yeni doğan bebek gibi uyutmamis
Pamuk pamuk çok tatlı
Valla ne kadar masum bakiyo çok tatlıymış gerçekten

Önceki kedimizin adı Miya di Leo istedim ama söylemesi zor geldi bizimkilere
Sağol canim
Çok tatlı yavru kedi çok masum oluyor

Selamlar
Bugün detaylarla uğraştım
Yemekler pişiyor biraz dinlenip salata yaparım.
Yarın Eylül pikniğe gidecek arkadaşlarıyla annemle birlikte. Bizde Duman'ı veterinere götüreceğiz. Tırnaklarını kestim.

Minimal tarzın renklerle değil ne sevdiğinizle alakalıdır.
Benim evlenmeden önceki odam ekleme mobilyalardan oluşuyordu gardirop ayrı çalışma masası ayrı karyola bambaşka birseydi tam takım sevmesem de uyum ararım koyu ve renkliydi.
O yüzden evimi açık renk ve detaylarda renk kullandım, renklerden çabuk sıkılan bir yapım var.
Şuan o detayların da natürel olmasını seviyorum.
Ama böyle renkli evlerde görmek hoşuma gidiyor
Sizin favori renginiz ne ?

Kızlar ya kızımın doğumgünü pastası şeker hamurlu mu olsun krem şantili mi şeker hamurlu daha güzel duruyor ama

Ev renkli ama hiç göz yorucu bişey yok çok güzelmiş . Şimdi evi değiştirme imkanim olsa şimdiki halinden çok farklı olacağı kesin evlenmeden önceki odamda yatak örtümde Sindy bebek vardı heralde aşırı uyumluydu herseyim, mavi gardirop vardı mavi çalışma masam vardı bide

Açık ahşap tonları çok seviyorum, beyaz da ayrı ferahlık katıyor. Böyle renkli olsa ben de bi yerden sonra sıkılırdım. Ablam mutfak dolaplarını açık fıstık yeşili yaptırmış. Bulunduğu ortama o kadar uyuyor ki çok beğendim ama ben yaptırır mıydım yaptırmazdım

Yeniden ev tadilat etme şansım olursa çoğunluk ahsap renk kullanırdım mutfak dolaplarinda bile
Fıstık yeşili büyük cesaret isteyen bir renk

O nevresimden benimde vardı

Yeniden ev tadilat etme şansım olursa çoğunluk ahsap renk kullanırdım mutfak dolaplarinda bile
Fıstık yeşili büyük cesaret isteyen bir renk
Mutfakta beyaz favorim ama ahşap olsa leke göstermezdi çok iyi olurdu

Fıstık yeşili dedim ama adaçayı yeşili mi diyorlar açık göz yormayan bir ton. Evin dokusuna çok yakışmış tam tlc evi yaptırdı ablam zaten

Selamssss bugün dinlenme günüm

Kızlar awm ye gittiler bende hiç bir iş yapmadım koltuktan kalkmadım
Ordan gelip küçüğümü eve bırakıp sonrasında kuaföre gidecekler saç kesim keratin filan yaptıracaklar

Elektrik 1050 gelmiş ben şok klima hiç kapanmadı daha çok bekliyordum 5 gün elektrikler kesik diye annemde kaldık sadece

Kızlar bizde kedi sahiplendik arastiriyodum zaten . Ama yavru kedi değil bizim sahiplendiğimiz kedimiz 2 yaşında o kadar güzel ki şuan saklaniyo ama kısa sürede alışır inşallah. Sahibinin bebeği olmuş 2 kedisi daha varmış bakiminda zorlaniyomus umarım evimize bize alışır ismide Hiraymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…