- 23 Eylül 2013
- 25.152
- 52.016
- 798
hem çalışıp hem evde bu kadar işi nasıl yapıyorsun
enerjin ve vaktin nasıl yetiyor . iyice merak ettim seni
Yalnız değilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem çalışıp hem evde bu kadar işi nasıl yapıyorsun
enerjin ve vaktin nasıl yetiyor . iyice merak ettim seni
Benim baharatlarım küçücük kavanozlarda buzdolabı kapağının rafında dizili.
Bıçak setini de kullandığım 2 tanesini çekmeceye koydum gerisini kaldırdım.
Bulaşık ıvır zıvırlarımda yemek yaparken bangonun üstünde,yemek bitip mutfaktan çıkarken dolabın altına kaldırırım yayıntı gibi durmasını sevmiyorum çünkü.
Oooo hoşgeldin :)
İyi temizlik ev uğraşıyoruz sen nasılsın :)
Öğle arası migros markete gittim.
Kitaplara baktım evde okunacak kitaplarım var daha dedim ALMADIM.
Haftalık ürün reyonunda deniz çantası vardı senede kaç kez tatil yapıyorsun elindekiler iş görüyor dedim ALMADIM
Plastik yaz desenleri olan 4lü bardaklar vardı çok hoşuma gitti ama plastik sağlıklı değil zaten dedim ALMADIM
Çanta içi düzenleyici vardı beğendim ama ihtiyaç değildi ALMADIM
Duş jeli indirim reyonundaydı asıl fiyatını bilmediğim için ve evde stok var mıydı hatırlamadığım için ALMADIM
Tava tencere vardı çok beğendim alabilirdim ama evdekiler şuan yeterli dedim ALMADIM
Eskimornergis olsaydı hepsini alır hem bütçeye zarar verirdi hem de eve gereksiz kalabalık hale getirirdi.
bu sıra biraz tembellik yapmak istesem de yapamıyorum :) hiç bi şey yapasaım yok :) ama zorunluluklar var..
dışarda çalıştığım için yorucu geçiyor günler..
her gün yemek ütü ufak tedek ev işleri ile uğraşıyoruz işte :)
Benim 2 kulplu kızartma tavam var.
Evet dışı biraz yıprandı yandı falan ama içi iyi durumda.
Genelde kizartmalardan sonra bekletmeden yikiyorum.
Yayvan ve kapaklı olduğundan memnunum.
Biraz daha yıpranınca başka 2 kulplu yayvan tencere var ona geçiş yapicam
Mutfak demişken
benim 1 yemek takımım üzerinde çatlaklar oluşmaya başladı
araştırdım tehlikeliymiş
ağır metal ve bakteri üretiyormuş o kısımlar
o yüzden o takımı ayırıcam
çöpe atmayı düşünüyorum annem görse atma der alır
almasını istemiyorum.
tam tamına kızartma diyemem ama evetgerçekten tadı tuzu yerinde bana göre. çevrende birilerinde varsa lütfen bi dene tat. yanlış yönlendirmek istemem. eğer ki dondurulmuş patates kullanacaksan hiç yağ atmıyorsun.ben de daha yeniye aldım 600 küsür dü. normal patatesle yapmadım daha fırsat olmadı hiç. ama dondurulmuş patatesle ben de eşimde gayet beğendik. çalışan bayan için böyle şeyler bence kurtarıcı. bende mutfakta ıvıdık gıvıdık dolduramam ama bu gerçekten iş görüyor hele ki çocuğu olanlar kesin rahat eder.kızartma gibi değil de fırınlanmış tadı oluyor diyorlar : sence nasıl?
gerçekten tek kaşık yağ ile oluyor mu tadı tuzu :)
bir de kaça almıştın ne zaman ?
instada güncelanne böyle bir paylaşım yapmıştı, ben de gördüm ve çok etkilendim. benim bir tane yemek takımım var, onu değiştirmeyi düşünüyordum, parçaları eksildi falan. benim aklımda da porlanddan düz beyaz bir takım almak vardı. ama takımı kendim oluşturucam. gereksiz parçalar almadan sade düz beyaz bir takım yeter diye düşünüyorum.
12 kişilik varsa, 6 kişilik takıma ihtiyaç duymazsın zaten. dolaplar ferahlasın.
12 kişilik yemek takım + 6 cam kase + kahvaltı tak mevcut
yeter bence :)
mutfakta istediğim seviyede değilim malesef...
mutfakta kim istediği seviyeyi yakalayabilmiş ki :)) içine sinmesi önemli olan, zamanla gözüne batanları ayıklıyor insan.
ben bir koli dolusu borcamı geçen sene arkadaşıma verdim. hala gözüme batanlar var. yenilemeyi düşündüklerim, elden çıkaracaklarım diye bir sirkülasyon oluyor ve hiç bitmiyor.
Misafir ağırlarken servis tabağı ve çorba kasesi yeterli oluyor.instada güncelanne böyle bir paylaşım yapmıştı, ben de gördüm ve çok etkilendim. benim bir tane yemek takımım var, onu değiştirmeyi düşünüyordum, parçaları eksildi falan. benim aklımda da porlanddan düz beyaz bir takım almak vardı. ama takımı kendim oluşturucam. gereksiz parçalar almadan sade düz beyaz bir takım yeter diye düşünüyorum.
Bende var memnunum hatta defalarca yıkadım.Bende bişey danışıyım size. Bu yıkanan halılardan almak istiyorum mıtfağıma. Ama ne marka alıcam nasıl olcak bilmiyorum. Lateks diyo kaydırnaz diyo bakarken bakarken kafam karıştı. Kullanan varmı kullanışlımı? Yoksa hiç bulaşmayım düzgün bi halımı alayım
Birde eğer alacaksanız int. Hesapları pahalıya satıyor netten almayin.Bende bişey danışıyım size. Bu yıkanan halılardan almak istiyorum mıtfağıma. Ama ne marka alıcam nasıl olcak bilmiyorum. Lateks diyo kaydırnaz diyo bakarken bakarken kafam karıştı. Kullanan varmı kullanışlımı? Yoksa hiç bulaşmayım düzgün bi halımı alayım