Kirlilerle temizler dönüşüm sağlıyorsa yeterlidirBende dün küçüğün yazlıklarını çıkardın
6 kot etek,,, 3 kot şort,,, bir sürü de elbisesi var
Ev içi 4 şort,, 6 tişört yeter mi ya Offf her zaman almayacağım diyorum yine de alınıyor alındıkça dolap tıkabasa dolu oluyor sinir oluyorum
Hiç doğru zaman olmamış gibiKızlar merhabalar bende ev ucuyordu bugün hiç bişey yapmadım yatak odasının çekmesini düzenliyodum her yer topluymus gibi
Koltuk silmek mi kolay gelsinEşim evdeydi bugün o yüzden yapamadım işleri yarın koltukları silmekle başlarım yıkanan halıları yıkarım camlari silerim
Büyük ihtimal bizimkilerde olmayacak daha çıkaramadım.Bende çıkardım çoğu olmadı
Olsun sen toparlarsin olduğu kadarSağol canım pazara gidip geldim o kadar çok işim var ki nerden başlayacağımı bilmiyorum
Teşekkür ederim miaDoğum günün kutlu olsun
Bende çıkardım çoğu olmadı
Kirlilerle temizler dönüşüm sağlıyorsa yeterlidir
Ben büyük kızdan kaliteli ve temiz olanları ayırmıştım inanır mısınız jeanler kot etekler elbiseler daha yeni alınmış gibi duruyor bu sezon son herhalde bu yaşa kadar saklamışım bu yaştan sonrakiler yokBüyük ihtimal bizimkilerde olmayacak daha çıkaramadım.
Mutlu yıllar güzel yaşların olsunTeşekkür ederim mia
Ben büyük kızdan kaliteli ve temiz olanları ayırmıştım inanır mısınız jeanler kot etekler elbiseler daha yeni alınmış gibi duruyor bu sezon son herhalde bu yaşa kadar saklamışım bu yaştan sonrakiler yok
Mutlu yıllar güzel yaşların olsun
Bu hafta yine yağmur yagacakmışBiz daha yazlık çıkarmadık, havalar ısınmadı burda
Benim büyük kızım 2 taraftanda ilk ve tek torundu o kadar çok hediye geldik annemler Kayınvalidemle sürekli alırlardı ben 5 6 yaşına kadar hiç bişey almadım sonrasında da büyük kız hep spor giyindi tayt tişörtEskiden daha kaliteliydi kiyafetler.
Ne güzel değerlendirilmiş
Eksik bitmiyor ya
Şimdi eylülün boyu uzadı kiyafetler çoğu kısa kaldı.
Genelde tayt şort esofman alti giyiyor
Etek elbise birkaç tane olsa yetiyor.
Üst çabuk kirleniyor.
Plaj kıyafetlerini de yeniledim . 2 yıl kullandı.
Daha sandalet vs alınacak sonra artık
Oyyy maşallahBenim büyük kızım 2 taraftanda ilk ve tek torundu o kadar çok hediye geldik annemler Kayınvalidemle sürekli alırlardı ben 5 6 yaşına kadar hiç bişey almadım sonrasında da büyük kız hep spor giyindi tayt tişört
Ama küçük cadı çok süslü dünya kadar elbisesi var ama hala gözü süslü püslü tüllü şeylerde
Geçen gün saydım küçüğün sadece 13 tane ayakkabısı var spor sandelt bot olarak ama hala gözü ayakkabılardagiyilimemiş daha 2 botu ve 1 de babeti var onları saymıyoeum
teşekkür ederimMutlu yıllar güzel yaşların olsun
SüperGünaydınlar
Bugün eşimin doğum günü
Pasta sipariş ettim. Anne babasını, abisini ve kardeşini davet ettim.
Sevdiği bir yemek yaparım. Hediye de aldımDaha ne olsun
Ne güzelGünaydınlar
Bugün eşimin doğum günü
Mikan çok çalışkan gördüm seni.Günaydınlar
Bugün eşimin doğum günü
Mia Eylül okul 9-3 mü?Selamlar
Eşim annesini Dr kontrolüne götürdü erkenden
Bende okula git gel yapıyorum Sabah bıraktım
Evi toparladım duş aldım.
Öğlen geri aldım sofra hazırladım birlikte yedik kahvaltı yapmadım.
Şimdi okula bırakınca dizi izlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?