Bazı sezonlar aynı renklere takılıp kalıyoruzNe güzel canım bende bakıyorum severim kombin yapmayı da ama çok sade şeyler giyiyorum. Dolabıma bakıyorum hep kahverengi bu yaz bende dolabimi degistircem inşallah
Son 280 sayfa kaldı bakalım neler olacak dahaBid
Evet sona doğru Levinin hayatıni bile heyecanla okumuştum
Güzel mi konusuAz kalmış bitti sayılır . Bende dönüşümü okumaya çalışıyorum benim rüyalarıma benziyo
Teşekkürler canımçok şık duruyorsun kombinlerine bayıldım :)
Mia böyle olmuyor ya link ver bari ne giysen beğeniyorumEvden çıkış yapılıyor
Teşekkürler canım tarzımız uyuyor demekkiMia böyle olmuyor ya link ver bari ne giysen beğeniyorum
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel.Yaaa yerim onuBizde bu konuyu konuştuk hiç evlenmeme kararı aldı bakalım senle evlensek olmaz mı diyodu geçen sene
Giydikçe paylaşırım tabiki de
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel.Yaaa yerim onuBizde bu konuyu konuştuk hiç evlenmeme kararı aldı bakalım senle evlensek olmaz mı diyodu geçen sene
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel.Şimdi artık güya olayı çaktilar. Anne evlenmek nedir öğrendik. Baska bir kızla öpüşünce evlenmiş oluyorsun diyorlar. Birinci sınıfta benimkiler aman dedim sakın kızlarla falan öpüşmeyin
Scss94
Benimkiler de öyle diyordu 2 sene evvel.Şimdi artık güya olayı çaktilar. Anne evlenmek nedir öğrendik. Baska bir kızla öpüşünce evlenmiş oluyorsun diyorlar. Birinci sınıfta benimkiler aman dedim sakın kızlarla falan öpüşmeyin
Scss94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?