• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu simli kartlardan koca bir koleksiyonum vardı ilkokuldayken, bi gün kartları sıra arkadaşım merak ettiği için okula götürdüm ve öğretmenim bana büyük bi kötülük yapıp tüm sınıfa dağıtmıştı, hala aşamadığım bi travma resmen, inanılmaz üzülmüştüm, çok güzel kartlardı bunlar❤️

Herkese merhaba, yazamıyorum epeydir
İnanılmaz yoğun geçiyo günlerim, tlf elime pek alamıyorum, 3 çocukla çalışmak, mevcut düzeni korumaya çalışmak ne kadar zormuş ya🙈

Müsait olduğum aralıklarda da tlfna bakmak yerine genelde kitap okumaya çalışıyorum, akşamları cocuklar yatınca da 1 bölüm dizi izleyip sızıyorum🫠🫠
Eve yeni geldim, hızlıca evi toplayıp öğle yemeği yemem lazım, yine berbat beslenmeye başladım, sürekli börek poaça makarna kek pasta🤦🏼‍♀️ 3 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, inşallah devamı gelir🙏🏻
Bulaşık makinesi, yıkanacak çamaşırlar beni bekler🫣
Yaaa öğretmenine gıcık oldum, çok yanlış yapmış ya😥

Koşuşturmacan benimkine benzer, benim şu an tek artım annem bizde çok şükür 🙏 ☺️

Bu simli kartlardan koca bir koleksiyonum vardı ilkokuldayken, bi gün kartları sıra arkadaşım merak ettiği için okula götürdüm ve öğretmenim bana büyük bi kötülük yapıp tüm sınıfa dağıtmıştı, hala aşamadığım bi travma resmen, inanılmaz üzülmüştüm, çok güzel kartlardı bunlar❤️

Herkese merhaba, yazamıyorum epeydir
İnanılmaz yoğun geçiyo günlerim, tlf elime pek alamıyorum, 3 çocukla çalışmak, mevcut düzeni korumaya çalışmak ne kadar zormuş ya🙈

Müsait olduğum aralıklarda da tlfna bakmak yerine genelde kitap okumaya çalışıyorum, akşamları cocuklar yatınca da 1 bölüm dizi izleyip sızıyorum🫠🫠
Eve yeni geldim, hızlıca evi toplayıp öğle yemeği yemem lazım, yine berbat beslenmeye başladım, sürekli börek poaça makarna kek pasta🤦🏼‍♀️ 3 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, inşallah devamı gelir🙏🏻
Bulaşık makinesi, yıkanacak çamaşırlar beni bekler🫣
ya öğretmen nasıl kıymış.üzüldüm vallaa o günü ben yaşamış gibi.ben de düğün davetiyesi koleksiyonum vardı.benimkileride sanırım annem el fatiha okumuştu tam hatırlayamadım.
kolay gelsin

ya öğretmen nasıl kıymış.üzüldüm vallaa o günü ben yaşamış gibi.ben de düğün davetiyesi koleksiyonum vardı.benimkileride sanırım annem el fatiha okumuştu tam hatırlayamadım.
kolay gelsin
Ablaminda peçete koleksiyonu vardı
Ben bakmak istedim izin vermedi ağlamıştım annemde sobaya atmıştı 🤦‍♀️

Yogurt mayaladim
Brokoli hasladim
Arkadaşım ıspanak getirmişti bahçesinden onu yıkadım yemek yapacagim
Dolapları düzenledim
Evi toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Bugün sadece mutfak ve oturma odasını süpürdüm
Eylülü getirip götürdüm
Biraz mola verdim

Yemek yapıp çay demlerim bugün isler bu kadar yeter 🤷‍♀️

Hosgeldin arada yaz özledik 😊
Yok yok artık düzenli girersem sayfa da birikmez😂 özlüyorum yoksa cidden merak ediyorum kimler neler yapmış
Sana mı kızalım annene mi 🤣🤣🤣
Anneye kızalım, çocuk bu ağlar eder, e abla da gıcıklık yapabilir o da çocuk, sobaya atılır mı🥺işte bazen insanın tepesi atınca kendini kontrol edemeyebiliyo malesef😞 benim de vardı peçete koleksiyonum, annem gittiği misafirliklerden renkli peçete verilirse bana getirirdi

Yok yok artık düzenli girersem sayfa da birikmez😂 özlüyorum yoksa cidden merak ediyorum kimler neler yapmış

Anneye kızalım, çocuk bu ağlar eder, e abla da gıcıklık yapabilir o da çocuk, sobaya atılır mı🥺işte bazen insanın tepesi atınca kendini kontrol edemeyebiliyo malesef😞 benim de vardı peçete koleksiyonum, annem gittiği misafirliklerden renkli peçete verilirse bana getirirdi
Aynen gel sohbet edelim iyi oluyor 😊

Annemin normal hali böyleydi malesef 🤷‍♀️

Yogurt mayaladim
Brokoli hasladim
Arkadaşım ıspanak getirmişti bahçesinden onu yıkadım yemek yapacagim
Dolapları düzenledim
Evi toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Bugün sadece mutfak ve oturma odasını süpürdüm
Eylülü getirip götürdüm
Biraz mola verdim

Yemek yapıp çay demlerim bugün isler bu kadar yeter 🤷‍♀️
maşallah baya iş bitmiş.