Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tatiller şimdiden, çok iyi yapmışsınız, gelince tavsiyelerini bekliyorumm.Günaydın
Cuma gününe yer bulduk 4 5 günlüğüne Didime gidiyoruz çok sevmiştim orayı güzel geçer inşallah![]()
en mantıklısını yapmışsın valla, bende kasımda istanbuldayım, istanbulda sonbahar candırdüşündük teyzeme ama onu iptal ettim çok sıcak çünküm. Ekim kasım gibi gideriz nasip olursa
Teşekkürler canımiyi tatiller şimdiden, çok iyi yapmışsınız, gelince tavsiyelerini bekliyorumm.
en mantıklısını yapmışsın valla, bende kasımda istanbuldayım, istanbulda sonbahar candır![]()
Çok iyi yapıyorsun hersey pahalı birde fiyatlar hiç normal değil zaten. İndirim takip etmek gerekiyor.Böyle anlatınca kendimi pinti gibi hissettim ama iki market arası 80 lira fark ediyor niye pahalı olanı alayım yaniakıllıca alışveriş diyelim
![]()
Iyi tatillerGünaydın
Cuma gününe yer bulduk 4 5 günlüğüne Didime gidiyoruz çok sevmiştim orayı güzel geçer inşallah![]()
Evet sıcakta gezmek zor olurdu iyi yapmışsınTeşekkürler canım
Baya niyetlendik ama vazgeçtim ben o kadar sıcakta hiç gezemeyiz bile sonbaharda gideriz nasip olur inşallah![]()
Evet ya ben hep indirim takip ediyorum deterjanlar çok pahalı ..her şey pahalıÇok iyi yapıyorsun hersey pahalı birde fiyatlar hiç normal değil zaten. İndirim takip etmek gerekiyor.
İyi tatiller canımGünaydın
İstanbul çok sıcak şu sıralar, iyi yapmışsınız.İstanbul'a gitmeyi düşündük teyzeme ama onu iptal ettim çok sıcak çünküm. Ekim kasım gibi gideriz nasip olursa
Sağol canımİyi tatiller canım
İstanbul çok sıcak şu sıralar, iyi yapmışsınız.
Didim’i görmedim ben şimdiden iyi tatillerTeşekkürler canım
Baya niyetlendik ama vazgeçtim ben o kadar sıcakta hiç gezemeyiz bile sonbaharda gideriz nasip olur inşallah![]()
Sağol canımDidim’i görmedim ben şimdiden iyi tatillerİstanbul şimdi çok sıcak olur iyi düşünmüşsünüz hem kalabalıktır
Ay sorma dün bütün gün elektriksiz kaldık
Yok kalabalık değil. Kışın daha kalabalık. Okullar kapanınca yazlığına ya da memleketine giden çok oluyor.Didim’i görmedim ben şimdiden iyi tatillerİstanbul şimdi çok sıcak olur iyi düşünmüşsünüz hem kalabalıktır
Akşam karanlıkta zor olmuştur neyseki gelmişAy sorma dün bütün gün elektriksiz kaldık
Benden sonra eşim aradı elektrik idaresini ona 02.30 da gelecek dediler. Konu komşu isyanlardaydı, gece başka bir binadan ses geliyordu adam aramış kavga ediyordu kurumdaki kızla.
Bugün var elektriğimiz çok şükür. Klimayı da akşam getirip bıraktılar, takmaya gelecekler. Bakalım bekliyoruz.
Aynen indirimli deterjan görürsem alıyorum sonuçta sürekli kullanılan ürünler uzun süre gidiyor hemde.Evet ya ben hep indirim takip ediyorum deterjanlar çok pahalı ..her şey pahalı![]()