

Annenizin eline sağlık Ne güzel düşünmüş 😊

Back
X