Ya biz beceremedikHiç dökülmüyor aslındadürüm de güzel ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biz beceremedikHiç dökülmüyor aslındadürüm de güzel ya
![]()
geçmiş olsun mikanım, hemen toplarlansınlar inşallah.Günaydınlar
Yüzme en sevdiğim spor olabilir sanırım ama bu soğukta da gitmezdim sanırım yakas mas bilmem ben tartıyı bilirim diyormuşum
Küçük oğlum gece boyu istifra etti. Annem de aynı. Üşüttüler galiba. Kızım da gündüz uyumadı 7 de uyudu 12-1 gibi bi uyandı uyumadı en az 1 saatboş günüme harika uyandım
hava hala ayaz ve rüzgarlı
Bol çamaşır işi var tabi
Onun dışında yemeğe Taco yapacağım yine tavuk çıkardım geçen misafirlerin önünde doyasıya yiyememiştim
Elimdeki pedagojik kitabı bitirmek istiyorum
sen neden pasif oldun yaen de bugun be yaptım yazayım
Oğlumu metrobüse bıraktım
Sonra sokak kedilerini besledim
Tibetimi yaptım eve gelince
Kahvaltı yaptım magazin izlerken uyuyakalmışım
Biber dolması yaptım iç harcı çok yapmışım mecburen kuru patlıcan dolması da yaptım
Eve süpürdüm
Dolabım dağılmıştı onu düzenledim
Oğlum için kek ve kurabiye yaptım
Şimdi banyoya girip çıkınca kitap okumayı planlıyorum
Yeni kitaba başlayacağım ne okusam karar veremedim
Teşekkür ederim Wendy bugün daha iyiler çok şükürgeçmiş olsun mikanım, hemen toplarlansınlar inşallah.
sen neden pasif oldun ya
Mia- bereketli olsun inşallah birikimin.
Öyle olunca ısınmıyor malesefBizim üstümüz teras kat çok soğuk ev ısınmıyor![]()
Teşekkür ederimgeçmiş olsun mikanım, hemen toplarlansınlar inşallah.
sen neden pasif oldun ya
Mia- bereketli olsun inşallah birikimin.
Kolay gelsinGünaydın kızlar, dün evden çıktım tekrar eve 10u geçe döndüm, yemekte annemdeydik, sonrasında bi amcam umreden bi amcam da yurtdışından geldi, birliktelerdi onları ziyaret ettik, eve gelip direkt uyudumevim toplu ve düzenli ama el atmazsam hafta sonuna içinden çıkılmaz olacak, akşam bi toplayayım robot süpürsün inşallah, bi makine de çamaşır yıkarsam hafta sonuna rahatım demektir.
Sana da geçmiş olsunSelam kızlar Ben biraz üşütmüşüm
Kendimi pek iyi hissetmiyorum ama idare ediyorum.
Akşama Köye gideceğiz yemek işim yok
Dün karnabahar yaptım büyük tepsinin bir kısmına koydum diğer tarafına patates koydum zeytinyağı kekikli
Bir kısmına mantar koydum garnitür gibi evde kalanlar da degerlenmis oldu.
Teşekkür ederimSana da geçmiş olsun![]()
Her gün sesini yükseltmek zorunda kalan benBugün evi toparladım sildim süpürdüm. Herostan dayak yedim saçima maske yaptım yine aşırı kuru saçlarım boya aldım haftaya boyarim . Bugün oğlumla tartıştık biraz çok moralim bozuldu bana bağırdı bende sesimi yükselttimçok üzülüyorum sesim yükselince. Hala moralim düzelmedi. Akşam gelse de bol bol sarilsak
Okula bırakıp eve gelince ağladımHer gün sesini yükseltmek zorunda kalan ben![]()
Okuduğum kitapta diyor ki kardeş çatışmasını önlemenin tek yolu tek çocukta kalmaktır
Kitap baya umut verici![]()
Çocuk akıllıYani kaçınılmaz bişey demek ki . Geçen gün oğlum ağlayarak uyandı rüyasında kardeşi oluyomus o kadar istemiyo
![]()
Canım ya benim de tüm günüm rezil oluyor eve gideyim de barışalım diyorum ama ciddi tartışmalarda yoksa günlük bir bağrış çağrış var o ayrıOkula bırakıp eve gelince ağladım![]()
Gitmeden barıştık özür diledim ama yine de içime oturdu. Aslında önce o bana bağırdıCanım ya benim de tüm günüm rezil oluyor eve gideyim de barışalım diyorum ama ciddi tartışmalarda yoksa günlük bir bağrış çağrış var o ayrı![]()