Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa üzüldüm ama modunu sevdimMerhaba kızlar, sabah 2 iş için yola çıktım hayatımla ilgili yenilik anlamında, 2si de olumsuz oldu, hayırlısı bakalım.
“Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevginde var” modundayım![]()
İlk mesajım ilişiktedir :)5 yılı geçmiş burayı açalı vay be
Eskiden kendi kendime konuştuğum günler de oldu![]()
yatak odasında döküntü kıyafet ıvır zıvır akşamdan toplayın, lastikli çarşaflarda yatağın toplu durmasında çok büyük rol oynuyor onlardan kullanın.
evet mikancım, göz lazer operasyonu için gitmiştim, 6 ay takip edelim sonra görüşürüz dediler oysa ki gün alacağımı düşünüyordum öyle diyim :) yani buna yapılacak bişi yok napim. hayırlısı olsun, yeni gözlük alcam bende 6 ay bile olsa :)aa üzüldüm ama modunu sevdim
Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir, hakkında hayırlısı olsun![]()
bu da benim ilk mesajım, nasıl hevesliysem konu açılır açılmaz yazmışım bende :)bende çok istiyorum ama mümkün olmuyor maalesef. sanırım öncelikle kredi kartımı ve bazı alışveriş siteleri üyeliğimi iptal etmem gerek.
kızım büyüyor, bişiler istiyor, çalışıyorum hergün aynı şey giyilmiyorbunlar bahane mi?
daha güzelleri önüne serilsinMerhaba kızlar, sabah 2 iş için yola çıktım hayatımla ilgili yenilik anlamında, 2si de olumsuz oldu, hayırlısı bakalım.
“Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevginde var” modundayım![]()
Iyiki geldinİlk mesajım ilişiktedir :)
4 Ekim 2017
bu ara benim de favorimdınlar.
eşim bu hafta yok.mabelden antideprasanı atmış bana açıp dinleyeyim bakem![]()
Mikancim
bende forumda yılları devirip çok sonradan gelmem kişisel gelişim bölümlerine.tabi geyiğin dibide vurduğum bdvde akıl hocalığı -ahlak bekçiliği yaptığım dönemler o zamanlar.heyy gidi heyyyy.erkek üye tespit komitesindeyim birde
beni beni bihterinide iyikile lütfenIyiki geldin![]()
Hedefler için adım atılmış sonuçlanması kalmış zamanı gelince o da olacakGünaydınlaaaarr
evet mikancım, göz lazer operasyonu için gitmiştim, 6 ay takip edelim sonra görüşürüz dediler oysa ki gün alacağımı düşünüyordum öyle diyim :) yani buna yapılacak bişi yok napim. hayırlısı olsun, yeni gözlük alcam bende 6 ay bile olsa :)
akşama kadar dinlerim artıkbu ara benim de favorim![]()
Evet kıyafetle ilgili konuşmuştuk sanırımbu da benim ilk mesajım, nasıl hevesliysem konu açılır açılmaz yazmışım bende :)
şu an bu ihtiyaçlar doğrultusunda tam istediğim gibi olmasa da (malum evde her yaştan 3 çocuk var onların da ihtiyaçlarını gözardı edemiyoruz) minimal takılıyoruz diyebilirim.
Senden birsey kaçmaz suhanbende forumda yılları devirip çok sonradan gelmem kişisel gelişim bölümlerine.tabi geyiğin dibide vurduğum bdvde akıl hocalığı -ahlak bekçiliği yaptığım dönemler o zamanlar.heyy gidi heyyyy.erkek üye tespit komitesindeyim birde![]()
Sensiz olurmu ya suhanbeni beni bihterinide iyikile lütfen![]()