Eşimin de işleri yoğun. Hafta sonu da eğitimi vardı. Kızımla ikimiz evde vakit geçiriyoruz. Hava çok sıcak.
Dün banyo dolabını temizledim
Bugün mutfak dolaplarını temizledim
Elenecek şeyler de çıkıyor, iyi oluyor.
Eline sağlık arada kontrol etmek iyi oluyor dolapları.

Evet tatil nasıl geçiyor.
Kızım pazar günleri hariç 4 dersten test çözüyor.
Pazarları sadece kitap okuma yapıyor.
Bugün gündüz oyun oynadık markete gittigimiz için geç saate kaldı 🫠
Biraz akışına bırakıyoruz 😊

Eklentiler

• 20250707_211226.webp
    20250707_211226.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu aralar eşimin işleri yoğun eve geç geliyor
Bizde kızımla takılıyoruz birazdan ekmek alacağız markete gitmemiz gerekiyor akşama kızartma yaparız. Sonra bol bol zaman kalıyor akşamları da geç uyuyorum uykum gelmiyor.
Böyle işte kızlar sizler nasılsınız 😊
Selam Mia
Sormuşsun soyleyim bu aralar nasılsın diyen yok dokuleyim hemen
Berbatim
Annelikten tatilde istifa etmek istiyorum
Ev hanimligi asla ve asla bana gore değilmiş onu anladım
Evde asiri bunaliyorum
Kafayı yemek üzereyim
İsler asla bitmiyor
Mutfaktan hiç cikamiyorum
Sürekli bir kısır döngü
Mutfak masası mama sandalyesi bulaşık yemek tekrar tekrar artık gına geldi.
Ev desen legolardan ayak basacak yer yok ben kutuladigim anda küçük tekrar döküyor
Sen ve kızlar ikinciyi yapmamakla bencede çok iyi yaptınız
Şu an aşırı hayatı sorguluyorum
Rahatlık mi battı aceba
40 yaşından sonra bebekle uğraşmak ne harcıma yürek mi yedim yani
Sinir sistemim aşırı yıpranıyor bunu hissediyorum
Sigaraya bile başladım
Sinirden nefes nefese kaliyorum

Dışarı çıktım bugün iki saat keyifli vakit geçirdik
Onun dışında gün içinde de sık sık dışarı çıkartıyorum
Bana da ona da hem kolay hem zor dışarı çıkmak ama bilmiyorum
Misafirim de gelecek
Yurt dışından ablamlar burdaki ablamlar bu ara baya kalabalık ağırlayacağım
Misafir sonrası bir kaç işimi halledip memlekete gideceğim ama bakalım orda da annemle artık ne kadar güzel gecerse akışına bırakacağım

Yüzmeden geldik yemeği yaptım 10 buçukta rüya görüyo oluyorum hâlâ aynı 😁
Ama sabah cok erken uyanıyoruz 😅
Dün doğum günümdü 31 yaşıma girdim 💅
yaa nice mutlu yıllara :KK68: evladınla eşinle sevdiklerinle birlikte olsun..

mikanın kızıyla aynı gün doğumlu musunuz siz?
Misafirim de gelecek
Misafir sonrası bir kaç işimi halledip memlekete gideceğim ama bakalım orda da annemle artık ne kadar güzel gecerse akışına bırakacağım
bu zamanlar böyle ama geçiyor, en küçüğü anaokuluna başlayacak anne olarak yazıyorum, ki çocuklarım zor çocuk değiller, ona rağmen bende çok yoruluyorum. ben ne zaman kendime vakit ayıracağım diyorum sonra onların çocukluk vakitlerinden çalmak istemediğim için kendimi erteliyorum. ama geçiyor, şimdi çok daha kolay herşey.

bu zamanlar böyle ama geçiyor, en küçüğü anaokuluna başlayacak anne olarak yazıyorum, ki çocuklarım zor çocuk değiller, ona rağmen bende çok yoruluyorum. ben ne zaman kendime vakit ayıracağım diyorum sonra onların çocukluk vakitlerinden çalmak istemediğim için kendimi erteliyorum. ama geçiyor, şimdi çok daha kolay herşey.
Teşekkür ederim canım 🥰
Bilmiyorum ki canım yengeç olduğunu biliyorum ama kaç temmuzdu bilemedim 🥰 Mikan Mikan gelse artık dimi amaaaa 😁

