- 9 Temmuz 2015
- 1.237
- 3.303
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce klimaları taktırın sonra temizliğe başlayın benceEvet ev o kadar sıcak ki nasıl temizlenecek onu düşünüyorum![]()
Saat 10 da uyuyom benSabahın üçüne kadar kitap okudun sandım önceneyse öyle bir şey yapmadığına sevindim
![]()
Ben deSaat 10 da uyuyom ben![]()
Kız eritip pişirme bi dahaYalnız değilsinaslında sevmemek değil benimki pişmedi bir türlü çiğ koyunca ama bir kaç kişiye sordum, eritip pişirdiğim işin de pişmemiş olabilir
3 dk kaynar suda kaynatıp soğuk suda şokluyorum normalde ben rengi değişmiyor şoklayınca
Ben de sizden duyup kolayıma geldiği için denemiştimKız eritip pişirme bi dahaBen hiç şok mok yapmıyorum direkt buzluğa çok kolay oluyo valla
Sabahın üçüne kadar kitap okudun sandım önceneyse öyle bir şey yapmadığına sevindim
![]()
Saat 10 da uyuyom ben![]()
Ben de![]()
Erken yatıp erken uyanıyorsun tatilde bile. Güzel ama ben yapamıyorum.
Sabah kaçta kalkıyorsun, bize ondan bahsetSabahın 3 üne kadar dizi izledim
Eski bir diziye başladım. Karadayı. Zamanında pek öyle dikkatli izlememiştim, olayları hiç hatırlamıyorum. Tavsiye üzerine başladım dün.
3 sezon sürmüş, 115 bölüm biraz zor biter ama bakalım![]()
Tatil olduğunu oğluma anlatamıyorumErken yatıp erken uyanıyorsun tatilde bile. Güzel ama ben yapamıyorum.
Evet 11 . 30 da uyursam sabah gözlerimin altında koyu halkalar oluyoBenim dün gece geç uyudum dediğim saat 11.00 11.30![]()
Klimalar evden sökülüp oraya takılacak maalesefÖnce klimaları taktırın sonra temizliğe başlayın bence![]()
Belki hava biraz serinler o zamana kadar yoksa iş yapılacak gibi değil çok sıcakKlimalar evden sökülüp oraya takılacak maalesef![]()
VantilatörKlimalar evden sökülüp oraya takılacak maalesef![]()
Uyumadığım her dakikayı kayıp olarak görüyorumEv halkı yatınca oturmak da çok güzel oluyor ama yaa12buçuk gibi uyuyorum ben de