Camasir kurutma siparis verdim
Benimki hem kuflendi hemde telleri yerinden çıkmaya başladı.
Banyoda mıydı nasıl küflendi?
Eskişehir havası kuru değl mı?
Bizimki de alttan az su akıtıyor seninki de akıtıyor muydu?

Telleri çıkıyor dediğin ne çelik tambur değil mı?
Eskisinin markası neydi?
Yenisi ne?
Yenisini kaça aldın?

Ne çok soru sordum 😁😁😁

Banyoda mıydı nasıl küflendi?
Eskişehir havası kuru değl mı?
Bizimki de alttan az su akıtıyor seninki de akıtıyor muydu?

Telleri çıkıyor dediğin ne çelik tambur değil mı?
Eskisinin markası neydi?
Yenisi ne?
Yenisini kaça aldın?

Ne çok soru sordum 😁😁😁
Screenshot_20230816_171354_Trendyol.webp
Makine değil bunu aldım 8 yıl olmuştu alalı
Markasını bilmiyorum 😂
Eskisehir havasını şu ara anlamak mümkün değil😂
Makinem gidere bağlı gayet iyi camasir dolabının için de vestel marka camasir makinesi de vestel olunca öyle aldık yoksa üstüne monte edilmiyordu ama memnunum sorun yok gidere bağlı ama ikisi birden çalıştırınca elektrik tesisatindan koku geliyor o yüzden tek tek çalıştırıyorum

324 tl ye aldım orta halli birsey olsa yeter kışın çamaşırlar kurumuyor o yüzden sadece sıcak havada kullanıyorum.
Carsaf vs kapının üzerine atıyorum

Oyy sudem çok tatlısın ❤️😁

Eki Görüntüle 3287578
Makine değil bunu aldım 8 yıl olmuştu alalı
Markasını bilmiyorum 😂
Eskisehir havasını şu ara anlamak mümkün değil😂
Makinem gidere bağlı gayet iyi camasir dolabının için de vestel marka camasir makinesi de vestel olunca öyle aldık yoksa üstüne monte edilmiyordu ama memnunum sorun yok gidere bağlı ama ikisi birden çalıştırınca elektrik tesisatindan koku geliyor o yüzden tek tek çalıştırıyorum

324 tl ye aldım orta halli birsey olsa yeter kışın çamaşırlar kurumuyor o yüzden sadece sıcak havada kullanıyorum.
Carsaf vs kapının üzerine atıyorum

Oyy sudem çok tatlısın ❤️😁
Kız sen tatlısın kurutma diyince 🤣🤣 makine sandım 🤣

İkisi bir arada memnunsan iyi valla.
Halam aldı beceremedi. 😁🤣

Merhaba beauty'nin silajı ve kalıcılığı nasıl acaba?Ben silajı yüksek olsun istiyorum özellikle ona göre kör alış yapacağım
uzman değilim. nasıl bir açıklama yapmam gerektiğini bilmiyorum. :)

İlk, kadın dergisinde minik bir ıslak mendil paketinde tanıtımında koklayıp aşık oldum. Ben asla her parfümü sıkamam. herkesin sevdiği deli olduğu parfümler benim başımı döndürüp, ağrı yapar, mide bulantısı yapar.

Silaj olarak hypnotic poison gibi her an aynı yoğunlukta farkedilir değil bana göre. Ama benim uzun süredir bıkmadan kullandığım, fresh çiçekli (yasemin) bir koku.

Seviyorum, açık tenliyim, cildim kuru. kendime yakıştırıyorum. bir yerlerde tester ile denemenizi tavsiye ederim.

Kurutma makinesi ayrı üstüne monteli camasir makinesinin.
İkisi bir arada olanlar nemli cikariyormus
Kendime alırken çok araştırmıştım daha fazla su harcıyor diye biliyorum. Kuruturken bile su harcıyor diye saçma ama.

Yaa benimki yazılı tişörtlerin yazısı filan beğenmiyorum kötü okuyor atletleri inceltiyor

Nemli bırakma ayrı olan da da şöyle bazen çarşaf nevresim gibi şeylerin içine giriyor girenler ıslak kalıyor

Kendime alırken çok araştırmıştım daha fazla su harcıyor diye biliyorum. Kuruturken bile su harcıyor diye saçma ama.

Yaa benimki yazılı tişörtlerin yazısı filan beğenmiyorum kötü okuyor atletleri inceltiyor

Nemli bırakma ayrı olan da da şöyle bazen çarşaf nevresim gibi şeylerin içine giriyor girenler ıslak kalıyor

Evet nemli kalıyor çarşaf nevresim ama ben onları kurutmaya atıp sonra kapıya asıyorum nemi gidiyor fermuarlı nevresim kapatıyorum içine girmiyor eskiden o problem vardı benimde.
Bazı kıyafetleri de dışarıda kuruyorum risk almıyorum
Ama öyle incelme yaşamadım
Kızımın kıyafetlerinde baskı resim oluyor onlarda zarar görmedi
Yinede en iyisi sererek kurutma diyelim 😅ama bizim evde kışın kurumuyor sonra nem kokusu oluyordu.

Evet nemli kalıyor çarşaf nevresim ama ben onları kurutmaya atıp sonra kapıya asıyorum nemi gidiyor fermuarlı nevresim kapatıyorum içine girmiyor eskiden o problem vardı benimde.
Bazı kıyafetleri de dışarıda kuruyorum risk almıyorum
Ama öyle incelme yaşamadım
Kızımın kıyafetlerinde baskı resim oluyor onlarda zarar görmedi
Yinede en iyisi sererek kurutma diyelim 😅ama bizim evde kışın kurumuyor sonra nem kokusu oluyordu.
Yazın da balkonda kurutmayı bıraktım valla serip toplamaya üşeniyorum.
İpte bir saate kuruyacak ürünü kurutmada 2 saat kurutup bir de evi hamam gibi yapıyorum bir de elektrik harcıyorum😁🤣
Geçen eşim yeni yıkanmış çamaşırın üstüne yanlışlıkla kirli atmış güya bana iyilik yapmış sepete atma dersi ama yanlış anlaşılmış ders 🤣😁delirdim sinir harbi yaşadım artık balkon asla 🙅🙅🙅
Balkonda kuruyan havluyu sevmiyorum kazık gibi oluyor kokuyor yazda olsa
Kurutma o konuda miss havlunun havını azaltsa da hayat kurtarır ✌

Yazın da balkonda kurutmayı bıraktım valla serip toplamaya üşeniyorum.
İpte bir saate kuruyacak ürünü kurutmada 2 saat kurutup bir de evi hamam gibi yapıyorum bir de elektrik harcıyorum😁🤣
Geçen eşim yeni yıkanmış çamaşırın üstüne yanlışlıkla kirli atmış güya bana iyilik yapmış sepete atma dersi ama yanlış anlaşılmış ders 🤣😁delirdim sinir harbi yaşadım artık balkon asla 🙅🙅🙅
Balkonda kuruyan havluyu sevmiyorum kazık gibi oluyor kokuyor yazda olsa
Kurutma o konuda miss havlunun havını azaltsa da hayat kurtarır ✌
Salonda kurutuyorum 2 saatte kuruyordur
Güneşte rengi gidiyor birde çok toz oluyor dışarıya hiç sermem.
Havlular kurutmada iyi oluyor ama😄

Back
X