Selamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım 👍
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Cins kedimiydi canım cinsi neydi

Sağol canim

Cinsi scottish
Ne kadar dökülmüyor deselerde dökülüyor canım ya bizim ki daha 3 aylık olmadı yavaş yavaş başladı dökülmeye ben traş ettürmeyi düşünüyorum biraz daha zaman geçsin

Selam kızlar kaç gündür elektrik olmayınca çamaşırlarda birikti sabahtan beri 3 makina yıkadım 1 makina daha attım yıkanıyor yarın full mesai çamaşır katlama var🤣🤣🤣

Kendimize kısır yapıcam ayran turşu
Büyükk kız yemez ona da tavuklu pilav ayran olur

Bu hafta yemek listesi yapmam lazım yoksa batacağım🤣🤣🤣

Ev süpürdüm sildim bulaşık hallettim
Balkon yıkadım
Çamaşır as topla yaptım
Toz aldım

Bir banyo kaldı onu da birazdan herkes yıkanır en son kendim girer yıkarım🤣🤣🤣

Selamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım 👍
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Eylül’ün doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara 🥳🌺🥰

Ne kadar dökülmüyor deselerde dökülüyor canım ya bizim ki daha 3 aylık olmadı yavaş yavaş başladı dökülmeye ben traş ettürmeyi düşünüyorum biraz daha zaman geçsin
Ablamin 4-5 aylik civarı o kadar sevdim tüy falan bulasmadi öyle her yer de tüy olmuyormuş
Gunluk tariyorlar tabi 🤔 vitamin de veriyorlar

Selam kızlar kaç gündür elektrik olmayınca çamaşırlarda birikti sabahtan beri 3 makina yıkadım 1 makina daha attım yıkanıyor yarın full mesai çamaşır katlama var🤣🤣🤣

Kendimize kısır yapıcam ayran turşu
Büyükk kız yemez ona da tavuklu pilav ayran olur

Bu hafta yemek listesi yapmam lazım yoksa batacağım🤣🤣🤣
Kolay gelsin bu hafta daha planlı olmak istiyorum

Back
X