+1000000Yaa ben gençken de aliyodumkendimi bildim bileli diyet yaparım
Ben evlendikten ve hamileliklerden sonra kilo verdimYaa ben de gram kilo almazdım
Ne zaman evlendim o zaman kilo almaya başladım
Tek fark ben hiç dikkat etmedimYaa ne güzelmiş kiizben dikkat ettim hep her zaman hayatımın her döneminde
SüpersinizBugünde yerimden kalkamam desem de kabak yemeği yeşil mercimek çorbası yaptım
Çamaşır yıkandı astım
Kızımı parka götürdüm
Duş aldım
Daha ne olsun kı
Allah rahmet eylesinTek fark ben hiç dikkat etmedim
Allah rahmet eylesin babam üniversitedeyken arardı, diğer şeyleri boşver ama canın ne istiyorsa onu ye derdibu motivasyonla ben
Yaa benim babam da çok üzülürdü yemiyorum diyeTek fark ben hiç dikkat etmedim
Allah rahmet eylesin babam üniversitedeyken arardı, diğer şeyleri boşver ama canın ne istiyorsa onu ye derdibu motivasyonla ben
Canim çok geçmiş olsun biz bile fena sallandikDeprem korkusundan telefonu anahtarı almadan çıktık
Kapıda kaldık
Eşim teknedeydi geldi kapıyı açtı girdik
Çok canım sıkkın
Gece uyku yok yine
Size de geçmiş olsunCanim çok geçmiş olsun biz bile fena sallandikinşallah olmaz bi daha
Canım nasılsınız rabbim korusunDeprem korkusundan telefonu anahtarı almadan çıktık
Kapıda kaldık
Eşim teknedeydi geldi kapıyı açtı girdik
Çok canım sıkkın
Gece uyku yok yine
Teşekkür ederim canımCanım nasılsınız rabbim korusun
canım geçmiş olsun inşallah bir daha yaşanmazCanim çok geçmiş olsun biz bile fena sallandikinşallah olmaz bi daha
Olabilir kuuzm ya psikolojisi çok uzun bir süre geçmiyor inşallah bir daha yaşanmazTeşekkür ederim canım
Biraz başım ağrıyor herhalde stresden
Siz nasılsınız
Benim büyük kız da yemiyor bak diyorum babanı arayacağım anne biraz abartmıyormusun diyorYaa benim babam da çok üzülürdü yemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?