Ne güzel canım bende bakıyorum severim kombin yapmayı da ama çok sade şeyler giyiyorum. Dolabıma bakıyorum hep kahverengi bu yaz bende dolabimi degistircem inşallah
Bazı sezonlar aynı renklere takılıp kalıyoruz
Değişim lazım arada

Bugün pantolonu elemek zorunda kaldım.
Leke olmuş çıkartmak istedim o kısım camasir suyu dökmüsüm gibi beyazladı
Bej rengi jeanlerin renk kalitesi yok malesef.

Yaaa yerim onu Bizde bu konuyu konuştuk hiç evlenmeme kararı aldı bakalım senle evlensek olmaz mı diyodu geçen sene
[/QUOTE]
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel. Şimdi artık güya olayı çaktilar. Anne evlenmek nedir öğrendik. Baska bir kızla öpüşünce evlenmiş oluyorsun diyorlar. Birinci sınıfta benimkiler aman dedim sakın kızlarla falan öpüşmeyin
Scss94

Yaaa yerim onu Bizde bu konuyu konuştuk hiç evlenmeme kararı aldı bakalım senle evlensek olmaz mı diyodu geçen sene
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel. Şimdi artık güya olayı çaktilar. Anne evlenmek nedir öğrendik. Baska bir kızla öpüşünce evlenmiş oluyorsun diyorlar. Birinci sınıfta benimkiler aman dedim sakın kızlarla falan öpüşmeyin
Scss94
[/QUOTE]

Sizinkiler konuyu baya erken cözmüşler

Eve yeni geldik
Yüzümü yıkayıp pijamalarımı giyip geliyorum
Arkadaşım 2 tane kupa bardak almış çift cidarli
Hediyelerle bu işi götüreceğiz bu yıl
Eşim 2 parça kıyafet aldı ben tabiki almadım tebrik ediyorum kendimi valla iyi başarıyorum galiba.

Pazartesi günü yemek listesi hazırlayıp birkaç işim var onları yapmak istiyorum.
Bu hafta kitabım biter gibi.
Sakin bir hafta olması için gayret edeceğim.

Scss94
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Sınıfta konuşuyolarmis doğruluk mu cesaret mi oynuyolarmis kızlar git evlenme teklifi et diyomus birbirlerine evlenme teklifi ediyorlarmış oglusumda beni uygun gördü çocuğum

Scss94
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Sınıfta konuşuyolarmis doğruluk mu cesaret mi oynuyolarmis kızlar git evlenme teklifi et diyomus birbirlerine evlenme teklifi ediyorlarmış oglusumda beni uygun gördü çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…