• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu alıp geldim kahvaltımızı yaptık. Biraz daha işleri yaptım silip süpürme kaldı onu da okula bıraktıktan sonra hallederim.
Yeni kitabıma başladım Cennetin doğusu biraz yavaş ilerliyo ama güzel gidiyo. Bi kaç tane daha okunacak kitabım var bitirmeden yeni kitap alıyorum 😑 neyse hepsini okuycam 3 ay boyunca kitap sipariş etmem bekleyenleri okurum

Selam kızlar
Sabah hazırlanıp çıktım çok güzel geçti uçurtma uçurabildik ilk defa denedik.😊
Sonra okula geri gittik cocuklar derse girdi 30 dk olunca arkadaşlarla bekledik
Öğlen hızlıca evi toparladım okula bıraktım
Sonra eve geldim kahvemi içtim.

Öğlen domatesli bıraz peynırlı makarna eşim ve kızım için akşamda semizotu yemeği yanına yogurt ama eşim birsey ısterse degısebılır sebze mutlaka pişiriyorum bende huy olmus sırada kabak taze fasülye ☺️
Bugun kızımla dısarı cıktık geldık bahçede oynadı ordan eve bulaşık makınesı çalışıyor çamaşır bıttı asılacak sadece yemek ıslerı bitti mutfağı topladım kahve içiyorum bugun belım agrıyor regl den sebep sanırım yorgunum

Slm kızlar🌺
Kızımla uyudum biraz. Eve dair ne yaptım hiç bir şey😅 çamaşır topladım yalan olmasın. Uyanınca çamaşır makinesini çalıştırdım. Yemek ben de bezelye yapacağım. Aaa doğru bir poşet bezelye ayıkladım kızımla unutmuşum 😂

Günaydın 🩷
Telefonum bozuldu çok zor yazıyorum yeni telefona geçtim alışma sürecindeyim 🥲 siz nasılsınız kızlar. Kahvaltıya davetliyiz şimdi hazırlanıp cıkarız evden ordan okula geceriz. Bugün fazla işim yok sadece süpürge yaparım dönüşte. Dün oğlumun ayakkabılarından botunu ayırdım. Eşimin iki eşofman altını ayırdım

Günaydın kızlar, bir tatil dönüşünden selamlar :KK68: ev darma duman, hallederiz bakalım hafta sonuna kadar.

Günaydın kızlar 🌺
Güne tuvalet eğitimi ile başladım. Şans dileyin 🤭😂
nasıl gidiyor mikan? zorlu süreçlerden hemen halledersin inşallah, sonrası çok daha güzel oluyo.
Burda da yazmıştım ya bacamıza kuşlar yuva yapmış ne kuşu olduğunu bilmiyorum diye
Eşim dün balkon giderini açmak için balkona çıktı

Meğer yavrular karga yavrusuymuş
O kadar çok karga doldu ki evin üstü nasıl bağırıyorlar dönüp duruyorlar yavrulara zarar verecez diye
Resmen delirdi hayvanlar
Eşime dedim gir içeri yazık çok tedirgin oldular

Artık yavrular uçunca yapacaz yağmurda çok yağmaz herhalde

Salondaki camlara sineklik aldık çok sinek oluyor
Bahçe içiin bahçe mobilyası da aldık içinde salıncak da var onu annemlerin bahçesine götüreceğim

Çarşamba arkadaşa gideceğim
Haftaya da kuaföre giderim diye düşünüyorum
Bayram için Sofya ve bükreşe gitmeye karar verdik
Drakulanın kalesini gezmek istiyorum ne zamandır
5 günlük bir gezi planladık
İnşallah bir aksilik çıkmaz
Sonra da okul kapanıyor bu sene de öyle böyle geçti
nasıl bişi aldınız? bende istiyorum bahçe mobilyası, salıncaklı falan dedin bi merak uyandı bende. gezi planınıza da bayıldımmm.
Günaydın kızlar nasılsınız
Uykucular 😂

Ben ne yaptım yazayım sabah herzaman ki oğluma kahvaltı
Bugün beslenme yapmadım spor festivali varmış görevli kendisi sponsorlarımız var orda yeriz dedi🙈

Eşim kendine kahvaltılık sandviç yaptı gitti
Oğlumu durağa bıraktım dönüşte kedicikleri besledim giderken uyuyorlarmış çünkü sesimi duyunca uyandılar😍

Kahvaltı hazılarken aniden gelişen mide bulantısı göz kararması ve soğuk soğuk terleme oldu hemen oturdum üzerimdekileri çıkardım eşim balkonun kapısını açtı temiz hava alayım diye bir süre öyle hareketsiz kaldım yavaş yavaş düzeldi
Neden olur acaba yaa çok çok kötü hissettim kendimi😔😔
geçmiş olsun canım, göz kararması şekerden olabiliyor genelde.
Günaydın 🩷
Telefonum bozuldu çok zor yazıyorum yeni telefona geçtim alışma sürecindeyim 🥲 siz nasılsınız kızlar. Kahvaltıya davetliyiz şimdi hazırlanıp cıkarız evden ordan okula geceriz. Bugün fazla işim yok sadece süpürge yaparım dönüşte. Dün oğlumun ayakkabılarından botunu ayırdım. Eşimin iki eşofman altını ayırdım
daha güzel bi telefona mı geçtin yoksa idareten bişi mi? hiç sevmiyorum bende alıştığım telimi değiştirmeyi.

Günaydın kızlar, bir tatil dönüşünden selamlar :KK68: ev darma duman, hallederiz bakalım hafta sonuna kadar.

nasıl gidiyor mikan? zorlu süreçlerden hemen halledersin inşallah, sonrası çok daha güzel oluyo.

nasıl bişi aldınız? bende istiyorum bahçe mobilyası, salıncaklı falan dedin bi merak uyandı bende. gezi planınıza da bayıldımmm.

daha güzel bi telefona mı geçtin yoksa idareten bişi mi? hiç sevmiyorum bende alıştığım telimi değiştirmeyi.
Yok canım telefonum bozuldu daha üst modeli annemden aldım 🫢

Güzel gidiyor baya alıştık gibi bakalım 🤔
Büyükten korkuyordu onu da dün ilk defa lazımlığa yaptı. Yener artık korkusunu sanırım 😊

Günaydın 🩷
Bende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl 🥲

Bende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl 🥲
Yaa inşallah yememiştir nasıl şimdi iyi mi

Back
X