Canın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artıkAkşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm
Heryer cam ve porselen oldu
O kadar kırılmış ki her yere sıçramış
Hem iş çıktı hem çok üzüldüm
Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa
Seviyordum evet sevmediklerimden olaydı keşkeCanın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artık
Yaa çok geçmiş olsun canımAkşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm
Heryer cam ve porselen oldu
O kadar kırılmış ki her yere sıçramış
Hem iş çıktı hem çok üzüldüm
Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa
GünaydınGünaydın kızlar
S sarahconnorMikan evinizden negatif enerjiler bir şeyler kırılarak çıkmış, öyle düşünelim, biraz iş olmuş size ama canınız sağolsun.
Bugün odak noktam kitap okumak olacak. Bir türlü kendimi vererek okuyamadım, hala önsözdeyim
Gözün aydınGünaydınAnnem geldiii 3 valizle gelmiş bı sürü şey getirmiş sagolsunlar. Tereyağ peynir reçel sos
Kahvaltı yapamadım çok erken yiyemiyorum annem uyuyo şimdi bende oğlumu kurstan almaya giderim. Hazirlanirim birazdan ev dağıldı haliyle ama toparlarim öğlene. Çok uykum vaaar uykumu alamadım
Akıcı hikayede aslında önsözü uzunBende o kitabı alayim kütüphaneden diyodum vazgeçtim şuan
Yinede sor aradaki fark ne kadar çıkacak ona göre karar verirsin.Mebran direk hazır geliyor çok pahalı oluyor diyorlar ya
Yaaa ne güzelSağol canımEveeet babanem de mayalı yapmış göndermiş çok severim çayı koyup gidiyorum
İnşallah o kırılanlarla evimdeki 10 yıllık negatiflik çıkmıştırGünaydın kızlar
S sarahconnorMikan evinizden negatif enerjiler bir şeyler kırılarak çıkmış, öyle düşünelim, biraz iş olmuş size ama canınız sağolsun.
Sağol canımYaaa ne güzel
Afiyet bal olsun
İnşallah o kırılanlarla evimdeki 10 yıllık negatiflik çıkmıştır
Aaa kar miiiiiSelam kızlar burada kar yağıyor
Yaz gelecek derken kış geri geldi.
Öğretmen yokmuş bugün kızı hastaymış
Evde dinlenip işleri yaparım yavaş yavaş.
Gözün aydınGünaydınAnnem geldiii 3 valizle gelmiş bı sürü şey getirmiş sagolsunlar. Tereyağ peynir reçel sos
Kahvaltı yapamadım çok erken yiyemiyorum annem uyuyo şimdi bende oğlumu kurstan almaya giderim. Hazirlanirim birazdan ev dağıldı haliyle ama toparlarim öğlene. Çok uykum vaaar uykumu alamadım
Kar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artıkSelam kızlar burada kar yağıyor
Yaz gelecek derken kış geri geldi.
Öğretmen yokmuş bugün kızı hastaymış
Evde dinlenip işleri yaparım yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?