Günaydın 🌞
Cuma gününe yer bulduk 4 5 günlüğüne Didime gidiyoruz çok sevmiştim orayı güzel geçer inşallah 🥰
iyi tatiller şimdiden, çok iyi yapmışsınız, gelince tavsiyelerini bekliyorumm.
düşündük teyzeme ama onu iptal ettim çok sıcak çünküm. Ekim kasım gibi gideriz nasip olursa
en mantıklısını yapmışsın valla, bende kasımda istanbuldayım, istanbulda sonbahar candır :KK48:

iyi tatiller şimdiden, çok iyi yapmışsınız, gelince tavsiyelerini bekliyorumm.

en mantıklısını yapmışsın valla, bende kasımda istanbuldayım, istanbulda sonbahar candır :KK48:
Teşekkürler canım 🥰
Baya niyetlendik ama vazgeçtim ben o kadar sıcakta hiç gezemeyiz bile sonbaharda gideriz nasip olur inşallah🥰

Günaydın 🌞
Cuma gününe yer bulduk 4 5 günlüğüne Didime gidiyoruz çok sevmiştim orayı güzel geçer inşallah 🥰
İyi tatiller canım

İstanbul'a gitmeyi düşündük teyzeme ama onu iptal ettim çok sıcak çünküm. Ekim kasım gibi gideriz nasip olursa
İstanbul çok sıcak şu sıralar, iyi yapmışsınız.

belleza belleza elektrikler geldimi klima takılsın hayırlısıyla 😊
Ay sorma dün bütün gün elektriksiz kaldık
Benden sonra eşim aradı elektrik idaresini ona 02.30 da gelecek dediler. Konu komşu isyanlardaydı, gece başka bir binadan ses geliyordu adam aramış kavga ediyordu kurumdaki kızla.
Bugün var elektriğimiz çok şükür. Klimayı da akşam getirip bıraktılar, takmaya gelecekler. Bakalım bekliyoruz.

Didim’i görmedim ben şimdiden iyi tatiller 🎉 İstanbul şimdi çok sıcak olur iyi düşünmüşsünüz hem kalabalıktır
Yok kalabalık değil. Kışın daha kalabalık. Okullar kapanınca yazlığına ya da memleketine giden çok oluyor.
Ama sıcakta gezilmiyor, gezi tatili için en iyisi bahar havası. Şimdi en mantıklısı otel tatili.

Ay sorma dün bütün gün elektriksiz kaldık
Benden sonra eşim aradı elektrik idaresini ona 02.30 da gelecek dediler. Konu komşu isyanlardaydı, gece başka bir binadan ses geliyordu adam aramış kavga ediyordu kurumdaki kızla.
Bugün var elektriğimiz çok şükür. Klimayı da akşam getirip bıraktılar, takmaya gelecekler. Bakalım bekliyoruz.
Akşam karanlıkta zor olmuştur neyseki gelmiş 🙏

Garaj yapıldığı için elektrik bizden çektiler bende klima açamadım şartel atardı çünkü aynı hattı kullandıkları için neyseki bugün çalışmiyorlar açtım yatakları toplayıp odaya geldim hemen.
Odaların tümünün perdeleri kapalı vampir gibi yaşıyoruz 😅

Back
X