Bir tane kuzenim var çok severim. O da böyle her durumdan pozitif bir taraf çıkarıyor senin gibi. Modumu çok yükseltiyorDün mesela şey düşündüm.
Ev kötü halde bu haftanın planını yapamadım
Maddi durumum bilinmezlikte vs vs
Dibe doğru gittiğimi hissedince" evet sıfırdan başlamak için fırsat "diyorum.
Böylece motivasyonumu toparlayabiliyorum.
Hatta heyecan geliyor hayatıma. Dipten yüzeye çıkmak.
Buda bir evrim hikayem
Baya tepki verdim aslında dişini aldım onu bile ayrı sevdim. Ne bekliyor bilmiyorum biraz ortanca çocuk sendromu var kendisininYaa yerim onu ben annesi ikinci seferde biraz aşırı tepki ver bari
Daha keyifli oluyor dimiSüpersin
Ben her pazartesi yaşıyorum dipten bı yükseliş hafta sonu tekrar dibe çöküş
Ama hafta sonu dibte olmanın tadını çıkarmayı öğrendim bende
Bir tane kuzenim var çok severim. O da böyle her durumdan pozitif bir taraf çıkarıyor senin gibi. Modumu çok yükseltiyor
Farklı bakış açılarını görmek bana iyi geliyor, ben de böyle düşünebilirim diyorumPozitif olunca bazen başka kişiler şok yaşıyor siz alıştınız da, normal hayatta tuhaf karşılanıyor
Bazı dönüm noktaları oluyor hayatımızdaFarklı bakış açılarını görmek bana iyi geliyor, ben de böyle düşünebilirim diyorumkuzenim deprem sonrası daha da duygularını yönetme konusunda ustalaştı. Kriz anlarını çok güzel yönetiyor. Senin yorumlarını da çok seviyorum. Keşke daha çok yazsan
Baya tepki verdim aslında dişini aldım onu bile ayrı sevdim. Ne bekliyor bilmiyorum biraz ortanca çocuk sendromu var kendisinin
Çok iyi yapmışınSenelerdir bir gün yaparım diye sakladığım maşamı okulun kuaför sınıfına hediye ettimbelki arada okulda kızlara yaptırırız bu sayede
Kolay gelsinŞimdi oğlumu uyuttum bir haftadır bekleyen ütülere girişmeyi planlıyorum
BitirdimKolay gelsin
Baktı diş gittikçe hediyeler, harçlıklar geliyorÇok sevindi, okulda arkadaşına çektirmiş düşün, şimdi diğer dişleri sallamaya çalışıyor
Eline sağlıkBitirdimkısa işleri düşünmek yerine harekete geç diyorlar ya cidden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?