- 23 Eylül 2013
- 25.125
- 51.937
- 798
Kizlar halen su yok ya kırmızı
Kart banda verir bence bendede çok
minder
Bildiğimiz minder yahu nasıl çok olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar halen su yok ya kırmızı
Kart banda verir bence bendede çok
minder
ben bu hafta sonu çalışıyorum evime gidemeyeceğim için ilerleme olmayacak amaaa öğle arası o koca çantamı temizledim
nasıl ferahladım. çantam nasıl hafifledi anlatamam![]()
IBildiğimiz minder yahu nasıl çok olabilir![]()
6 mıI
Oyuyor işte ev büyük olunca 34 yılık
Evliyim 6 çocuk da olunca minderde çok yastıkta çok vs bazen yetmiyor
Helede misafir olunca
1 tane mi ayırdın yesa yok artık1 adet kot atıldı
1 adet üst verilecek
Dimi aynenvalla bizde ferahladık neydi öyle çantanın durumu :)
I
Oyuyor işte ev büyük olunca 34 yılık
Evliyim 6 çocuk da olunca minderde çok yastıkta çok vs bazen yetmiyor
Helede misafir olunca
İşte ben 4 ten korkuyorum 6 yı hayal edemedimEe 4.’de senin yolda![]()
İşte ben 4 ten korkuyorum 6 yı hayal edemedim![]()
Yok canım hiç öyle olmuyor ya arkadan gelen olunca büyükler küçülüyor. 10 yaşındaki oğlum utanmasa bana da bez tak dicekAllah sağlık versin de halledersn canım, seninkiler birbirini büyütecek inşallah![]()
1 tane mi ayırdın yesa yok artık
İyi bak çoktur
Kombici geldi kombi bakimi yapildi. Kaloriferlerin suyu ve havasi alindi. Perdeler yikandi ve guneslikler utulendi. Bebek kiyafetleri utulendi. Bizim kiyafetler utulendi. Kizim yemegi begenmedigi icin ona 2. kez yemek hazirladim. Daha banyo yikanacak, bulasiklar yikanacak. Kizimin dolabini yerlestirememistim kolide duruyorlardi. Onu silip yerlestiricem. Acilmayan birkac koli daha var onlar acilacak. Halilar yikamadan geldi. Ev supurulup, silinip halilar yerlestirilecek. Yarin sabaha da misafirim var. Bugunluk bu kadar galiba.
Okurken yoruldum bi çay molası verip dinleneyimKombici geldi kombi bakimi yapildi. Kaloriferlerin suyu ve havasi alindi. Perdeler yikandi ve guneslikler utulendi. Bebek kiyafetleri utulendi. Bizim kiyafetler utulendi. Kizim yemegi begenmedigi icin ona 2. kez yemek hazirladim. Daha banyo yikanacak, bulasiklar yikanacak. Kizimin dolabini yerlestirememistim kolide duruyorlardi. Onu silip yerlestiricem. Acilmayan birkac koli daha var onlar acilacak. Halilar yikamadan geldi. Ev supurulup, silinip halilar yerlestirilecek. Yarin sabaha da misafirim var. Bugunluk bu kadar galiba.
Çıkar tabii tek tek hepsini elle ben bundan haz alıyor muyum, beni mutlu ediyor mu en son ne zaman giydim, kolay kombin oluyor mu bi sor kendineDur bakaim kesin çıkar