Günaydınlar 🌸
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım ya 🙈 kas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum 😂😂

Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saat🤦‍♀️ boş günüme harika uyandım 😅 hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim 😂
Elimdeki pedagojik kitabı bitirmek istiyorum
geçmiş olsun mikanım, hemen toplarlansınlar inşallah.
en de bugun be yaptım yazayım
Oğlumu metrobüse bıraktım
Sonra sokak kedilerini besledim
Tibetimi yaptım eve gelince

Kahvaltı yaptım magazin izlerken uyuyakalmışım😬

Biber dolması yaptım iç harcı çok yapmışım mecburen kuru patlıcan dolması da yaptım😂

Eve süpürdüm
Dolabım dağılmıştı onu düzenledim

Oğlum için kek ve kurabiye yaptım
Şimdi banyoya girip çıkınca kitap okumayı planlıyorum
Yeni kitaba başlayacağım ne okusam karar veremedim
sen neden pasif oldun ya

Mia- Mia- bereketli olsun inşallah birikimin.

Günaydın kızlar, dün evden çıktım tekrar eve 10u geçe döndüm, yemekte annemdeydik, sonrasında bi amcam umreden bi amcam da yurtdışından geldi, birliktelerdi onları ziyaret ettik, eve gelip direkt uyudum :olamaz: evim toplu ve düzenli ama el atmazsam hafta sonuna içinden çıkılmaz olacak, akşam bi toplayayım robot süpürsün inşallah, bi makine de çamaşır yıkarsam hafta sonuna rahatım demektir.

Günaydın kızlar, dün evden çıktım tekrar eve 10u geçe döndüm, yemekte annemdeydik, sonrasında bi amcam umreden bi amcam da yurtdışından geldi, birliktelerdi onları ziyaret ettik, eve gelip direkt uyudum :olamaz: evim toplu ve düzenli ama el atmazsam hafta sonuna içinden çıkılmaz olacak, akşam bi toplayayım robot süpürsün inşallah, bi makine de çamaşır yıkarsam hafta sonuna rahatım demektir.
Kolay gelsin 😊

Selam kızlar Ben biraz üşütmüşüm
Kendimi pek iyi hissetmiyorum ama idare ediyorum.
Akşama Köye gideceğiz yemek işim yok

Dün karnabahar yaptım büyük tepsinin bir kısmına koydum diğer tarafına patates koydum zeytinyağı kekikli
Bir kısmına mantar koydum garnitür gibi evde kalanlar da degerlenmis oldu.

Selam kızlar Ben biraz üşütmüşüm
Kendimi pek iyi hissetmiyorum ama idare ediyorum.
Akşama Köye gideceğiz yemek işim yok

Dün karnabahar yaptım büyük tepsinin bir kısmına koydum diğer tarafına patates koydum zeytinyağı kekikli
Bir kısmına mantar koydum garnitür gibi evde kalanlar da degerlenmis oldu.
Sana da geçmiş olsun 💐

Bugün evi toparladım sildim süpürdüm. Herostan dayak yedim saçima maske yaptım yine aşırı kuru saçlarım boya aldım haftaya boyarim . Bugün oğlumla tartıştık biraz çok moralim bozuldu bana bağırdı bende sesimi yükselttim 🥺 çok üzülüyorum sesim yükselince. Hala moralim düzelmedi. Akşam gelse de bol bol sarilsak

Bugün evi toparladım sildim süpürdüm. Herostan dayak yedim saçima maske yaptım yine aşırı kuru saçlarım boya aldım haftaya boyarim . Bugün oğlumla tartıştık biraz çok moralim bozuldu bana bağırdı bende sesimi yükselttim 🥺 çok üzülüyorum sesim yükselince. Hala moralim düzelmedi. Akşam gelse de bol bol sarilsak
Her gün sesini yükseltmek zorunda kalan ben 😂

Back
X