- 27 Haziran 2010
- 6.793
- 13.972
- 448
Haklısın. Allah kolaylık versinEvet sonunda kendimi topiğe atabildimGünler nasıl geçiyor anlayamıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın. Allah kolaylık versinEvet sonunda kendimi topiğe atabildimGünler nasıl geçiyor anlayamıyorum
![]()
evet eve simli.netten buldum birazdan bakıp alacağm.Simliydi dimi bunlar suhan ya, beni de taa ilkokula götürdün.
Yaaa öğretmenine gıcık oldum, çok yanlış yapmış yaBu simli kartlardan koca bir koleksiyonum vardı ilkokuldayken, bi gün kartları sıra arkadaşım merak ettiği için okula götürdüm ve öğretmenim bana büyük bi kötülük yapıp tüm sınıfa dağıtmıştı, hala aşamadığım bi travma resmen, inanılmaz üzülmüştüm, çok güzel kartlardı bunlar
Herkese merhaba, yazamıyorum epeydir
İnanılmaz yoğun geçiyo günlerim, tlf elime pek alamıyorum, 3 çocukla çalışmak, mevcut düzeni korumaya çalışmak ne kadar zormuş ya
Müsait olduğum aralıklarda da tlfna bakmak yerine genelde kitap okumaya çalışıyorum, akşamları cocuklar yatınca da 1 bölüm dizi izleyip sızıyorum
Eve yeni geldim, hızlıca evi toplayıp öğle yemeği yemem lazım, yine berbat beslenmeye başladım, sürekli börek poaça makarna kek pasta3 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, inşallah devamı gelir
Bulaşık makinesi, yıkanacak çamaşırlar beni bekler![]()
ya dımı : (Çocukluğuma götürdün beniher şeyin mümkün olduğuna inandığım günlere
![]()
deniz kum güneş diyorsunBen yaz insanıyım. Güneş enerjisiyle çalışıyorum![]()
ya öğretmen nasıl kıymış.üzüldüm vallaa o günü ben yaşamış gibi.ben de düğün davetiyesi koleksiyonum vardı.benimkileride sanırım annem el fatiha okumuştu tam hatırlayamadım.Bu simli kartlardan koca bir koleksiyonum vardı ilkokuldayken, bi gün kartları sıra arkadaşım merak ettiği için okula götürdüm ve öğretmenim bana büyük bi kötülük yapıp tüm sınıfa dağıtmıştı, hala aşamadığım bi travma resmen, inanılmaz üzülmüştüm, çok güzel kartlardı bunlar
Herkese merhaba, yazamıyorum epeydir
İnanılmaz yoğun geçiyo günlerim, tlf elime pek alamıyorum, 3 çocukla çalışmak, mevcut düzeni korumaya çalışmak ne kadar zormuş ya
Müsait olduğum aralıklarda da tlfna bakmak yerine genelde kitap okumaya çalışıyorum, akşamları cocuklar yatınca da 1 bölüm dizi izleyip sızıyorum
Eve yeni geldim, hızlıca evi toplayıp öğle yemeği yemem lazım, yine berbat beslenmeye başladım, sürekli börek poaça makarna kek pasta3 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, inşallah devamı gelir
Bulaşık makinesi, yıkanacak çamaşırlar beni bekler![]()
Hosgeldin arada yaz özledikEvet sonunda kendimi topiğe atabildimGünler nasıl geçiyor anlayamıyorum
![]()
Ablaminda peçete koleksiyonu vardıya öğretmen nasıl kıymış.üzüldüm vallaa o günü ben yaşamış gibi.ben de düğün davetiyesi koleksiyonum vardı.benimkileride sanırım annem el fatiha okumuştu tam hatırlayamadım.
kolay gelsin
Sana mı kızalım annene miAblaminda peçete koleksiyonu vardı
Ben bakmak istedim izin vermedi ağlamıştım annemde sobaya atmıştı![]()
Eveeet kokusu burnuma geldi misssBizim zamanımızda bir de kokulu küçük defterler vardı. Mis gibi kokarlardı![]()
BilemedimSana mı kızalım annene mi![]()
Yok yok artık düzenli girersem sayfa da birikmezHosgeldin arada yaz özledik![]()
Anneye kızalım, çocuk bu ağlar eder, e abla da gıcıklık yapabilir o da çocuk, sobaya atılır mıSana mı kızalım annene mi![]()
Aynen gel sohbet edelim iyi oluyorYok yok artık düzenli girersem sayfa da birikmezözlüyorum yoksa cidden merak ediyorum kimler neler yapmış
Anneye kızalım, çocuk bu ağlar eder, e abla da gıcıklık yapabilir o da çocuk, sobaya atılır mıişte bazen insanın tepesi atınca kendini kontrol edemeyebiliyo malesef
benim de vardı peçete koleksiyonum, annem gittiği misafirliklerden renkli peçete verilirse bana getirirdi
sen kaç doğumlusun bakalım.ben tam hatırlayamadımBizim zamanımızda bir de kokulu küçük defterler vardı. Mis gibi kokarlardı![]()
offf buda çok acı olmuş.Ablaminda peçete koleksiyonu vardı
Ben bakmak istedim izin vermedi ağlamıştım annemde sobaya atmıştı![]()
maşallah baya iş bitmiş.Yogurt mayaladim
Brokoli hasladim
Arkadaşım ıspanak getirmişti bahçesinden onu yıkadım yemek yapacagim
Dolapları düzenledim
Evi toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Bugün sadece mutfak ve oturma odasını süpürdüm
Eylülü getirip götürdüm
Biraz mola verdim
Yemek yapıp çay demlerim bugün isler bu kadar yeter![]()
mia suçlu.annesi bildiğin mianın göz yaşlarına dayanamayıp sessiz ve usulca peçeteleri alıp sonrası güm.Sana mı kızalım annene mi![]()
ben demekki fakirmişim burnuma gelmedi o mis kokuEveeet kokusu burnuma geldi misss![]()