- 23 Eylül 2013
- 25.129
- 51.939
- 798
Günaydınnn
Büyük kız dershaneye gitti yiğenimde bizde kaldı akşam
Hepsi uyuyor daha![]()
Günaydın

Sabah sakinliginin tadını çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn
Büyük kız dershaneye gitti yiğenimde bizde kaldı akşam
Hepsi uyuyor daha![]()
güya tatil dönüşü moladan çıktık :)Arada mola ver nefes al![]()
Kolay gelsingüya tatil dönüşü moladan çıktık :)
bu bi süreç eylüle herkes izinden döner, çocuklar okula başlar ve bi süreç biter miacım, o zaman molamızı tekrar alırız inşallah.
Uyanilmaz tabi![]()
Hepsi ayrı kaos seviyorYaprak dökümü kitabını okuyorum . Diziyi güzel uyarlamislar kitaptada hiç birine üzülmedim hepsi haketmis herşeyi![]()
Kitabını ben de okumuştum, diziden çok farklıYaprak dökümü kitabını okuyorum . Diziyi güzel uyarlamislar kitaptada hiç birine üzülmedim hepsi haketmis herşeyi![]()
Erkenci kuşlar
Benimde uykum geldi çok
Evet farklı ama güzel uyarlanmis benceKitabını ben de okumuştum, diziden çok farklı![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar oğlanın okul yikiliyomus depreme dayanıksız çıkmış yanda ki ortaokula gececeklermis öğlenci olacakmış![]()
Büyükler sabahçı olacakmış bizim küçükler öğlenci olacakmış canım hayırlısı olsun bakalım nasi olacak git gel olmayacak orası güzeldeHakkınızda hayırlısı olsun
Nasıl olacak acaba sabahçı öğlenci mi olurki büyüklerle küçükler aynı ortamda biraz zor olur![]()