• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynıyız mikan aynıyız ya, şu an umutlarımı bi körelttin ama, o kadarına bile razı olabilirim aslında bende.
Yok yok çok iyi oldu temizlik işi, kafamın bulanıklığı temizlik yapacağımdan kaynaklanmıyor mesela
Ama evren boşluğu kabul etmiyor kafaya takacak bir şey buluyor hiç minimalist değil 😂

Selam kızlar geçmiş olsun 🙏
Hafta içi yardımcı almak daha iyi olur çünkü evde birisi düzenlerken yanında olmakta yorucu olur ve hafta sonunuz temizlikle geçer. wendy wendy

Mikan Mikan öncelik olarak bitki çayını iç dinlen

Scss94 Scss94 manzara çok güzeldir yanıyorsa hala heyecan vericidir 😊
Yok canım hâlâ yanmıyo ama eski püskürmelerin izleri var

Benimde en çok zamanım mutfakta geçiyor.
O yüzden dizi açıyorum veya müzik açıyorum bir şekilde keyifli hale getiriyorum.
Yemek yapmayı severim ama sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği hazırlamak zoruma gidiyor. 😅

Günaydın 🥰
Dün temiz hava çarptı galiba baş ağrısından uyuyamadım gece. Şimdi iyiyim şükür. Tırmanış yaptık çok güzel çok etkileyiciydi gerçekten.
Bugün kitabım gelir 🥳 Moby dick e başlamıştım onu bitirip başlarım
İşlerimin bir kısmını bugün hallederim diye umuyorum bakalım
Geçmiş olsun
Temiz hava gerçekten çarpıyor🙈

Ne iyi yapmışsınız soğuk değil miydi
Moby dick çok çok güzel bir kitap çabuk biter

Günaydın 🌻
İyi haftalar
Haftasonu evdeydim. Modum yerlerdeydi🫣
Bol bol dizi izledim.
Çocuklarla ödev yemek çamaşır bulaşık döngüsü bunaldım
Boğaz ağrısı da vardı o da olumsuz etkiledi tabi
Neyse bugün kendimi toparlarım inşallah
Geçmiş olsun canım
Hava değişimi çarpıyor burda geceleri birden çok soğuk oldu
Kış erken gelecek deniyor aman hemen gelsin gitsin🤦‍♀️

Geçen hafta market alışverişi fazla olmadı.
2 parça ürün almışım 340 tl. Bir kısmını da eşim aldı.Onları hesaplamadim
2 tarak 420 tl.

Bugün de markete gideceğim süt alacağım sadece.

Birikime gelirsek Bes ödemesi yapıldı aynı oranda altın hesabına da birikim yapıyorum.
Altin çok yükseldi biz ne zaman fiziki altın satsak
Yükseliyor 🙃

10 günlük butcemi planladım.
Artık haftalik değil 10 günlük hesaplıyorum.
Bakalım ne kadar para artacak 20 Ekimde

Geçmiş olsun
Temiz hava gerçekten çarpıyor🙈

Ne iyi yapmışsınız soğuk değil miydi
Moby dick çok çok güzel bir kitap çabuk biter
Sağol canım sıcaktı hava bugün de öyle baya sıcak evet çok güzel gerçekten çok akıcı keyifli okumak

Okuldan çıktıktan sonra yaptıklarım:
Okuldan sonra bugün normalde pazara uğruyorum. Arabayı sattığımız için yürüyerek geldim ve pazarın içinden geçip sadece çocuklar seviyor diye mandalina aldım. Sonra markete uğradım eksikleri aldım. Eve geldim. Kendime yiyecek bir şeyler hazırladım. Sonra mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çocuklara milföyle kat kat tat yaptım. Gelince aç oluyorlar o yüzden yayla çorbası da yaptım.
Makineye çamaşır atmıştım onları serdim.
Açık renklileri attım sonra. Daha koyu renkliler var. Kurutmada da katlanmayı bekleyenler 🤦‍♀️
Çöpü attım. Çocuklar geldi. Küçük oğlum milföyü yemeye başladı çok çok beğendiğini söyleyip yarım bıraktı. Çorba istedi. Koydum. Büyük oğlum yumurta yemek istedi domates salatalık doğrar mısın dedi. Tamam dedim yaptım. Yumurta bitince çorba istedi, koydum. Kızım milföy yedi bitirdi çorba istedi koydum. Küçük oğlumun çorbası bitti 2. Kaseyi istedi onu da koydum. En başta kendime kahve yapmıştım. Kalk otur kalk otur soğudu o da.

