Neler yaptınız nereleri gezdiniz?
merhaba belleza, çocuk gönlü yapmak için; ikea, legoland, hupalupa ya gittik, oralar zaten yarım günden fazlasını alıyor.

çocuklara bi çorba yedirelim hemde gezelim diye istinyepark ve zorlu avm'lere gittik.

ortaköy'e gittik, bi gemi turu yaptık, taksimi istemedim ben ama eşim son gün istiklal'e uğrayalım yine de dedi. geçen sene florya tarafına gitmemiştik, bu sene o tarafa da gittik. çengelköy tarafları çok hoşumuza gitti, oraya gittik. moda taraflarında biraz gezdik.

valide sultan gemisini görmüştüm, üsküdar belediyesinin ücretsiz turu. ona gittik. birde galataport'a gidip turu tamamladık :)

eşimle gitmiş olsam bu yerlerden ziyade tablo gibi olan bir çok yeri yürüyerek gezmek istedim, sahilde yürümek, avrupa yakasındaki ara sokaklara girmek isterdim. çocuklarla ancak bu kadarı oldu.

aa gittiniz geldiniz bile mi? biz sırf gelmedik mi kısmını duymayalım diye gece yolculuğu yapıyoruz. giderken değil de dönüş biraz zor olsa da tavsiye ederim.

neler yaptınız ankarada?
Anıtkabiri merak ediyordu kızım orayı gezdik
Sonra ikea ya gittik pek gezmedik alacağımız ürünü aldık çıktık.

En son 2012-2014 yıllarında gitmiştim çok gezdim bu kadar kalabalık değildi.
Her yeri rahat rahat gezmistim şimdi adım atılmıyor.

Ayy ben biliyorum o tepkiyi, sırf çocuklar için gidiyoruz dönüşte arabada ağlıyorlar mesela eee hani amaç mutlu etmekti diyorum kendi kendime. Küçük oğlum da memlekete 1 saat kala geri dönelim diye tutturdu çok uzakmış dönsek 3 saat gideceğiz haberi yok
Ne güzel olmuş iyi geçmiş günün
Çocuklar için önce kendimizi mutlu hissetmemiz lazım ki güzel enerji verebilelim
Valla çok iyi geldi

Evet ara tatilde olunca inanılmaz kalabalıktı ve çok pahalanmış her şey, çocuklara oyuncak aldık söz vermiştim bi de minik çekçek alıp çıktık neyse ki fazla bir şeye ihtiyacımız yoktu.
Ayy Mikan yani çocuk tabi eğlenmedi denmez ona ama ergenlik başlangıcı mı neyse sıkıldım bilmem ne deyince bi geliyorlar bana

Neyse sağ Salim gittik geldik bu bize yaza kadar yetsin inşallah arada karı-koca kaçamak yapalım bizde.

Çok güzel gezmişsiniz

Bu hafta sonu Alanya daydık. Hazır gitmişken teleferiğe bindirdim çocukları. Kızım gelmemişti. Annemler, ben ve oğlanlar ...
Sonra Damlataş Mağarası na girelim dedim oğluma. Küçük mızırdandı ben istemiyorum diye. Hayır yani ne "istemediğini" de bilmiyor. Hiç çekme modunda değildim. İstemiyor musun, tamam, peki diyip ortancayla gezdik mis gibi.
Artık böyleyim.
İstemiyorum.
Emin misin?
İstemiyorum.
Peki, sen bilirsin.

Böyle her iki taraf da daha mutlu oluyor bizde. Ufaklığa da annemler mısır istemişti. Mısır aldılar. Daha mutlu oldu çocuk.

Arada olur öyle küçük dağlar
Neyse ki bugün bir aydınlanma yaşadım kendi içimde.
Ben bomboş bi insan değilim. Gün içinde çalışmama rağmen bir sürü iş yapıyorum iş olarak görülmeyen.

