Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türlü niye yemiyorsun yaaAkşama türlü yaparım ben ve oğlum yemeyiz ona köfte yaparım kendime de hiç bişey yapmam![]()
Hamileyken yiyememistim hala yiyemiyorum bende çok seviyodumTürlü niye yemiyorsun yaa
Bayılırım ben
nasıl gidiyor mikan? zorlu süreçlerden hemen halledersin inşallah, sonrası çok daha güzel oluyo.Günaydın kızlar
Güne tuvalet eğitimi ile başladım. Şans dileyin![]()
nasıl bişi aldınız? bende istiyorum bahçe mobilyası, salıncaklı falan dedin bi merak uyandı bende. gezi planınıza da bayıldımmm.Burda da yazmıştım ya bacamıza kuşlar yuva yapmış ne kuşu olduğunu bilmiyorum diye
Eşim dün balkon giderini açmak için balkona çıktı
Meğer yavrular karga yavrusuymuş
O kadar çok karga doldu ki evin üstü nasıl bağırıyorlar dönüp duruyorlar yavrulara zarar verecez diye
Resmen delirdi hayvanlar
Eşime dedim gir içeri yazık çok tedirgin oldular
Artık yavrular uçunca yapacaz yağmurda çok yağmaz herhalde
Salondaki camlara sineklik aldık çok sinek oluyor
Bahçe içiin bahçe mobilyası da aldık içinde salıncak da var onu annemlerin bahçesine götüreceğim
Çarşamba arkadaşa gideceğim
Haftaya da kuaföre giderim diye düşünüyorum
Bayram için Sofya ve bükreşe gitmeye karar verdik
Drakulanın kalesini gezmek istiyorum ne zamandır
5 günlük bir gezi planladık
İnşallah bir aksilik çıkmaz
Sonra da okul kapanıyor bu sene de öyle böyle geçti
geçmiş olsun canım, göz kararması şekerden olabiliyor genelde.Günaydın kızlar nasılsınız
Uykucular
Ben ne yaptım yazayım sabah herzaman ki oğluma kahvaltı
Bugün beslenme yapmadım spor festivali varmış görevli kendisi sponsorlarımız var orda yeriz dedi
Eşim kendine kahvaltılık sandviç yaptı gitti
Oğlumu durağa bıraktım dönüşte kedicikleri besledim giderken uyuyorlarmış çünkü sesimi duyunca uyandılar
Kahvaltı hazılarken aniden gelişen mide bulantısı göz kararması ve soğuk soğuk terleme oldu hemen oturdum üzerimdekileri çıkardım eşim balkonun kapısını açtı temiz hava alayım diye bir süre öyle hareketsiz kaldım yavaş yavaş düzeldi
Neden olur acaba yaa çok çok kötü hissettim kendimi![]()
daha güzel bi telefona mı geçtin yoksa idareten bişi mi? hiç sevmiyorum bende alıştığım telimi değiştirmeyi.Günaydın![]()
Telefonum bozuldu çok zor yazıyorum yeni telefona geçtim alışma sürecindeyimsiz nasılsınız kızlar. Kahvaltıya davetliyiz şimdi hazırlanıp cıkarız evden ordan okula geceriz. Bugün fazla işim yok sadece süpürge yaparım dönüşte. Dün oğlumun ayakkabılarından botunu ayırdım. Eşimin iki eşofman altını ayırdım
Yok canım telefonum bozuldu daha üst modeli annemden aldımGünaydın kızlar, bir tatil dönüşünden selamlarev darma duman, hallederiz bakalım hafta sonuna kadar.
nasıl gidiyor mikan? zorlu süreçlerden hemen halledersin inşallah, sonrası çok daha güzel oluyo.
nasıl bişi aldınız? bende istiyorum bahçe mobilyası, salıncaklı falan dedin bi merak uyandı bende. gezi planınıza da bayıldımmm.
geçmiş olsun canım, göz kararması şekerden olabiliyor genelde.
daha güzel bi telefona mı geçtin yoksa idareten bişi mi? hiç sevmiyorum bende alıştığım telimi değiştirmeyi.
Güzel gidiyor baya alıştık gibi bakalımGünaydın kızlar, bir tatil dönüşünden selamlarev darma duman, hallederiz bakalım hafta sonuna kadar.
nasıl gidiyor mikan? zorlu süreçlerden hemen halledersin inşallah, sonrası çok daha güzel oluyo.
nasıl bişi aldınız? bende istiyorum bahçe mobilyası, salıncaklı falan dedin bi merak uyandı bende. gezi planınıza da bayıldımmm.
geçmiş olsun canım, göz kararması şekerden olabiliyor genelde.
daha güzel bi telefona mı geçtin yoksa idareten bişi mi? hiç sevmiyorum bende alıştığım telimi değiştirmeyi.
Hayırlı olsun yeni telefonunYok canım telefonum bozuldu daha üst modeli annemden aldım![]()
Sağol canımHayırlı olsun yeni telefonun![]()
Bende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalımGünaydın![]()
Telefonum bozuldu çok zor yazıyorum yeni telefona geçtim alışma sürecindeyimsiz nasılsınız kızlar. Kahvaltıya davetliyiz şimdi hazırlanıp cıkarız evden ordan okula geceriz. Bugün fazla işim yok sadece süpürge yaparım dönüşte. Dün oğlumun ayakkabılarından botunu ayırdım. Eşimin iki eşofman altını ayırdım
Yaa inşallah yememiştir nasıl şimdi iyi miBende tel bozuldu yeniye geçecek nasıl alışıcam bakalım
Bugun kötü bir gündü yemek yaparken kızım madecassol bul al ellerine yüzüne ayaklarına sür yetmıyor dudağına sürüyor azıcık yemıs sankı öğleden bu yana korkuyorum esım kameradan bakmış doktorluk degıl desede ıcım rahat degıl![]()