• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar, sabah 2 iş için yola çıktım hayatımla ilgili yenilik anlamında, 2si de olumsuz oldu, hayırlısı bakalım.

“Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevginde var” modundayım 🤣🤣
Yaa üzüldüm ama modunu sevdim ☺️
Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir, hakkında hayırlısı olsun 🙏💗

5 yılı geçmiş burayı açalı vay be
Eskiden kendi kendime konuştuğum günler de oldu 😂
İlk mesajım ilişiktedir :)
4 Ekim 2017
yatak odasında döküntü kıyafet ıvır zıvır akşamdan toplayın, lastikli çarşaflarda yatağın toplu durmasında çok büyük rol oynuyor onlardan kullanın.

Günaydınlaaaarr :KK200:

aa üzüldüm ama modunu sevdim ☺️
Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir, hakkında hayırlısı olsun 🙏💗
evet mikancım, göz lazer operasyonu için gitmiştim, 6 ay takip edelim sonra görüşürüz dediler oysa ki gün alacağımı düşünüyordum öyle diyim :) yani buna yapılacak bişi yok napim. hayırlısı olsun, yeni gözlük alcam bende 6 ay bile olsa :)

bende çok istiyorum ama mümkün olmuyor maalesef. sanırım öncelikle kredi kartımı ve bazı alışveriş siteleri üyeliğimi iptal etmem gerek.

kızım büyüyor, bişiler istiyor, çalışıyorum hergün aynı şey giyilmiyor :KK43: bunlar bahane mi?
bu da benim ilk mesajım, nasıl hevesliysem konu açılır açılmaz yazmışım bende :)

şu an bu ihtiyaçlar doğrultusunda tam istediğim gibi olmasa da (malum evde her yaştan 3 çocuk var onların da ihtiyaçlarını gözardı edemiyoruz) minimal takılıyoruz diyebilirim.

Merhaba kızlar, sabah 2 iş için yola çıktım hayatımla ilgili yenilik anlamında, 2si de olumsuz oldu, hayırlısı bakalım.

“Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevginde var” modundayım 🤣🤣
daha güzelleri önüne serilsin

Mia- Mia- ve @elecda’nın topikleri için siteye üye olmuş ben :21:
bende forumda yılları devirip çok sonradan gelmem kişisel gelişim bölümlerine.tabi geyiğin dibide vurduğum bdvde akıl hocalığı -ahlak bekçiliği yaptığım dönemler o zamanlar.heyy gidi heyyyy.erkek üye tespit komitesindeyim birde:KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydınlaaaarr :KK200:

evet mikancım, göz lazer operasyonu için gitmiştim, 6 ay takip edelim sonra görüşürüz dediler oysa ki gün alacağımı düşünüyordum öyle diyim :) yani buna yapılacak bişi yok napim. hayırlısı olsun, yeni gözlük alcam bende 6 ay bile olsa :)
Hedefler için adım atılmış sonuçlanması kalmış zamanı gelince o da olacak 😊

bu da benim ilk mesajım, nasıl hevesliysem konu açılır açılmaz yazmışım bende :)

şu an bu ihtiyaçlar doğrultusunda tam istediğim gibi olmasa da (malum evde her yaştan 3 çocuk var onların da ihtiyaçlarını gözardı edemiyoruz) minimal takılıyoruz diyebilirim.
Evet kıyafetle ilgili konuşmuştuk sanırım 😊
Wendycim iyiki tanıştık seninle 😊❤️

Back
X