bence yapalım mia, böyle 2 ay almayıp gerçekten ihtiyacın var mı kısmına geçip sonrasında ihtiyaç varsa almak bence çok iyi oluyo,Eşin alirsa sayılmaz onlar hediye niyetine almis olursun
Bu son detoks zaten bir daha yapmayız galiba.
Canım anne kedinin tedavisine devam ediyorumS sarahconnor kedicikler nasıl? toparlanmış mı biraz
inşallah canım, sen elinden geleni yapıyorsun, bundan sonrası artık senin elinde olmayan kısım, çok içselleştirmemeye çalış, maalesef hepsine yetişmek mümkün değilCanım anne kedinin tedavisine devam ediyorum
Ağzındaki şey geçmiyor ama
Cuma gideceğim daha iyi yiyor eskiye göre
Ben gidince ne olacak götürsem mi diye düşünüyorum ama orda da çok kedi var bir de annemlerin köpeği var köpek serbest geziyor bahçede kedileri de tanıyor
Yabancı kedi gelince kovalıyor illaki orda doğup büyüyecek kediler
Nasıl olacak bilmiyorum
Yavruları çok minik çok anaç değil diğer kedi gibi
Bakmıyor çok fazla diğeri sürekli başlarındaydı
Onlar kocaman oldu hala başlarında
İsim koymuş gibi çağırırken 5 kere değişik sesler çıkarıyor hepsi koşarak geliyor
Dua edin hepsi güzelce yaşayabilsin
Evet ben de böyle düşünmek istiyoruminşallah canım, sen elinden geleni yapıyorsun, bundan sonrası artık senin elinde olmayan kısım, çok içselleştirmemeye çalış, maalesef hepsine yetişmek mümkün değil
Uno bizim evin vazgeçilmezi. En son dün akşam oynadık kızımla. Gerçi artık pişti de biliyor, alternatif önemliAyın ilk haftası banyo havlularini ve paspaslarini yıkıyorum. Şimdi havlular yıkanıyor evi toparladım
Biraz daha işim kaldı
Markete gideriz
Yemeğim var. Yanına salata ve makarna eklerim.
Kızımla bir etkinlik yaparız uno kartları var hediye gelmişti nasıl oynanıyor bir bakalım.
Gündem böyle
Yaa geçmiş olsun canım kaç şiddetinde oldu. Nerde olmuşBurda deprem oldu
İstanbulda da hissedildi daha doğrusu oğlum hissetti ben ayaktaydım sadece çat diye bir ses duydumBurda deprem oldu
Tipe bak yaa hemen sahiplenmişEtkinlik var dediler geldik
Ben tercihimi ahşaptan yana kullanırdım galiba2. Gün dolabımdan giyiniyorum alışveriş detoksu
Kaldı 73 gün
Bu ay tarlamız bicilecek dolap yaptıracağım ama hiç bir fikrim yok dolap kapakları ahsap mi olsa cam mi olsa yoksa beyaz mi olsa bilmiyorum beyaz pek istemiyorum bej olabilir çok kararsızım içime sinene kadar bakacağım seçeneklere. Sonra gidip beyaz yaptırırım.
Kapı çalınca hemen o koşuyo zatenTipe bak yaa hemen sahiplenmiş
Benimki kaçar yine misafir geldi diyeKapı çalınca hemen o koşuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?