İsler bitti ama çok yoruldum
Exra merdivenleri de süpürdüm burda herkes kapısının önünü yapıyor

Çayımı yaptım yemek dışarıdan olsun dedik.

Bir günüm böyle geçiyor ama hafta içi daha rahat oluyor toplayıp üstten süpürüyorum sadece.

Bir makine daha camasir yıkanıyor. Sepette inatla dolu olmaya devam ediyor

Market kasap işlerini yaptım
Yerleştirdim bir kısmını dinleneyim biraz.

Gerçekten içimden gelerek yazdım, inanılmaz takdir ediyorum seni.
Allah gazanı mübarek eylesin.

Biraz vitaminlerini de kontrol et. Belki magnezyuma C vitaminine, D vitaminine ihtiyacın vardır.

Ben iyiyim. Kızla "ödev yap" kavgalarimiz eksik olmuyor. Babayı atıyorum ortaya. Onunla hallediyorum.

Temizlik konusunda hafta sonlarim genelde rutinde.
Boş odaları toplayıp robota süpürtüp sildiriyorum.
Geri kalanı da ben hallediyorum
Mutfak toplama, oturma odasi örtüleri, nevresim değişme vs.

Ayrıca ctesi full çamaşır yıkayıp kurutuyorum. Ctesi akşam ya da pazar günü katliyorum.
Kızı okula hazırlıyorum.

Böyle geçiyor günler

Slmlar

Bugün boş günüm olduğu için evi baya bi toparladık annemle.
Oğlum okuldan geldi ödev telaşı başlar birazdan.
plan program yapıcam dedim de hala ataleti atamadım üstümden, spontane yaşamaya devam
Kitap okumaya ara verdim onu bir toparlamam lazım, çok şey yapmak istiyorum aynı zamanda hiç bir şey yapmak istemiyorum

Şöyle hızlıca plan yaptım.
Birkaç ekleme daha yaparım.

Eklentiler

• 20231127_141303.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 65

Kolay gelsin
Hızlıca Planlama yap kafandaki seslerde gider

Kızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfen oğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum bdv gibi oldu

Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.

Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.

Şu basit şekerden bir kurtulsam

Bu hafta son dimi
Herkesin kendine ait duzeni var saygı duyulsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…