- 23 Eylül 2013
- 25.330
- 52.496
- 798
Bugün kıyafet dolaplarini düzenliyorum.hoşbuldum mia.nasılsın
Birazdan eylülü alacağım
Hava soğuk dışarı çıkasım yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kıyafet dolaplarini düzenliyorum.hoşbuldum mia.nasılsın
tşk ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun suhanküçüğüm hasta.evde bugün.babasını bıraktık yanına.doktora vs götürecek.
Sonunda ne olacak çok merak ediyorum, foto da gelir mi ki?Bugün kıyafet dolaplarini düzenliyorum.
Birazdan eylülü alacağım
Hava soğuk dışarı çıkasım yok![]()
Yarın gelir büyük ihtimalSonunda ne olacak çok merak ediyorum, foto da gelir mi ki?
Oh ne güzelBen çamaşırları hafta sonu yıkamıştım. Dün akşam da ütü işini hallettim.
kolay gelsin.bende geçen toparladım.elenecek çıktı baya.Bugün kıyafet dolaplarini düzenliyorum.
Birazdan eylülü alacağım
Hava soğuk dışarı çıkasım yok![]()
tşk ederim wendyGeçmiş olsun suhan![]()
tşk ederimSUHAN geçmiş olsun
en sevmediğim iş.en son toplu ne zman yaptım hatırlamıyorumÖğlen faslı bitti kahve molası verdim.
Ütü yapmamak için süreyi uzatıyorum![]()
Okul kıyafetini el utusuyle utuluyorum da gömlekler zor oluyor onunla 4 parça ütü isi var bana 40 parça gibi geliyoren sevmediğim iş.en son toplu ne zman yaptım hatırlamıyorum
eşim benden ümidi kesince ütüleri artık o yapıyor kendilerinkileri ve çocuklarınkileri.benimkilerimi kim yapıyor.ben yapıyorum ben üvey evlat muamelesi görüyorum ütü konusunda resmenOkul kıyafetini el utusuyle utuluyorum da gömlekler zor oluyor onunla 4 parça ütü isi var bana 40 parça gibi geliyor![]()
Yani ütülese ne olur sankieşim benden ümidi kesince ütüleri artık o yapıyor kendilerinkileri ve çocuklarınkileri.benimkilerimi kim yapıyor.ben yapıyorum ben üvey evlat muamelesi görüyorum ütü konusunda resmen![]()
Benim eşim benden ümidi kesti ütü konusunda. Kendine güzel Kazanlı bir ütü aldı yoluna devam ediyorYani ütülese ne olur sanki
Eşimin utuye eli bile degmemistir oysa
Evlenirken bu kriterlerim arasında olmalıydı![]()