Ona kalsa biliyo ben biliyorum ki yüzmeyi gerek yok diyodu yazdirirkenYaa tatlı şey neden öyle bişey söyledi ki acaba
Her gün hedef koyup onu mu gerçeklestircez.Bir zaman belirleyip bu süreçte
Hergün 5 görev
Kitap Okuma film veya dizi kisisel 1 saat
Öz verili çalışmak 1 saat.
günü renklerine göre ayırma iyi kötü orta için mavi yeşil kırmızı gibi renklendirme
Ve varış noktasındaki hedefimiz.
Ödev vermiş gibi oldum ama yapmak isteyenlerle güzel bir çalışma yapabiliriz.
Burada detayları paylaşmak zorunlu değil.
Planlama ve yönetme konumuz bu haftaki başlık.
Ne güzel dil dimi ben de öğrenmek istiyorumHer gün hedef koyup onu mu gerçeklestircez.
Mesela ben İspanyolca çalışmaya başlamak istiyorum. La casa de papel izledigimden beri yaklaşık 3 yıldırona başlayabilirim . Haftada 40 45 dakika düzenli olarak spor yapmak hedeflerim.
Ona kalsa biliyo ben biliyorum ki yüzmeyi gerek yok diyodu yazdirirken
Yaa tatlı şey neden öyle bişey söyledi ki acaba
Evet çok güzeldi diziyi izlediğimde öğrenmek istiyorum dedim o asamada kaldımNe güzel dil dimi ben de öğrenmek istiyorum
Spor motivasyonu gelmiyor hiç ya
Eskiden tibet yapardım ona başlayacam
Yok hâlâ bildiğini iddia ediyobilmediğini anladı mı peki
Evet dizi de çok güzeldiEvet çok güzeldi diziyi izlediğimde öğrenmek istiyorum dedim o asamada kaldımYaptıkça motivasyon oluyo hatta enerjim olmadığı günler spor yapınca daha enerjik oluyorum .Yoga gibi bisiydi o değil mi
Hedef 1 veya 3 tane olabilir fazlası zor olur.Her gün hedef koyup onu mu gerçeklestircez.
Mesela ben İspanyolca çalışmaya başlamak istiyorum. La casa de papel izledigimden beri yaklaşık 3 yıldırona başlayabilirim . Haftada 40 45 dakika düzenli olarak spor yapmak hedeflerim.
Dizi çok güzeldiHer gün hedef koyup onu mu gerçeklestircez.
ben ben katılırım, ödevlere bayılırımBir zaman belirleyip bu süreçte
Hergün 5 görev
Kitap Okuma film veya dizi kisisel 1 saat
Öz verili çalışmak 1 saat.
günü renklerine göre ayırma iyi kötü orta için mavi yeşil kırmızı gibi renklendirme
Ve varış noktasındaki hedefimiz.
Ödev vermiş gibi oldum ama yapmak isteyenlerle güzel bir çalışma yapabiliriz.
Burada detayları paylaşmak zorunlu değil.
Planlama ve yönetme konumuz bu haftaki başlık.
bamyanın yanı pirinç pilavsız olmazzzBende bamya var bamyanin yanına ne olur kipilav olur mu
Gerçekten mi yapayım bugün o zaman eşim sadece bamyayla doymuyobamyanın yanı pirinç pilavsız olmazzz
Bu 30 gün sınırlarımızı zorluyoruzben ben katılırım, ödevlere bayılırımmetabolizmam böyle işliyor
tabii çok güzel gider. Bir kere evde pilavsız sebze yemeği yapmıştım kızım da eşim de hemen sordu bunun yanına pilav yakışır yok mu diyeGerçekten mi yapayım bugün o zaman eşim sadece bamyayla doymuyo
5 hedef mi belirliyoruz??Bu 30 gün sınırlarımızı zorluyoruz
Hayatımıza başka açıdan bakıyoruz
Kendimize yatırım yapıyoruz.
Kızımda pilav yapınca cacık ister yanınatabii çok güzel gider. Bir kere evde pilavsız sebze yemeği yapmıştım kızım da eşim de hemen sordu bunun yanına pilav yakışır yok mu diye
bamya, taze fasulye,patlıcan hepsine pirinç pilavı çok yakışıyor. Hatta içine nohut da koy severseniz, protein olsun :)
Kahvaltı okul bahçesinde miydiDeğişik
Kalabalıktı
Bir kahvaltı tabağı yapmışlardı
İkea tabağı gibi
Kek börek peynir zeytin bal reçel domates salatalık yumurta
Kahve çay standı var ordan istediğini alıyordun
Bahçeye kurmuşlardı soğuktu o yüzden
Sonra sınıflara çıkma öğretmen tanıma veli konuşma klasik şeyler
Aklımdaydın, etiketleyecektim neredesin diye, hoşgeldinGünaydın kızlar, uzun bi aradan sonra selamlar hepinize, çok özledim buradki sohbetlerimizi, birlikte motive olup iş yapmalarımızı.
epey bi vakit sonra 3 çocukta okullu oldu, evde bakıcı yok haliyle ev benim bıraktığım haliyle kalabiliyor. temizlik için şimdilik ayda 1 de olsa yardıma devam, malum ev büyük yetişemiyorum.
en kısa sürede çekmeceleri düzenleyip bi miktar küçülen gereksiz ayırmam gerekenler var, yaparız inşallah.
Okumadan sormuşum ben deEvet bahçeye koymuşlar masaları
bamyayı pilavla yemiyorsanız neyle yiyorsunuzHiç bamyayi pilavla yemedim corba olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?