Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinSelam kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Epey oldu yazamadım. Bu süreçte kayınpederim rahatsızlandı. Hastalığı hızlı ilerledi ve kaybettik. Memleketine gömüldü. Bir süre orda kaldık. Sonra dönüp bayramda tekrar gittik. Bayram ziyaretleri, taziye ziyaretleri derken yoğun geçti. Şimdi rutinimize döndük.. Miacım sen bu sene tatile erken başladın gördüm fotoğraflarınıyaz da bir anda geldi, benim dolapta kışlıklar duruyor. Bir kaç tişört çıkardım çevire çevire giyiyorum. Siz yazlıkları da çıkarmışsınız ne güzel. Benim de el atmam lazım dolaba.
Güle güle kullan canımHerkese geçmiş iyi bayramlar kızlar
Mia- benim çamaşır makinamda tekliyordu baktım tamamen gidecek bende değiştirdim canım
GünaydınGünaydın canım . Öyle aksilikler olduğunda hepsi üst üstüne olur geçmiş olsun nazar çıktı nazaar![]()
Tekrar başınız sagolsun.Selam kızlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Epey oldu yazamadım. Bu süreçte kayınpederim rahatsızlandı. Hastalığı hızlı ilerledi ve kaybettik. Memleketine gömüldü. Bir süre orda kaldık. Sonra dönüp bayramda tekrar gittik. Bayram ziyaretleri, taziye ziyaretleri derken yoğun geçti. Şimdi rutinimize döndük.. Miacım sen bu sene tatile erken başladın gördüm fotoğraflarınıyaz da bir anda geldi, benim dolapta kışlıklar duruyor. Bir kaç tişört çıkardım çevire çevire giyiyorum. Siz yazlıkları da çıkarmışsınız ne güzel. Benim de el atmam lazım dolaba.
Güle güle kullan canımHerkese geçmiş iyi bayramlar kızlar
Mia- benim çamaşır makinamda tekliyordu baktım tamamen gidecek bende değiştirdim canım
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin![]()
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin![]()
Çok sağolunTekrar başınız sagolsun.
Evet biraz erken oldugündüz baya sıcak oluyor, akşamları esiyor yinede.
Evet ama temelli gitmedi bekliyorum bir gün yazar diye buraya umarım...Mikan da gitmiş![]()
başınız saolsun bellezacım, mekanı cennet olsun.Selam kızlar
Gule güle kullanın canım kolay gelsinSelamlar
Saat 3 de servis gelecekmiş. Onlar gelene kadar kurutmayı temizleyecegim hazır olsun.
Bol bol çamaşır yıkanacak![]()
Çok teşekkür ederim, amin inşallahbaşınız saolsun bellezacım, mekanı cennet olsun.
Hayırlı olsun makinenSelamlar
Saat 3 de servis gelecekmiş. Onlar gelene kadar kurutmayı temizleyecegim hazır olsun.
Bol bol çamaşır yıkanacak![]()
Gule güle kullanın canım kolay gelsin![]()
Sagolun kızlarHayırlı olsun makinen
Ve kolay gelsin![]()
Başınız sağolsunSelam kızlar
Hayırlı olsunSagolun kızlar
Ev çamaşırhane ye döndü yine
Daha katlama kısmına geçmedim
Yazlık kiyafetler ütü istiyor birde
Yıkama serme kurutma işleri devam ediyor.![]()