Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalar soğukken cam falan bosverGünaydın oğlumu okula bırakıp geldim . Oturdum kaldım hiç halim yok benimde
Biraz daha uzanır kalkarım toparlarim etrafı. Camlar, koltuklar , kiyafetler sonra artık hava buz buuuuzzzz![]()
Buraya da akşam yağdıGünaydın kızlar, burada da hava soğumaya başladı, kar bekliyoruz buz gibi gerçekten. ağaçlar da hep çiçek açmıştı, soğuk alacak belli kikısmetimizde olan kadar yeriz inşallah.
Ohh ne güzel mis gibi olmuşturMia- senin fotoğrafları görünce gaza geldim
vestiyeri düzenledim, yedekler vardı çıkarılacak onları çıkardım, sonuç bir raf boşaldı ne var ne yok kontrol edilmiş oldu
![]()
Ellerine sağlık canım mis gibi oldu her yer. Bende haftaya basliycam büyük bı temizliğe. Orucken yapamıyorum çok halsiz kalıyorum. Apartmanı temizliyolar ama benim ustum teras terasa çıkan merdiveni temizlemiyo zalimlerWc lavaboyu da temizledim ve bir temizlik serisi de sona erdi.
Şöyle tüm camları da silmek isterdim ama hava şartları izin vermedi neyse dinlenmis olurum havalar ısınana kadar.
Tabi ufak tefek isler de kaldı onları diğer günler yavaş yavaş yapmaya devam. Ama yorucu isler değil.
Yarın kendime bakım yapacağımdinlenecegim dizi film izlerim.
Sağol canim sanada kolay gelsin.Ellerine sağlık canım mis gibi oldu her yer. Bende haftaya basliycam büyük bı temizliğe. Orucken yapamıyorum çok halsiz kalıyorum. Apartmanı temizliyolar ama benim ustum teras terasa çıkan merdiveni temizlemiyo zalimlermerdivenleri felan temizlemek istiyorum hava ısınınca da terası temizlerim
![]()
Dinlen artık canım kalan işleri havalar isindiginda yaparsınSağol canim sanada kolay gelsin.
Ne güzel terasınız varmış
Benim camlar kaldı balkon kaldı 2 günlük iş daha var haftaya yaparım artık.
Bugün dinleniyorum pertim çıktı![]()
Sana uygun olduğuna nasıl karar verdiler canım burcuna göre mi ten rengine göre felan mi nerden yaptirdin bizde yaptıralımDün renk analizi yaptırdım bir siteden.
Bana uygun renkler
Mavi pembe gri yeşil lacivert ve mor tonlariymiş
Sarı turuncu ve kahverengi uzak durmam gereken tonlarmış
Bu yıl pembeyi ayrı bir sevmeye başladım zaten
Yani kıyafetlerim genelde sade renkler ve bana uyan renklerde
Sarı turuncu tercih etmiyordum.
Yinede öğrenmem iyi oldu![]()
Fotograf yüklüyorsun ayrıca saç ten göz rengini seçiyorsun.Sana uygun olduğuna nasıl karar verdiler canım burcuna göre mi ten rengine göre felan mi nerden yaptirdin bizde yaptıralım![]()