Harika bir motivasyon! Kaç kilosunki 55 e çok mu uzaksın? Değilsen başarabilirsin bence :)Ayyy bende yaaaaaa herşeyi yemek istiyorum dikkat edeyim dedikçe daha çok yiyorum
Eşim 55 kg olursam 30 bin verecekmiş bana
Çerez için 3300 çok fazlaaSabahtan evi temizledik kızlarla kahvaltımızı yaptık anneme gittik aklama doğru çıktık markete girdik çerezciye girdik yemeklik bişey yok 3300 harcadık daha yarına pazara gidecem
Sonrasında 1 hafta markete girmek istemiyorum
Büyük kız da yarın dershaneye başlıyor
Sabah tartıldım 70 olmuşumHarika bir motivasyon! Kaç kilosunki 55 e çok mu uzaksın? Değilsen başarabilirsin bence :)
Çerez için 3300 çok fazlaa
Bu kadar çerezle 55 e zor inersin
Zor ama imkansız değilSabah tartıldım 70 olmuşum
Oluuuur 3 ayda hallolurZor ama imkansız değil
EYLÜL Ekim Kasım diyorsunOluuuur 3 ayda hallolur
Eylül de beklentim çok yükseldi bakOluuuur 3 ayda hallolur
Geçmiş olsun sudemGittiler kız ama çakmak ile sigarayı unutmuşlar balkonda ✌her an almaya dönebilirler
Valla hemen salona süpürge tuttum.
Çay bulaşığını kaldırıp masayı sildim.
Kendimi duşa atıp buz gibi bir duş alsam on numara olur. ✌
Sağol 2/80 uzanıyorum valla ✌Geçmiş olsun sudem
Ev yaşanacak hale gelsin yeterSağol 2/80 uzanıyorum valla ✌
Yıkanacak nevresim, havlu, yastık kılıfları, banyo paspası beni beklesin dursun
Evi dezenfekte ettim tamamdır inşallah
Aynen ya eskilere kızardık koltuk örtüsü diye de valla en iyisiymiş misafirden önce sermediğime çok pişman oldumEv yaşanacak hale gelsin yeter
Niye öyle dedin ki ya yatak örtüsü dışında her türlü örtüye karşıyımAynen ya eskilere kızardık koltuk örtüsü diye de valla en iyisiymiş misafirden önce sermediğime çok pişman oldum
Koltuk silme temizleme derdi olmaz en azından at makineye geç
Bi tanıdık var yatılı misafirleri gelmiş onlar giderken yattıkları çarşafı vermiş ellerine bunu da giderken bi çöpe ativerin demişAynen ya eskilere kızardık koltuk örtüsü diye de valla en iyisiymiş misafirden önce sermediğime çok pişman oldum
Koltuk silme temizleme derdi olmaz en azından at makineye geç
Ama çok kırıcı olmuş yaBi tanıdık var yatılı misafirleri gelmiş onlar giderken yattıkları çarşafı vermiş ellerine bunu da giderken bi çöpe ativerin demiş
Yani konuşulacak birsey bırakmamış kadınEvet tabi karşı taraf konusmuyomus annem anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?