Çok üzüldüm, umarım hallolur en kısa süredeAşkolsun olur mu hepinizi seve seve okuyorum
Sizin de öyle olduğunuzu biliyorum ama bu mesele benimle çözülecek bir durum değil sadece çok can sıkıcı o yüzden negatiflik yaymayayım dedim
Teşekkür ederim canım benimÇok üzüldüm, umarım hallolur en kısa sürede
:Süpersin Ankaçok sevindim adına, Anka’mız küllerinden doğuyor
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsınNasılsın ankacim bayadir yoktun her şey yolunda mı?
Çocuklar nasil
Bence desenin adına çok sevindim, bunlara para harcanır bence, akıl ve vücut sağlığımız için
Ooo çok havalı
Eline sağlık canım dökümde mi yaptın fasulyeyi. Nasıl oldu?Akşama kuru fasulye pilav yaptım
Yanına cacık yapacagim birde biber közledim
İyiyim ben de aynı koşturmaca devam. Kilolar da devam Anka:sağol canım sen nasılsın
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın
Bence de
Evet güzel olduEline sağlık canım dökümde mi yaptın fasulyeyi. Nasıl oldu?
Doğum gününüz kutlu olsunBen de günümü yazayım.
Sabah spora gittim 1.5 saat spor yaptım eve geldim. Annem kahvaltı hazırlamış onu yedik. Oğlumun birini okula hazırladım. O servisle gidiyor onu gönderdim. Diğerini hazırladım. Önce oyun terapisine götürdüm. Ordan okula bıraktım. Eve gelirken tavuk aldım sosladım. Fırına atacağım. kahve içip kitap okudum biraz. Sonra oğlumu okuldan alacağım. Bu gün doğum günü uzaktan kumandalı araba istiyor onu alacağız. Akşam da doğum gününü kutlayacağız inşallah. Annemler yarın gidecek rahattım 1 haftadır iyiydi :))
Amannn yoktur senin kilon biliyorum ben azcıktır o verirsin sen.İyiyim ben de aynı koşturmaca devam. Kilolar da devam Anka
Sağol canım.Doğum gününüz kutlu olsun
Ben hep düdüklüde yapıyorum dökümde de deneyeyim bakalım teşekkür ederimEvet güzel oldu
Umarım veririm, şaka maka 5 kilo aldım amaAmannn yoktur senin kilon biliyorum ben azcıktır o verirsin sen.
Ben de vermiştim biraz antidepresan kullanmaya başladım geri aldımUmarım veririm, şaka maka 5 kilo aldım ama
Neyse spora başlamışsın hemen verirsinBen de vermiştim biraz antidepresan kullanmaya başladım geri aldım
Yaa bıraktın mi kız o zaman regl kilosu demiştim sana. Şimdi ben en az 2 kilo fazla çıkarım regl yaklaştıNeyse spora başlamışsın hemen verirsin
Ben Eylülde 1 ay yüzmeye gittim 400 gr aldım spora küstüm
Ondan sonra 2 kilo daha aldım işteYaa bıraktın mi kız o zaman regl kilosu demiştim sana. Şimdi ben en az 2 kilo fazla çıkarım regl yaklaştı
Evet motivasyon çok önemli gerçekten istediğin zaman yaparsın verirsin hepsiniOndan sonra 2 kilo daha aldım işte
Amaan saldım şimdilik o kafada değilim.
Yeni yıl yaklaşsın yeni kararlar falan belki o motivasyonu bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?