-Akşam eve gelince yemek yoksa yemek yapıyorum.
-Akşam yemek sonrası mutfağı toplu bırakıyorum.
-Banyoyu üstten bir elden geçiriyorum.
-Çamaşır varsa yıkayıp kurutuyorum.
Ayrıca
-Spor yapıyorum
-Konservatuvara devam ediyorum.
-İş yerindeki mobbinglerle başa çıkıyorum
-Arkadaşlarıma vakit ayırıp dışarı çıkıyorum.
-Kızın ödevini kontrol ediyorum. Kitap okutuyorum. Duşunu, tırnağını, kulağını, bacağının ağrısını vs takip ediyorum.

Bu kadar şey üst üste olunca bir şey başaramamış gibi hissediyor insan. Ama bunların hepsi bir iş.

Daha iyiyim

Günaydın
Dün akşam yaptıklarım,
-Şehriyeli Bulgur pilavı yaptım.
(Yanında tavuk vardı eşim pişirdi)
-Mercimek haşladım. Mercimek köftesi yaptım.
-spor yaptım
-duş aldım.
-kıza duş aldırıp, giyindikten sonra saçını kuruttum.
-Bacağı ağrımış masaj yapıp, calpol verip yatırdım.
-banyo kloazetini ve lavabosunu asperoxla ovdum.
-1 makine çamaşır attım ama çalıştırmadım. Bu akşam kısmet.
-en son mutfak dağınıklığını topladım. Elde yıkanacak tepsi vs yıkadım.
-kıtafetimi ütüleyip, yattım

Eline sağlık daha ne olsun

Günaydınlaaaaar

Çok güzel gezmişsiniz
teşekkür ederim bellezacığım
kesinlikle bu daha iyi bi yöntem, bizde sadece biz bize olmasak eminim değerlendirirdik bu durumu :)

konu başlığını görünce direk daldım :)

sabah evden bir hışımla, bu evin her yeri ne kadar dağınık, ne kadar düzensiz diyerek çıktım ve bu derdime nasıl bir çözüm bulucam onu da bilmiyorum, kafam bu konuda hep bi milyon, hep belirsiz.

mesajlarınızı okuyunca vay be neler neler yapıyor insanlar dedim çünkü ben sanki hep yorgunum ya, hep bi enerjim yetmiyor, her şey gözüme büyüyor. nedir bu işin sırrı acaba?

Kızımın dolabını elden geçirdim. Küçük gelen bir kaç parça kıyafeti direkt eledim. 11 parça iyi durumda, onları birine vereceğim.

Bu ara hiç iştahım yok. Kahvaltımı öğleye yakın bir saatte yapıyorum ve az yiyorum. Akşam yemeğimi 19.00 gibi yiyorum ve yine fazla yiyemiyorum. Sonrasında tv karşısında illaki bir şeyler yerdim; cips, çekirdek vs şimdi hiç canım istemiyor. Geçen hafta bir kaç kez kestane pişirdik onu yedim :) Tv izlemek de canım istemiyor. Dizi süreleri çok uzun sıkılıyorum. Zaten o kadar çok dizi var ki hangisini izleyeyim diyor insan. Pazar akşamları yargıya bakıyorum o da yarısına kadar. Buraya kadar halimden memnunum.

Sabahları yürüyüş yapmak istiyorum, tek başıma sıkılıp eve dönüyorum. Bir ara güzel su içiyordum 3 lt kadar, onu da bıraktım “Kitap okuyan çocuk yetiştirmek” adında bir kitaba başladım. Çok güzel akıcı sevdim. Fakat uzun zamandır elime almıyorum. Ve yine uzun zamandır dolap kontrolü yapmamıştım. Tek tek elemeler oluyor tabi ama detaylı düzenleme yapmıyorum. Bugün kızımın dolabıyla başlamış oldum umarım devamı gelir. Bu kısım da halimden memnun olmadığım kısım diyebiliriz.

İşte bende durumlar böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…