Selam kızlar
Dün çok rahat ve aynı zamanda aktif geçti .
Kv gittik akşam.
Yarında arkadaşlarımız yemeğe davet etti.

Bir yandan annem çağırıyor pazar günü gelin diye

Ben kışın kapıdan dışarı çıkmak bile istemiyorum 😅
Daha kış gelmedi buraya yaa 24 25 derece kış istiyorum ben dışarda kar yağarken kanaviçe yapmak hayalim 😅
Oğlumda istedi çocuklar için bir kit buldım bakalım yapacak mı ben çok zorlandım olmazsa o başlangıç seviye onu yaparım 😅

Daha kış gelmedi buraya yaa 24 25 derece kış istiyorum ben dışarda kar yağarken kanaviçe yapmak hayalim 😅
Oğlumda istedi çocuklar için bir kit buldım bakalım yapacak mı ben çok zorlandım olmazsa o başlangıç seviye onu yaparım 😅
Burada da gündüz sıcak 20 derece ama akşam soğuk oluyor 😊
Kitap okuyup kahve içmek istiyorum akşamları 😊
Bol bol kar yağar inşallah 🙏

Dün depremi hisseden oldu mu kızlar biz çok şiddetli hissettik. Çok korktuk ya hissedenlere de çok geçmiş olsun bi'daha yaşamayalım inşallah
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Dün sabah burda da deprem oldu ve sınıfta yakalandık. Çok uzun sürmedi ama bir ara öylece kalakaldım daha şiddetli ve uzun sürse ne yaparız çok çaresiz hissettim Allah korusun 🥺🙏

Selam kızlar
Dün çok rahat ve aynı zamanda aktif geçti .
Kv gittik akşam.
Yarında arkadaşlarımız yemeğe davet etti.

Bir yandan annem çağırıyor pazar günü gelin diye

Ben kışın kapıdan dışarı çıkmak bile istemiyorum 😅
Daha kış gelmediki 😅

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Dün sabah burda da deprem oldu ve sınıfta yakalandık. Çok uzun sürmedi ama bir ara öylece kalakaldım daha şiddetli ve uzun sürse ne yaparız çok çaresiz hissettim Allah korusun 🥺🙏
Size de çok geçmiş olsun canım ☹️
Bir daha olmasın inşallah

Back
X