Biliyorum hepiniz bu şeyleri yapıyorsunuz ama zorlanıyorum. Hiç yapıma uymuyor bu yaşam tarzı çok hareketli 😅

Okuldan sonra bugün normalde pazara uğruyorum. Arabayı sattığımız için yürüyerek geldim ve pazarın içinden geçip sadece çocuklar seviyor diye mandalina aldım. Sonra markete uğradım eksikleri aldım. Eve geldim. Kendime yiyecek bir şeyler hazırladım. Sonra mutfağı toplayıp bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çocuklara milföyle kat kat tat yaptım. Gelince aç oluyorlar o yüzden yayla çorbası da yaptım.
Açık renklileri attım sonra. Daha koyu renkliler var. Kurutmada da katlanmayı bekleyenler 🤦‍♀️
Çöpü attım. Çocuklar geldi. Küçük oğlum milföyü yemeye başladı çok çok beğendiğini söyleyip yarım bıraktı. Çorba istedi. Koydum. Büyük oğlum yumurta yemek istedi domates salatalık doğrar mısın dedi. Tamam dedim yaptım. Yumurta bitince çorba istedi, koydum. Kızım milföy yedi bitirdi çorba istedi koydum. Küçük oğlumun çorbası bitti 2. Kaseyi istedi onu da koydum. En başta kendime kahve yapmıştım. Kalk otur kalk otur soğudu o da.

Biliyorum hepiniz bu şeyleri yapıyorsunuz ama zorlanıyorum. Hiç yapıma uymuyor bu yaşam tarzı çok hareketli 😅
🥲🥲🥲🥲

ben onlara razıyım yine dicem de koltuk örtüm falan yok valla, yastıklarla anca başediyorum ben, koltuk örtüsü ekstra stres sebebi oluyo bana :)

ya çocuklarım falan uslu/az dağınık çocuklar benim aslında. bana çok çok ekstra iş yükü çıkarmıyorlar, eşimde öyle, düzenlidir, yardım etmez yoğun olunca ona da biraz kızabiliyorum ancak. ödev konusunda yardımcıdır mesela. 1. sınıf kızımın ödevlerini birlite yapıyorlar bugünlerde.

ama ev çok büyük, sandalet kaldır ayakkabıları çıkar, pike kaldır yorgan çıkar, yazlıkları arkaya kışlıkları öne alma değişimleri falan hepsi üst üste gelince çıkamadım içinden. her yer tozlanıyor 4 katta. mecburen geziliyor evin içinde oradan oraya dağılmasın. bide hep açız sanki. her iş konsantrasyonum acıktıkla dağılıyor :KK70:
Benzer şeyleri yaşıyorum
Sizin artı iş hayatı ve çocuklar var
Benim oğlan büyüdü kendi başına bir birey

Çok dağıtmaz toplamaya çok yardımcı olmasa da
Eşimin kendi işi olduğundan evde de iş var hafta sonu da evin sağını solunu toplamak düzenlemekle geçiyor
Aslında sorunumuz her şeyi olsun her şeye yetelim
Bırakmak lazım belki de

Mikan Mikan yazmış ya tembelim ben de çok tembelim aslında
Şunu da görüyorum ben akşama kadar kendimi parçalayayım kimse aman ne güzel ev tertemiz al bu ödülün demiyor
Şurası tozlanmış mı deniyor
Ne kadar temizlik yap o kadar beklenti oluyor

Eline sağlık yorucu geçmiş.
Ev işi kimsenin görmediği ağır iş.
Normalde bunları dışarıdan talep etsen hepsi ayrı iş yemek yapmak, temizlik, cocuk bakımı vs ama biz tüm kategorilerle uğraşıyoruz. Birde çalışıyorsun eve yorgun geliyorsun.

Akşam yemeğine Pırasa ve mercimek çorbası yaptım biraz dinlenip sofrayı kurarım.

Bunu dinledim yaparken.

Back
X