- 23 Ekim 2018
- 15.936
- 36.663
- 598
Öğretmen tek bir davranışa bakıpta mı psikoloğa yönlendirdi?11 yıldır kedımız var severım ama çocuktan sonra hersey üstüme geliyor sankı
Bugun oyun grubuna gittik cocuklar 3 buçuk 4 yas bızde 3 kızıma şurayı kesıcez dıyor baska bırsey kesıyor yapma deyınce bagırıyor bende yapacağı şey elımde yapmaya calıstım kızıma ne soyledıysem yapmadı öğretmen geldi soyledı olmadı normalde üstünü basını hep kendı gıyer ben bılırım der örnek vermeye calısıyorum size
Öğretmen geldi psıkolog desteği alın sızı dınlemıyor dedı gecen senede konusmuyor psıkolog dedı gıtmedım şimdi asırı asırı konusuyor sınırlerım gerıldı
Eve geldık bahçede masanın altına gırdı basını vurdu parka diye zorladı güneşten başım agrıdı aksam cıkarıcam dedım yukarı çıktık pencerenin altına vurdu oncesınde gelırken aldığımız stıkerleri aldı elıne koltuğun arkasına düşürdü agladı geldım aldım tekrar ağla ağla ağla anlatamam sınırlerım ıyıce gıttı
Bırde kedı heryer koltuğun sandalyeler pazartesı süpür çarşamba leş artık bıtık haldeyim bıraz morale ıhtıyacım var eşim çalışıyor sonuçta yardım etsene yüzeysel seyler tabakları sofraya götür gibi
Karmakarışık yazdığımın farkındayım
Şu an yaş itibariyle böyle davranması çok doğal, benim kızım da çoğunlukla her şeyi kendi yapmak istiyor bu aralar ki hiç öyle değildi. Ayrışıyor, bir miktar bireyselleşecekler bu dönem inatlaşmalar çok doğal.