Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ortası olmalı bence.Benzer şeyler yaşamışız kesinlikle, kendi çok titiz ve düzenli olan ama kızına iş yaptırmayan anneyle büyümek demek temiz ev istemek ama temizlik yaparken zorlanmak demek, bu sebepten kızlarıma iş yaptırıyorum ben, öğrensinler ilerde benim gibi zorlanmasınlar hem de zaten benim ev işlerinde yardıma ihtiyacım var çalışan bi kadın olarak
Bu teoriye ben de katılıyorumBüyüdüğün ev, anne babanın alışkanlıkları çocukların kişiliğini ve alışkanlıklarını çok etkiliyor ama olumsuz etkiyse kişinin de azmiyle bu kırılabilir
Aynen öyle
Anka Hoşgeldin
![]()
Mia çılgınsın
ÜzdünYa ortası olmalı bence.
Benimki de uç. Sizinki de.
Ben annem tarafından hiç nazlanmadım. İçimde ukde.
Ünv hazırlanırken annem abim uyurdu ben kalkıp kahvaltı yapamadan dersaneye giderdim. Bir de bana kızarlardı. Gitmeden bizim sobamızı yakıp kahvaltımızı hazırlamadan gidiyorsun diye.
Öğretmen arkadaşlar şikayet ederdi. Annem sabah muz yemeden süt içmeden evden çıkarmıyor diye. Ben öyle duygular hiç bir dönem tatmadım.
Mia çılgınsın![]()
Kolay gelsin şimdiden kermesleri severim eğlenceliHemen geliyor![]()
Aynen bende severim paketli gıdaların basinda durayım dedim müdür no dedi köfte ekmek verdi neyseki mangalı ben yapmayacağımKolay gelsin şimdiden kermesleri severim eğlenceli![]()
Güle güle kullan canım evet çok sıcak havasıSelam kızlarneler konuşmuşsunuz
Mia-
Mikan elbiseleer şahane
Anka hoşgeldin canım
Sabah kızı okula götürdüm
Eve geldim halıları kaldırdım evi süpürdüm sildim
Çamaşır katladım
1 makina daha attım serdim
Hazırlandım çıktık
Telefonuysa gittim ayarları yapamadım eski iCloud uma giremedim
Neyse hayalet ekran taktırdım kılıf aldım büyük kız durur mı oda ekran ve kılıf aldı 500 baydık çıktık
Kızı aldım okuldan ablama gittik biraz önce eve geldik
Artık hava çok sıcak ya dışarı çıkılmıyor![]()
Sağol canımGüle güle kullan canım evet çok sıcak havası![]()
Aynı şekilde yetiştirilmişiz ve evet ben de yavaştan oğlanlara sorumluluk vermeye başladım daha doğrusu çok küçüklükten beri veriyordum ara ara ama artık bazı şeyleri düzene oturtmaya çalışıyorum. Odalarını toplamak, kıyafetlerini katlamak artık onların görevi, yataklarını da yapmaya çalışıyorlar pek düzgün olmasa daBenzer şeyler yaşamışız kesinlikle, kendi çok titiz ve düzenli olan ama kızına iş yaptırmayan anneyle büyümek demek temiz ev istemek ama temizlik yaparken zorlanmak demek, bu sebepten kızlarıma iş yaptırıyorum ben, öğrensinler ilerde benim gibi zorlanmasınlar hem de zaten benim ev işlerinde yardıma ihtiyacım var çalışan bi kadın olarak
Bu teoriye ben de katılıyorumBüyüdüğün ev, anne babanın alışkanlıkları çocukların kişiliğini ve alışkanlıklarını çok etkiliyor ama olumsuz etkiyse kişinin de azmiyle bu kırılabilir
Aynen öyle
Anka Hoşgeldin
![]()
Valla ya yaşadıklarımı okurken benim bile gözlerim doldu
Ya varya bazen diyorum hiç dayak filan yemedim öyle kafama göre takıldım .
Sudem igne battığı yeri acıtırValla ya yaşadıklarımı okurken benim bile gözlerim doldu
Ya varya bazen diyorum hiç dayak filan yemedim öyle kafama göre takıldım .
İsyan eder çemkirirdim öyle pasif alttan alan bir tip değildim.
Arkadaşlarım dayak yerdi ama sevildiğini de hissederdi ben öyle kendi kendime ne dayak vardı ne sevgi.
Annemi neden sevmediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Görmeyince gösteremiyor insan.
Neyse sizler en azından kendi annelerinize şükredin. Kıymetini bilin.
Çocukluğunu o kilitledigin anılarla yalnız bırakma o çocuğu o yerden çıkart öyle kilitle yoksa içinde hep o hüzünle yaşarsınKız bugün uyumayayım dedim üzdünüz beniçocukluğum kilitlediğim yerden seslenmeye başladı bak uyuyom ben
![]()
Çok mutlu olduğum bi an düşünüyoruum kara yatmisim yanımda kardeşim var birlikte oynuyoruzÇocukluğunu o kilitledigin anılarla yalnız bırakma o çocuğu o yerden çıkart öyle kilitle yoksa içinde hep o hüzünle yaşarsın
Kucuk mia mesela sinemada harry potter izliyor o gün çok mutluydu![]()
Ay ne güzel kış günüÇok mutlu olduğum bi an düşünüyoruum kara yatmisim yanımda kardeşim var birlikte oynuyoruz![]()
Yengeç burcu olduğumdan herseyi dramatiklestirmek zorundayımMesela bir deney yapmışlar
Kadin en acı verici anısını öfkeyle üzüntüyle acıyla anlatmış sonra demişler espiri yapar gibi anlat sonra gülerek dalga geçerek anlatmış olayı ve daha az ofkelendigini hissetmiş.
Yani çok da takmayın hersey kafada bitiyor