Evet bence de ama maalesef ölümler yaşıyoruzSize de depremi yaşayan tüm herkese de geçmiş olsun
6 lık bir depremde de yıkılıp ölmemeliyiz ama işte ne diyelim
Allah yardımcımız olsun inşallah ölen kimseler olmamıştır
Az önce depremi hissettik geçmiş olsun kızlar iyisinizdir umarım
Biz de hissettikÇok kötü hissettik biz de
Evet canım hep tekne ile geziyoruz yazınS sarahconnor otel tatili yapmıyorsunuz sanırım dimi? tekneyle mi geziyorsunuz bu tatilde?
ilk önceliğim deniz gören bi evdi şimdi sayende bi de tekne istiyorum, mutlu musunEvet canım hep tekne ile geziyoruz yazın
Otel sadece annemle gidiyorum
Şimdi bencik koyundayız
Burası da çok güzel
Tavsiye ederim gelecek olanlara
Önce kiralayarak başlayabilirsinizilk önceliğim deniz gören bi evdi şimdi sayende bi de tekne istiyorum, mutlu musun
hiç araştırmadım, önce araştırmayla başlayabilirim aslında. ev fiyatlarıyla yarışır tekneler, kaptan lazım, bakım lazım, sonra onun marinası falan, kapsamlı bi araştırma olacak anlaşılan. şehrimde su/deniz yokken tekne araştırmam da müthiş oalcak, eşime söylemeyim bariÖnce kiralayarak başlayabilirsiniz
Beğenirseniz alırsınız
Yorucu bir tatil biraz
Evwt marina fiyatları en zorlayıcı olanıhiç araştırmadım, önce araştırmayla başlayabilirim aslında. ev fiyatlarıyla yarışır tekneler, kaptan lazım, bakım lazım, sonra onun marinası falan, kapsamlı bi araştırma olacak anlaşılan. şehrimde su/deniz yokken tekne araştırmam da müthiş oalcak, eşime söylemeyim bari
Anksiyete sahibiyim bu konudaBiz de kursa geldik ütüyü fişten çektim mi acaba
Geç uyandımSelam bugün yapılacak çok iş var.
Çarşıya gittik eşimle. Kuyumcuya gittik.
Yemek yedik kasaba uğradık para bitti
Evde iş o kadar çok ki birazdan başlarım ne zaman biter bilmiyorum.
Ben de her çıkışta düşünürüm keşke kontrol etme özelliğim olsaydı şuan içim içimi yiyorAnksiyete sahibiyim bu konuda
1. Ütüyü prizden çektim mi
2. Ocağın altını kapattım mı
3. Daire kapısını kapattım mı
Dönüp dönüp bakarım
Biz de kursa geldik ütüyü fişten çektim mi acaba
Eline sağlık ben toparlamaya yeni başlayacağım öncesinde kahve mi icsem diye düşünüyorumGeç uyandım
Akşamdan yıkanan bulaşıklar vardı onları yerleştirip, kahvaltı yaptım
Yine dünden yıkanan çamaşırlar vardı onları katlayıp, yerleştirdim
Nevresimleri değiştirdim, çıkardıklarımı makineye attım yıkanıyor
Toz alıp, sil süpür yapacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?