- 23 Ekim 2018
- 15.974
- 36.785
- 598
Sudem kaldırma öyle attığında ya sinir bozucu16 senede yerini öğrenemedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sudem kaldırma öyle attığında ya sinir bozucu16 senede yerini öğrenemedi![]()
ya makine çalıştırcam al diye kaç gündür söylüyorumSudem kaldırma öyle attığında ya sinir bozucu![]()
Oğlanlar çok nadir öyle bırakır kaldırmam bazen günlerce öyle kalır sonunda mecbur alıp atarlarya makine çalıştırcam al diye kaç gündür söylüyorum
daha banyoda da var baba oğul çıkarıp atmışlaroff ya ne pis bizimkiler
![]()
SüpersinEşimde ilk zamanlar öyleydi
Toplantı yaptık devam etti sonra fotoğraflarını çekip attım bu niye böyle kaldı bu yaptığın hoş mu diye öyle öyle alıştı.
Bende arabasını dağıtıyorum bilerek![]()
İntikamSüpersinben de arabaya özensiz davranıyorum bazen gıcıklığına
![]()
Yok bozmak için değil bozulsalarda farkinda değil aslındaAçık sözlülüğü karşıdakini bozmak şeklinde değilse elleme
Ama diğer türlü herkesle her şekilde konuşulmayacağını da bence öğrenmeli çocuklar
arabayı daha çok ben kullanıyorum geçen arabaya sarjlı süpürge almış ama kullanan yokEşimde ilk zamanlar öyleydi
Toplantı yaptık devam etti sonra fotoğraflarını çekip attım bu niye böyle kaldı bu yaptığın hoş mu diye öyle öyle alıştı.
Bende arabasını dağıtıyorum bilerek![]()
Kız dağınık kalıyor giyecek kıyafeti de kalmıyor 2 gün düzenli sonrası yine dağınıkBırak dağınık kalsın
Dağınık yaşamanın zorluğunu anlasın.
Kendi öğrensin toplamayı hatta odasını bile temizlemek zorunda değilsin.
Saygısisızlık olmadığı müddetçe bence sıkıntı yokBizim evde uyku saati, bide ekran saati esnemeyen kurallar onun dışında kurallarımız yok gibi sanki. Dişlerini fircalamasini felan hatırlatıyorum sürekli. Legolarini çok dagitiyo mesela en son atmakla tehdit etmek zorunda kaldım ondan sonra LEGO oynamadan önce sürekli izin almaya başladı benim amacim izin alarak oynaması değildi aslında yanlış anladı
Bide büyüklerine saygı dedin ya saygısızlık değil ama çok açık sözlü ona da engel olmak istemiyorum duygularini ifade ettiği için yanlış mı yapıyorum?
Hiçbir odamda kapıda askı yok bana nedense çok dağınık görüyor onlaraynen kapı büyük camlı bir şey asmadan yatak odası gözüküyor
askıdan giyip eve gelince kirli ise yere atıyor
bütün odalar camlı yeğenim geliyor mesela giyincek soyuncak oraya koydum bir şeyler asıyor banyoda havlu bornoz asiyorum yatak odasi zaten mahremiyet için camin önüne asiyoruz ✌Kız dağınık kalıyor giyecek kıyafeti de kalmıyor 2 gün düzenli sonrası yine dağınık
Özbakımı çok çok iyi duşunu kıyafetini dişini saçını başını gerçekten tertemiz babasına çekmiş o yönden
Saygısisızlık olmadığı müddetçe bence sıkıntı yok
Hiçbir odamda kapıda askı yok bana nedense çok dağınık görüyor onlar
Kapılar camlıysa zorunlu oluyor canımbütün odalar camlı yeğenim geliyor mesela giyincek soyuncak oraya koydum bir şeyler asıyor banyoda havlu bornoz asiyorum yatak odasi zaten mahremiyet için camin önüne asiyoruz ✌
Bayılıyorum senin şu arkadaş grubuna eğer kafa dengiyse on numara.Selamlar
Hava çok sıcak canım birsey yapmak istemiyor.
Bugün biraz toz alıp genel bir temizlik yapsam iyi olacak.
Akşam da dışarıya çıkacağız. Arkadaşlarla buluşacağız.
Bir sürü iş bitmiş bile eline sağlıkRenklileri makineye attım yıkanıyor.
Kocam bulaşıkları makineye attı ama sığdıramadı kalanları elimde yıkadım.
Banyoyu beyaz sirke ile ovdum lavaboyu. Yerleri fırçaladım. Banyo terliğini yine sirke ile ovdum.
Semizotu yapmaya üşenmiştim kötü olmuş çöpe attım. İsrafı sevmem ama tembellik yapınca şart oluyor.
Baktım mısır varocağa koydum haşlanıyor.
Kahve keyfim, maden suyu keyfim çoktan bitti bile.
Dondurma keyfi yaparım artık.![]()
Aynen sürekli görüştüğüm 3 arkadaşım varBayılıyorum senin şu arkadaş grubuna eğer kafa dengiyse on numara.![]()