• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beslenmeyle ilgiliyse paylaşır mısınız?
Perşembe günü serbest gün ve ne yapacağımı bilemiyorum genelde
Pazartesi: poaça
Salı: ballı ekmek
Çarşamba: tost
Perşembe: sigara böreği
Cuma:simit şeklinde düşündüm şimdilik
mikan bu sene büyük kızın okulunda kahvaltı yok, o da evden götürmek istedi, menüleri yazayım hazırladığım belki yardımcı olur sana. hani şu dörtlü beslenme kapları var ya onunla istiyor hanımefendi, zeytin domates salatalık kuruyemiş bölmelere kesin konuyor.

buzluğa poğaça yaptım haftada 1 gün 2 adet çıkarsam bayaa götürüyor bizi, tost, sandviç, çikolatalı ekmek (tadıbu aldım, nutelladan daha sağlıklı diye), pankek, simit, yulaf krepli sandviç vs gibi bir çok çeşitle çeşitlendiriyoruz, benimki 9 yaş olunca kendisi belirliyor, her gün farklı yemeye de odaklandığından ona göre belirleniyoruz bizde. ama en kurtarıcı ev yapımı poğaça, tost ve çikolatalı ekmek.
Güzel seçenekler var ama benim oğluş sandviç pankek vs yemez ama uyarlama yapabilirim teşekkür ederim ☺️

Düşündükçe iş çıkıyor
Çöp attım suyu kovaya akmış son aldığım poşetler baya ince yapılı çıktı 🙄
Mecbur yikayacagim
Cicekleri de sulayayim
2 saat sonra mücver ve mercimek çorbası salata yapacağım
Eylülün banyosu ödev kontrolü ve kitap kaplaması var 🤦‍♀️

Düşündükçe iş çıkıyor
Çöp attım suyu kovaya akmış son aldığım poşetler baya ince yapılı çıktı 🙄
Mecbur yikayacagim
Cicekleri de sulayayim
2 saat sonra mücver ve mercimek çorbası salata yapacağım
Eylülün banyosu ödev kontrolü ve kitap kaplaması var 🤦‍♀️
Kolay gelsin canım bende börek makarna salatası yapıyorum hiç halim yok yemek yapmaya ütü yaptım dinlendim bol bol. Dinlenmeye vakit olunca hep alışveriş sitelerinde dolaşıyorum onu farkettim 😄 oğlum bugün yine ağladı aklım hep onda kaliyo öğretmeninden ayrılmak istemediği için agliyomus tenefüste öğretmeniyle konuştuk dün 🥺 fotokopi cekiyomus biraz geç gitmiş derse bakmış agliyo benim ki nasıl alışacak ya aklım hep onda

Kediye mama kum aldım ne kadar pahalı mamalar yesin çocuğum şifa olsun 😄 hafta sonuna Denizli'ye gitmeyi düşünüyoruz Pamukkaleye gitmiştik Ertuğrul suya girmişti egzamalarina çok iyi gelmişti. Şimdi yine çok artmış gidelim hava soğumadan diye düşündüm bakalım gidebilirsek

Kolay gelsin canım bende börek makarna salatası yapıyorum hiç halim yok yemek yapmaya ütü yaptım dinlendim bol bol. Dinlenmeye vakit olunca hep alışveriş sitelerinde dolaşıyorum onu farkettim 😄 oğlum bugün yine ağladı aklım hep onda kaliyo öğretmeninden ayrılmak istemediği için agliyomus tenefüste öğretmeniyle konuştuk dün 🥺 fotokopi cekiyomus biraz geç gitmiş derse bakmış agliyo benim ki nasıl alışacak ya aklım hep onda
Yaa kıyamam sıra arkadaşıyla arası nasıl
Vakit geçirse en azından kendini iyi hissederdi.

Kediye mama kum aldım ne kadar pahalı mamalar yesin çocuğum şifa olsun 😄 hafta sonuna Denizli'ye gitmeyi düşünüyoruz Pamukkaleye gitmiştik Ertuğrul suya girmişti egzamalarina çok iyi gelmişti. Şimdi yine çok artmış gidelim hava soğumadan diye düşündüm bakalım gidebilirsek
Suya yakın olmak ne güzel 😍
Pamukkale'ye hiç gitmedim.

Aldıklarımı yerleştirdim
Kovayı yıkadım
Cicekleri suladim
Eylül banyoda
Yemek hazirligina başladım.
Ödev kaldı babasıyla yapsın artık.

Bugün bakım yapmakta istiyordum kendime.
Akşam vaktim olursa yaparım.

Mutfak dolaplarının kapaklarını iç dış sildim. Eşim de üst tarafı sildi.
Çocukları yıkadım.
Bir posta daha çamaşır yıkadım.
Yemekten sonra resmen oturmadım 🤷‍♀️
Yarın inşallah süpürüp silerim. Toz alırım.
Cumartesi de WC lavaboları hallederim. Eşim de balkonları yıkar. Temizlik işi tamam olur.

Dükkanı ben kapatmışım ben açayım, ne kadar da çalışkan bir üye 😂

Okula ilk ben gelmişim bugün 🤦‍♀️ neyse kahve ve sakinlik güzel ☺️

Günaydınlaaaaarrrrrr🌻🌻🌻🌻🌻

Eklentiler

• IMG_6606.webp
    IMG_6606.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 46
Selamlar kızlar işlerin bir kısmını yaptım gelince süpürüp silcem kedo çok tüylu yaa her yer tüy 2 kere robot aciyom her gün 😄 dün Vertigo atağı yaşadım gece çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım 🥺 erkenden kalkmak zorunda kaldım ertunun doktor randevusu var egzama kulağına kadar gelmiş galiba içi sürekli kaşınıyo diyo şükür bugünümüze yine okuldan gelince dinlenirim artık

Aslında kulağı kasiniyo diye doktora gitmiştik gecen hafta antibiyotik ve soğuk algınlığı yazmıştı doktor 😂😂

Selamlar kızlar işlerin bir kısmını yaptım gelince süpürüp silcem kedo çok tüylu yaa her yer tüy 2 kere robot aciyom her gün 😄 dün Vertigo atağı yaşadım gece çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım 🥺 erkenden kalkmak zorunda kaldım ertunun doktor randevusu var egzama kulağına kadar gelmiş galiba içi sürekli kaşınıyo diyo şükür bugünümüze yine okuldan gelince dinlenirim artık
Geçmiş olsun ikinize de 🥺

Geçmiş olsun

Uzun tüylü kedinin bakımı zor malesef

Back
X