Eşin alirsa sayılmaz onlar hediye niyetine almis olursun
Bu son detoks zaten bir daha yapmayız galiba.
bence yapalım mia, böyle 2 ay almayıp gerçekten ihtiyacın var mı kısmına geçip sonrasında ihtiyaç varsa almak bence çok iyi oluyo,

Ben de kendi adıma söyleyeyim Eylül'den sonra da devam ederim 1 ay serbest 2 ay detoks güzel olur

S sarahconnor kedicikler nasıl? toparlanmış mı biraz
Canım anne kedinin tedavisine devam ediyorum
Ağzındaki şey geçmiyor ama
Cuma gideceğim daha iyi yiyor eskiye göre
Ben gidince ne olacak götürsem mi diye düşünüyorum ama orda da çok kedi var bir de annemlerin köpeği var köpek serbest geziyor bahçede kedileri de tanıyor
Yabancı kedi gelince kovalıyor illaki orda doğup büyüyecek kediler
Nasıl olacak bilmiyorum

Yavruları çok minik çok anaç değil diğer kedi gibi
Bakmıyor çok fazla diğeri sürekli başlarındaydı
Onlar kocaman oldu hala başlarında
İsim koymuş gibi çağırırken 5 kere değişik sesler çıkarıyor hepsi koşarak geliyor

Dua edin hepsi güzelce yaşayabilsin

inşallah canım, sen elinden geleni yapıyorsun, bundan sonrası artık senin elinde olmayan kısım, çok içselleştirmemeye çalış, maalesef hepsine yetişmek mümkün değil

2. Gün dolabımdan giyiniyorum alışveriş detoksu
Kaldı 73 gün

Bu ay tarlamız bicilecek dolap yaptıracağım ama hiç bir fikrim yok dolap kapakları ahsap mi olsa cam mi olsa yoksa beyaz mi olsa bilmiyorum beyaz pek istemiyorum bej olabilir çok kararsızım içime sinene kadar bakacağım seçeneklere. Sonra gidip beyaz yaptırırım.

Ayın ilk haftası banyo havlularini ve paspaslarini yıkıyorum. Şimdi havlular yıkanıyor evi toparladım
Biraz daha işim kaldı
Markete gideriz
Yemeğim var. Yanına salata ve makarna eklerim.
Kızımla bir etkinlik yaparız uno kartları var hediye gelmişti nasıl oynanıyor bir bakalım.
Gündem böyle

Uno bizim evin vazgeçilmezi. En son dün akşam oynadık kızımla. Gerçi artık pişti de biliyor, alternatif önemli
Hatta okey de öğrendik birlikte

Ben de banyoyu ve balkonu yıkadım. Biraz daha işim kaldı sonra yaparım artık. Markete gidip geldik. Mama aldık ama kedi bulamadık çok sıcak çünkü
Şimdi kahvemi yaptıım. Dergi aboneliğimiz var o geldi yanında ev maketi cıktı onu yaparız iyi oldu bugünün etkinliği olur
Bizde unoyu çok seviyoruz kışın her akşam oynuyoduk

Ben tercihimi ahşaptan yana kullanırdım galiba
Benimkiler beyaz sürekli el izi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…