Benimde çok komik oluyo rengini açıyorum kaslarimin çok siyah bı ara açarken sap sarı yapmışım o zamanda çok komik olmuştumRecep ivedik geliyor aklıma kendime yapınca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çok komik oluyo rengini açıyorum kaslarimin çok siyah bı ara açarken sap sarı yapmışım o zamanda çok komik olmuştumRecep ivedik geliyor aklıma kendime yapınca![]()
Kız benim kaslar çok uzun yukarıya doğru uzun kaslar düşünAslında kaş da pudra lama tekniği o kadar kötü durmuyor bence![]()
Benimde açık renk yok gibi olması bana normal geliyor ama fotoğraflarda tuhaf çıkıyorBenimde çok komik oluyo rengini açıyorum kaslarimin çok siyah bı ara açarken sap sarı yapmışım o zamanda çok komik olmuştum![]()
Kiz sonra onu duzeltiyorsun yana doğru videoda izledimKız benim kaslar çok uzun yukarıya doğru uzun kaslar düşün![]()
Şimdi açık renk kas furyası var herkesin kaslar sap sarı senin kaslar doğal hali öyleymiş bak ne güzelBenimde açık renk yok gibi olması bana normal geliyor ama fotoğraflarda tuhaf çıkıyor![]()
Biz daha yapıştırmaya geçmedik o teknik nasıl birseyAslında kaş da pudra lama tekniği o kadar kötü durmuyor bence![]()
Araları da çok boş ama onu nasıl yapacağız.Şimdi açık renk kas furyası var herkesin kaslar sap sarı senin kaslar doğal hali öyleymiş bak ne güzel![]()
Ya bende yaptırmadı hiç ama videolarda daha doğal duruyorduBiz daha yapıştırmaya geçmedik o teknik nasıl birsey![]()
Kız tabi sonra geri yatırıyor onlarıYaaaa öyle mi yapiliyomusarkadaşa vermiştim tüh neyse bidaha alıp deneyeyim
![]()
Videolarda hersey kolayca yapılıyor zatenYa bende yaptırmadı hiç ama videolarda daha doğal duruyordu
Evet o konuda çok haklısınVideolarda hersey kolayca yapılıyor zaten![]()
Deneye deneye bizde yapabilirizEvet o konuda çok haklısın![]()
Öyleymiş kız haberim yoktu hiç bende bu işte bı terslik var diyodumKız tabi sonra geri yatırıyor onları![]()
Oluyor ama çok az uçlarına yapmak gerekiyorSaça felan oluyo mu ki acaba sürelim saçımıza felan biter o zaman![]()