Selam kızlar, bakıcımız işi bıraktı, 2 yıldır öyle ya da böyle alışmışım sanırım o kadar üzüldüm ki, çocuklar yaz dönemi ananesinde idare edecekler, eylülde ortanca da kreşe başlayacaktı zaten, oğluma da kıyamadım daha 2,5 yaşında kreşe verdirmedi annem de, ananesiyle devam edecek bakalım.

düzenim alt üst oldu şimdilik, en kısa sürede alışır düzenimi oturturum inşallah, hala çok üzgünüm, her işte bi hayır vardır diye oyalıyorum kendimi.

Çok üzüldüm wendy hakkınızda hayırlısı olsun

Selam kızlar bende çok yorulmusum Bacaklarım ağrıyor resmen o yüzden evi üstten toparlayıp yorucu birsey yapmamaya çalışacağım yine de okula git gel ve market işim var.
Terziye de yarın giderim artık.

Yaaa üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı olsun
Küçüğün çok da küçük değilmiş canım anneanneyle idare edin olmazsa onu da verirsiniz kreşe

Doğru canım ama yine de çevrene haber bıraksan belki biri çıkar
yeniden bakıcı düşünmüyorum artık ya, çocukalrımı evimi emanet edip alışma süreci olacak falan, oraları baştan yaşayacak gücüm yok. eylülde 2 çocuk tüm gün okulda olur, oğlumu da ananesi idare eder diye düşündük, bırakmıyor annem de zaten küçük diye, bakalım süreç ne gösterecek.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Başta zor olur sonra alışırsınız daha iyi olur belki. Benim de eşim yurtdışına gitti 7 ay oldu başta çok zor oldu ama alıştık zamanla. Şimdiye kadar çocuklar okula gidiyordu şimdi okullar kapanacak bakalım yazın nasıl olacak bir kaç huni ayarlamam lazım sanırım

oy anka senin de pek zor olmuş ya, çok sevindim alışmış olmanıza. bende alışırım illa ki, huniyi de anneme alayım yazık daha çok ihtiyacı olacak gibi

oy anka senin de pek zor olmuş ya, çok sevindim alışmış olmanıza. bende alışırım illa ki, huniyi de anneme alayım yazık daha çok ihtiyacı olacak gibi

Benim annem ablamın kıza bakamadı kreşe verecekler bu yıl 2 yaş daha. Allah kolaylık versin annene de ortanca kaç doğumluydu senin.

aaa sanki vazgeçti gitmeyecek demiştin en son nasıl idare ediyorsun Anka valla sana hayran olmamak imkansız

Tatilde bizimde planlarımız değişiyor
Eylül annemde kalıyor birkaç gün sonra aktivite planla biraz gez dolaş tatil derken bitiyor.
Evle ilgili şeyler de var bakalım ne zaman yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…