- 27 Haziran 2010
- 6.765
- 13.857
- 448
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinKızlar dedem vefat etti burdayken son kez gördükyarın yola cikiyoruz eve gidiyoruz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinKızlar dedem vefat etti burdayken son kez gördükyarın yola cikiyoruz eve gidiyoruz inşallah
çook güzeldi mia, otel tatilinin sonuna olimpoş kaş fethiye ekledik, oraları da 3 gün gezdik, hem gezmeli hem her şey dahil tatil yaptım, ikisine de bayıldım
yaa çok havalıymış, yatı olan arkadaş.Şimdide hazırlandık eşimin arkadaşının yat ı var oraya gidiyoruz denize filan gireceğiz
Ovv hala eleyecek bir şey buluyorsun helalSelamlar
Mutfaktan biraz eleme yaptım dün.
Kalan yerleri devam edermiyim bilmiyorum.
Duruma göre bakacağım
Ohh ne güzelçook güzeldi mia, otel tatilinin sonuna olimpoş kaş fethiye ekledik, oraları da 3 gün gezdik, hem gezmeli hem her şey dahil tatil yaptım, ikisine de bayıldım![]()
Sonsuz bir döngü eleme yapmakOvv hala eleyecek bir şey buluyorsun helal
Benimde mutfak şimdi bitti.
Üstümden yük kalktı resmen.
Şimdi dağıtması kaldı.
Ayırdım hepsini.
Ya havalı dimi ama döndükten sonra kayınvalidem kısmi yüz felci geçirdi doktor 10 güne geçer dedi bakalımyaa çok havalıymış, yatı olan arkadaş.
Yaa fırını unuttuğum aklıma geldi bende mutfak bitti diye seviniyordum. Fırın içi ile en alt çekmece gözü kaldı Allah'tan elenecek bir şey yok orda.Sonsuz bir döngü eleme yapmak
Eline sağlık![]()
Off ya geçer inşallahYa havalı dimi ama döndükten sonra kayınvalidem kısmi yüz felci geçirdi doktor 10 güne geçer dedi bakalım
Geçmiş olsunYa havalı dimi ama döndükten sonra kayınvalidem kısmi yüz felci geçirdi doktor 10 güne geçer dedi bakalım
İyi yolculuklar inşallah kolay geçer yolculuk kediyleSelam kızlar bizde bugün adana ya dönüyoruz 8 30 bineceğiz cuma ya büyük kızın dil kursu başlıyor
uçağa kedimizi almıyorlar daha 2 aylık bile olmadı o yüzden otobüsle gidiyoruz mecbur
Yaa fırını unuttuğum aklıma geldi bende mutfak bitti diye seviniyordum. Fırın içi ile en alt çekmece gözü kaldı Allah'tan elenecek bir şey yok orda.
Off ya geçer inşallah![]()
Wendycim öncelikle tatilinin güzel geçmesine çok sevindimMikan evine döndün mü kuzum? annende misin hala?
Çok geçmiş olsunYa havalı dimi ama döndükten sonra kayınvalidem kısmi yüz felci geçirdi doktor 10 güne geçer dedi bakalım
Yaa fırını unuttuğum aklıma geldi bende mutfak bitti diye seviniyordum. Fırın içi ile en alt çekmece gözü kaldı Allah'tan elenecek bir şey yok orda.
Off ya geçer inşallah![]()
Geçmiş olsun
İyi yolculuklar inşallah kolay geçer yolculuk kediyle![]()
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun
Bununla ilgili videolar var internette.Gece heycandan uyuyamadım.
Ben hep taşınıp daha farklı eve gidip eşyaları komple yenilersem evi severim, evden keyif alırım sanıyordum halbuki ihtiyaç olmayanı evden çıkarıp evi ferahlatmak da ayrı keyifliymiş.
İlla yeni almak da değilmiş olay.
Temiz ve düzenli olmak.
Her şeyi belli bir yerde tasniflemek.
Var olan eşyayı daha da güzelleştirmek.
Mesela çaydanlığın kulpu renkli soyuldu çok az ama çayı çok lezzetli öyle pahalı bir şeyde değildi sıradan bir çaydanlık mesela onun kulpunu değiştireceğim. O da bir yenilik bir ferahlama.
Bir de şunu farkettim sezon içi ev yemek anca yetişiyormuşum yazları da memlekete gidiyordum. Bu sene evde kalınca ve eve çeki düzen vermek isteyince oluyormuş.