- 19 Şubat 2021
- 6.661
- 19.077
- 198
- 39
Mia bir videoda izledim yıkanıp topl olan montları saç kurutma makinesi ile düzlüyolardıDün elbisem geldi güzel olmadı baya yapıştı onu iade edeceğim. Hafif bol düz bir elbise yok üzerine kazakla kombin yapacaktım.
Bugün de montum gelecek.
Şişme montum vardı aslında onu makineye attım ve içindeki pamuklar topaklandi
Diğer montlarım da ince kalıyor kış ayı için.
Kuru temizlemeye vermek gerekiyor galiba.
Dün elbisem geldi güzel olmadı baya yapıştı onu iade edeceğim. Hafif bol düz bir elbise yok üzerine kazakla kombin yapacaktım.
Bugün de montum gelecek.
Evet onu izlemiştim ama işe yaramıyor benimki baya arkada topak oldu çok kötüydü ufak tefek toplanma olsa belki düzelirdi.Mia bir videoda izledim yıkanıp topl olan montları saç kurutma makinesi ile düzlüyolardı
Artık kuru temizlemeye gerek yok filan diyordu
Bulursam atayım videoyu
Ohhh gelde diyet yap işte nasıl olacakBen de bugün yoğurtlu kereviz salatası yapayım
Pizza ve biberli ekmek yapacağız
aynen, ayrı bi koşturmacamız da olmuyor değil gerçi ama olsun :)Kolay gelsinannende olunca dinlenmissindir.
mia sarahla aynı videoyu söyleyecektim bende. çok topaklandıysa da elinle dağıt biraz sonrasında bunu yap bi, inan kurtarırsın montunu.elbisem geldi güzel olmadı baya yapıştı onu iade edeceğim. Hafif bol düz bir elbise yok üzerine kazakla kombin yapacaktım.
Bugün de montum gelecek.
Aynen ama bizim a101 e gelmemişYemeyen varsa duyrulur diyorsun
Bazen yazıyorben aradaPsidan 'ın beğenilerini görüyorum, ama hiç yazmıyor sanki dimi?
Kurtulmadi malesef geçen kış bitiminde yikamistim şuan evde değilaynen, ayrı bi koşturmacamız da olmuyor değil gerçi ama olsun :)
mia sarahla aynı videoyu söyleyecektim bende. çok topaklandıysa da elinle dağıt biraz sonrasında bunu yap bi, inan kurtarırsın montunu.
ahahaha önümüzdeki montlara artıkKurtulmadi malesef geçen kış bitiminde yikamistim şuan evde değil
Yeni montumu sevdim termal özelliği varahahaha önümüzdeki montlara artık
bence kış için eldiven şart, güzel bi eldiven şapka ikilisi de alırsın yapacak bir şey yok. sabah arabanın direksiyonundan ellerim dondu benimde, parmaksız eldiven kendime alayım bende.Yeni montumu sevdim termal özelliği var
Kafam ve ellerim üşüyor şimdide
Aynen tüylü direksiyon kılıfıda alalımbence kış için eldiven şart, güzel bi eldiven şapka ikilisi de alırsın yapacak bir şey yok. sabah arabanın direksiyonundan ellerim dondu benimde, parmaksız eldiven kendime alayım bende.
yok ya ben o kadar kokoş değilim, eşim şok yaşar öyle bişi yapsamAynen tüylü direksiyon kılıfıda alalım
Yaa çok soğuk oluyor dimi oralarAynen tüylü direksiyon kılıfıda alalım
Dokunamam galibayok ya ben o kadar kokoş değilim, eşim şok yaşar öyle bişi yapsam
1 derece şuan ama baya hissediliyor soğuk sis 2 gün sürecekmişYaa çok soğuk oluyor dimi oralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?