Günaydııın 🥰
Kızlar Amazon'da kitaplarda çok güzel indirim var. Kendime oğluma sipariş verdim şimdi
bende evdeki kitapları (hareketli kitaplar falan var, tertemiz) mama sandalyesi, oto koltukları falan çekip 2 el sitelere yüklemeyi düşünüyorum, bizim vaktimiz geçti onlara artık. evde boş boş toz tutmasın.

gezdi gezdi geldi, dur bi çocuklarıyla hasret gidersin, 1-2 güne gelir bence
😍Çok iyi yaptı ama darısı bize artık. Bende yurt dışına hiç çıkmadım çok istiyorum. İlk hedefimiz İtalya ne zaman mümkün olur bilmiyorum ama bir gün neden olmasın

bende evdeki kitapları (hareketli kitaplar falan var, tertemiz) mama sandalyesi, oto koltukları falan çekip 2 el sitelere yüklemeyi düşünüyorum, bizim vaktimiz geçti onlara artık. evde boş boş toz tutmasın.
Onları ben hep kütüphaneye verdim. Hareketli kitapların bazıları duruyo vermeyecekmiş 😅
Diğer verdiklerime de hala söylenir 😁
Bence yükle canım ben alıyorum o uygulamalardan. Bazı kitaplar seri halinde daha uygun oluyo

😍Çok iyi yaptı ama darısı bize artık. Bende yurt dışına hiç çıkmadım çok istiyorum. İlk hedefimiz İtalya ne zaman mümkün olur bilmiyorum ama bir gün neden olmasın
ayy inşallah gönlüne göre olsun, en kısa sürede nasip olsun inşallah.

Onları ben hep kütüphaneye verdim. Hareketli kitapların bazıları duruyo vermeyecekmiş 😅
Diğer verdiklerime de hala söylenir 😁
Bence yükle canım ben alıyorum o uygulamalardan. Bazı kitaplar seri halinde daha uygun oluyo
verebileceğim bi kütüphane var mı onu bile bilmiyorum, bi deneyim olmazsa kuzenimin bebeği oldu, ona sorarım, muhtemelen işine yarar onun.

ayy inşallah gönlüne göre olsun, en kısa sürede nasip olsun inşallah.

verebileceğim bi kütüphane var mı onu bile bilmiyorum, bi deneyim olmazsa kuzenimin bebeği oldu, ona sorarım, muhtemelen işine yarar onun.
Amin canım inşallah 😍
Anaokulları da kabul ediyo canım aklında bulunsun . Oyuncak puzzle vs.

Selam Mia
Sormuşsun soyleyim bu aralar nasılsın diyen yok dokuleyim hemen
Berbatim
Annelikten tatilde istifa etmek istiyorum
Ev hanimligi asla ve asla bana gore değilmiş onu anladım
Evde asiri bunaliyorum
Kafayı yemek üzereyim
İsler asla bitmiyor
Mutfaktan hiç cikamiyorum
Sürekli bir kısır döngü
Mutfak masası mama sandalyesi bulaşık yemek tekrar tekrar artık gına geldi.
Ev desen legolardan ayak basacak yer yok ben kutuladigim anda küçük tekrar döküyor
Sen ve kızlar ikinciyi yapmamakla bencede çok iyi yaptınız
Şu an aşırı hayatı sorguluyorum
Rahatlık mi battı aceba
40 yaşından sonra bebekle uğraşmak ne harcıma yürek mi yedim yani
Sinir sistemim aşırı yıpranıyor bunu hissediyorum
Sigaraya bile başladım
Sinirden nefes nefese kaliyorum

Misafirim de gelecek

Selam 😊 çocuk küçük olunca detaylara çok takılma oyun çağında her ev oyuncak olur isler birikir elinden geleni yap kendine küçük molalar ver.
Tatilin keyfini çıkartmaya çalış. 😊

Selam 😊 çocuk küçük olunca detaylara çok takılma oyun çağında her ev oyuncak olur isler birikir elinden geleni yap kendine küçük molalar ver.
Motivasyon olarak evimin güncel halini atabilirdim ama başkaları da okuyor biz bize olaydık atardım 😁😁

inşallah

Sağol Mia

Back
X