Benim için mesela kültür gezileri, bi şehrin sokaklarını gezmek, yerel tatları tatmak vs daha çok tatilSize artık normal geliyordur deniz
Biz gün sayıyoruz
Tarihi evleri gezmek en sevdiğimBenim için mesela kültür gezileri, bi şehrin sokaklarını gezmek, yerel tatları tatmak vs daha çok tatil
HosgeldinSelamlarevimize döndük çok şükür.
Bu yıl çok kalabalıktı çok eğlenceli geçti ama evimi özledim. Yeni halı perde aldım orda daha uygundu Bugün temizliğe başliyorum eşyaları yerleştirmedim hâlâ
Birazdan bismillah deyip başlarım
Memlekette çok düzensiz beslendim sporda yapamadım sağlıklı beslenmeye de başlıyorum . 1 yıl yetecek kadar hamur işi yedim sanırım
HoşgeldinSelamlarevimize döndük çok şükür.
Bu yıl çok kalabalıktı çok eğlenceli geçti ama evimi özledim. Yeni halı perde aldım orda daha uygundu Bugün temizliğe başliyorum eşyaları yerleştirmedim hâlâ
Birazdan bismillah deyip başlarım
Memlekette çok düzensiz beslendim sporda yapamadım sağlıklı beslenmeye de başlıyorum . 1 yıl yetecek kadar hamur işi yedim sanırım
İyi tatillerSelamlar
Kayınvalidemlerle yazlığa geldik. Havuz başından yazıyoruminstagram da yok zaman daha yavaş akıyor sanki
Teşekkürlerİyi tatiller
Bir hafta sonra yapSelamlar 4. Gün özeti...
Bugün evdeydim eşimin öğleden sonra işi vardı.
Kahvaltı ve yatakları topladım.
mutlaka kuru fırçalama nemlendirme güneş kremi sürüyorum. Sabah yapıyorum öğlen bazen yeniliyorum. Haftada bir gün kese yapıyorum.
Çok iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim.
Kızım babasıyla bazı yapamadığı soruları birlikte yaptılar kalanini da ben yardımcı oldum.
Film izledim Siyah Kuğu
Misafirim geldi davetiye bıraktılar fazla kalmadılar.
Kahve dün bitince sipariş verdim hazır makine çalışmıyorken içini temizledim
Kendime sütlü Türk kahvesi yaptım uzun zamandır icmiyordum.
Kuruyan nevresimleri katladim evde olunca illaki iş yapılıyor
Pratik yemek hazırladım.
Çayımı demledim içiyorum birazdan kitap okuyup yarının ve haftanın planını yapacağım.
Cam falan sileceğim galiba çok eğlenceli geçmeyecek gibi
Bir yanım bir hafta sonra yap diyor karar veremedim
Yapasım yok zaten aman sonra yaparımBir hafta sonra yap
GünaydınGünaydın
Olsun. Cam tozlu olunca da yağmurla birlikte çamur gibi oluyor.Balkonun camlarını sildim ve yağmur yağıyor
Ühüü
Haftaya dedik yaBalkonun camlarını sildim ve yağmur yağıyor
Ühüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?