- 23 Eylül 2013
- 25.125
- 51.937
- 798
Sağol canimMutlu yaşları olsun canım benim
Yaaa ne güzel cinsi ne
Cinsi scottish
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimMutlu yaşları olsun canım benim
Yaaa ne güzel cinsi ne
Genç onlar eksiği bitmezBüyük kızda dün kendine biraz alışveriş yaptı eksik hiç bitmiyor ki![]()
Cins kedimiydi canım cinsi neydiSelamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Ne kadar dökülmüyor deselerde dökülüyor canım ya bizim ki daha 3 aylık olmadı yavaş yavaş başladı dökülmeye ben traş ettürmeyi düşünüyorum biraz daha zaman geçsinSağol canim
Cinsi scottish
Aynen ya bitmiyor bu ay battım zaten daha maaşa 10 gün var kart 20 bin olmuşGenç onlar eksiği bitmez![]()
Eylül’ün doğumgünü kutlu olsun nice yaşlaraSelamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Evet scottish griCins kedimiydi canım cinsi neydi
Sağol canimNice mutlu yaslari olsun canım![]()
Ablamin 4-5 aylik civarı o kadar sevdim tüy falan bulasmadi öyle her yer de tüy olmuyormuşNe kadar dökülmüyor deselerde dökülüyor canım ya bizim ki daha 3 aylık olmadı yavaş yavaş başladı dökülmeye ben traş ettürmeyi düşünüyorum biraz daha zaman geçsin
Kolay gelsin bu hafta daha planlı olmak istiyorumSelam kızlar kaç gündür elektrik olmayınca çamaşırlarda birikti sabahtan beri 3 makina yıkadım 1 makina daha attım yıkanıyor yarın full mesai çamaşır katlama var
Kendimize kısır yapıcam ayran turşu
Büyükk kız yemez ona da tavuklu pilav ayran olur
Bu hafta yemek listesi yapmam lazım yoksa batacağım![]()
Güle güle kullanHııı bu arada 2 tane çift kişilik nevresim takımı aldım trendyoldan![]()
Sağol MikanımEylül’ün doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara![]()