Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem fazlalıklar evden gidecek hemde istediğiniz odaya kavuşacaksınız süperGeçen hafta bi arkadaşlımız davet etmişti, evlerine projektör almışlar, izledik çok hoşumuza gitti, özellikle de oğlumun (yaş 4) bizde bodrum kata tv izleme odası yapalım diye istedi, bizim de planlar dahilindeydi zaten, hızlandırma kararı aldık,evler birleşince 2 tane baza 1 tane de çift kişilik ikea yatağı boşa çıkmış orada duruyordu. letgoya koydum 1-2 talipli çıktı bakalım, aslında tam öğrencilik, ters bi zaman oldu maalesef. daha orada mama sandalyeleri, oto koltukları, kanguru, bebek arabası falan vardı, hepsini 2. el siteye koydum, bi kaçı gitti, bi kaçının sözü verildi falan. bu ara bizim evde bodrum düzenleme işi var
![]()
ay inşallah, şu an bi ev hopladı resmen, heryer heryerde. ama sonu güzel olacak. Evimiz 4 katlı, 4 katı da kullanır hale geliyoruz, inşallah bi kat daha ortaya çıkmaz bi yerdenHem fazlalıklar evden gidecek hemde istediğiniz odaya kavuşacaksınız süper![]()
Dağılmadan toplanmiyor olsun havalar sıcakken yapilmasi daha iyi olmuşay inşallah, şu an bi ev hopladı resmen, heryer heryerde. ama sonu güzel olacak. Evimiz 4 katlı, 4 katı da kullanır hale geliyoruz, inşallah bi kat daha ortaya çıkmaz bi yerden![]()
oh eline sağlık, böyle elini üstünden çekmeyince hep bi derli toplu oluyor ev.ün dolabımı düzenledim eleme yapacağım birsey çıkmadı. Zaten yazlık kıyafetim az ama yeterli. Ütü ve beyazları yıkama işim var güneş kremi vs leke olanlarla uğraşacağım kurtarmaya çalışacağım.
Dün buzdolabıni düzenledim 1 saat.
Hergun 1 saat exra işlere ayırdım.
ya 4 katlı gibi ama ne temizliği ne düzeni yoruyor çünkü az eşya, temizliği kolay eşyalar aldım hep, iyi ki öyle yapmışım. biraz eşim yüzünden raflar falan var bana kalsa asla istemezdim ama onlar da göze hitap eden ayrıntılar, mecburen idare ediyorum. çünkü toz almaktan nefret etmek = ben. ütü bile masum bunun yanında bence.Dağılmadan toplanmiyor olsun havalar sıcakken yapilmasi daha iyi olmuş
4 katlı ev yorucu olur ama güzeldir ya ferah ferah![]()
Kolay gelsin canım çok iyi olmuş fazlalıklarda gitmiş olurGeçen hafta bi arkadaşlımız davet etmişti, evlerine projektör almışlar, izledik çok hoşumuza gitti, özellikle de oğlumun (yaş 4) bizde bodrum kata tv izleme odası yapalım diye istedi, bizim de planlar dahilindeydi zaten, hızlandırma kararı aldık,evler birleşince 2 tane baza 1 tane de çift kişilik ikea yatağı boşa çıkmış orada duruyordu. letgoya koydum 1-2 talipli çıktı bakalım, aslında tam öğrencilik, ters bi zaman oldu maalesef. daha orada mama sandalyeleri, oto koltukları, kanguru, bebek arabası falan vardı, hepsini 2. el siteye koydum, bi kaçı gitti, bi kaçının sözü verildi falan. bu ara bizim evde bodrum düzenleme işi var
![]()
Güneş kremi çıkmıyo ya cözüm bulursan söyle canımDün dolabımı düzenledim eleme yapacağım birsey çıkmadı. Zaten yazlık kıyafetim az ama yeterli. Ütü ve beyazları yıkama işim var güneş kremi vs leke olanlarla uğraşacağım kurtarmaya çalışacağım.
Dün buzdolabıni düzenledim 1 saat.
Hergun 1 saat exra işlere ayırdım.
Canjm evet kedi yanımızdaS sarahconnor canım nasıl gidiyor kedi sizinle mi herosun Sosyal anksiyetesi var geçen gün yolda perişan oldu araba tutuyo sanıyodum stresten yapıyomus![]()
Benim eşimin eşyları çok olduğu için değil 4 44 kat olsa bize yetmez gibiDağılmadan toplanmiyor olsun havalar sıcakken yapilmasi daha iyi olmuş
4 katlı ev yorucu olur ama güzeldir ya ferah ferah![]()
Bende sana yazacaktım, beğenip kaçmak yok diye. Bugün demiri nereye attınız?Benim eşimin eşyları çok olduğu için değil 4 44 kat olsa bize yetmez gibi
En alt kata tamamen yerleşirse ben de istediğim gibi dizayn edeceğim inşallah
Ev yavaş yavaş düzenlenince daha güzel oluyorBenim eşimin eşyları çok olduğu için değil 4 44 kat olsa bize yetmez gibi
En alt kata tamamen yerleşirse ben de istediğim gibi dizayn edeceğim inşallah![]()
Datçaya döndükBende sana yazacaktım, beğenip kaçmak yok diye. Bugün demiri nereye attınız?
Bencik koyundan dönerken böyle bir ada var çok güzelBende sana yazacaktım, beğenip kaçmak yok diye. Bugün demiri nereye attınız?