Beğenilmesine sevindim afiyet olsunPatates haşladım tepside kumpir yapcam şimdi . Geçen gün mikanin söylediği taco tarifini denedim oğlum bayıldı bize kalmadı lavaşlari daire kesmeye usendigim için az yapmıştım4 lavasla yapcam bu hafta
Süpersin ya koptumTabi yaa boş ver . Benim camlar hâlâ yağmur bekliyo
Yaa süper fikir onla keseyim bendeBeğenilmesine sevindim afiyet olsunçaydanlık kapağı kullandım keserken çok pratik oldu
Tabi yaa boş ver . Benim camlar hâlâ yağmur bekliyo
Menemen kahvaltı tarzı hazırladımPatates haşladım tepside kumpir yapcam şimdi . Geçen gün mikanin söylediği taco tarifini denedim oğlum bayıldı bize kalmadı lavaşlari daire kesmeye usendigim için az yapmıştım4 lavasla yapcam bu hafta
Ben de mutfağı ve salonu topladım. Oğlumla dikte çalışması yaptık. Fıstık haşladım çay demledim ve kapanışÇamaşırları kurutmaya atıp mutfağı toparladım benden bu kadar
Afiyet olsun içelim caylarimiziBen de mutfağı ve salonu topladım. Oğlumla dikte çalışması yaptık. Fıstık haşladım çay demledim ve kapanış
Taze yer fıstığını ucundan çatlatıp suda tuz ekleyerek kabuğu ile haşlıyorum. Ben de burda öğrendim böyle yendiğiniAfiyet olsun içelim caylarimizi
Fıstık haşlama nasıl oluyor
Vayy değişik ilk defa duydumTaze yer fıstığını ucundan çatlatıp suda tuz ekleyerek kabuğu ile haşlıyorum. Ben de burda öğrendim böyle yendiğini
Oh ne güzelGünaydııınBeklenen yağmur yağıyor şuan
EvetTüh yağmurdan dolayı mı
KeşkeAman sanki çatıyı mi onaracak gelseydi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?