Dimi ama ya keşke öyle olsaBen de yemek değişik yemekler yemeği ve kilise gibi tarihi yerleri gezmeyi
Antik kent gezerken hep düşünüyorum hayal kuruyorum nasıldı acaba diye
Hep derim oralarda gezerken keşke ışınlanabilsem o tarihe
Çok iyi yaBen oğluşunu tanıyor olsaydım kulağına fısıldardım
Sizin evde kedi var fare gelmez diye
Bahçe var evet ön ve arkaValla işin zor ama biraz düzenini oturtunca keyfini çıkartırsin bahçesi de vardır mis gibi tadını çıkar
Herostan şüpheli bence biliyo yakalamayacağınıBen oğluşunu tanıyor olsaydım kulağına fısıldardım
Sizin evde kedi var fare gelmez diye
Ohh mis gibi 15 cam olmasaydı iyiymiş tahta çak camlaraBahçe var evet ön ve arka
Ön küçük ve bakımsız biraz
Caddeye bakıyor
Arka güzel havuz manzaralı
Bol kedili
Aynen şehre yakın olunca gezmek daha keyifli olur bakıyım da önümüzdeki ay yer ayirtiriz.Mia- Edremit’te sanırım öğretmenevinde kalmıştık. Çok bakımsız eskiydi ama konumu çok çok iyiydi denizin dibiydi. İlçelerin sokaklarında sahilinde gezmek bana çok keyifli gelmişti. Ev yemekleri yapan butik çok tatlı bir restoranda yemek yemiştik hiç unutmuyorum. Bi de kaz dağlarında kaybolmuştuk eşimle o kadar güzeldi ki oksijenden başımız ağırmıştı.
Benim için en güzel tatil şehrin ara sokaklarında gezmek, butik restoran kitapçı vs keşfetmek. Ben en çok kültür gezilerini seviyorum sanırım
Bi çözüm bulacağımOhh mis gibi 15 cam olmasaydı iyiymiş tahta çak camlara
Evet çok güzel oluyorBen de yemek değişik yemekler yemeği ve kilise gibi tarihi yerleri gezmeyi
Antik kent gezerken hep düşünüyorum hayal kuruyorum nasıldı acaba diye
Hep derim oralarda gezerken keşke ışınlanabilsem o tarihe
Katya şart gibiBi çözüm bulacağım
Ay katya ben olacak gibiyim bu gidişleKatya şart gibi
Bende bir türlü bitmeyen evime inşallah bayram sonrası tasinacam ve bütün gereksiz fazla eşyalarımı bırakıp öyle tasinacamBir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Evimin son güncel hali
Kolaylıklar diliyorumBende bir türlü bitmeyen evime inşallah bayram sonrası tasinacam ve bütün gereksiz fazla eşyalarımı bırakıp öyle tasinacam
Afiyet olsun ne kurabiyesi yaptınSofra işleri bitti kızım kurabiye istedi pişiyor şimdi.
Saçımın yağıyla kaldım
Portakallı kurabiye yaptımAfiyet olsun ne kurabiyesi yaptın
Ben de yapayım kardeşim sever yer dedim
Vakit bulamadım annem de ben ekmek kadayıfı yaptım onu yeriz uğraşma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?